- 21 Kasım 2013
- 23.040
- 72.910
Dimi ya ama iki salağı korumak için de kimse kendini yakmaz ..Bende son zamanlarda takip etmistim bana da garip geldi olayin böyle çözümlenmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ya ama iki salağı korumak için de kimse kendini yakmaz ..Bende son zamanlarda takip etmistim bana da garip geldi olayin böyle çözümlenmesi
Sarilmasada olur aslında çünkü pilavla ette ikram ediliyor kurbanda ama işte nasıl bir gelenek olmuşsa yapmazsak günah olur sanki gibi geliyorGunaydin canim kolay gelsin
5-6 senedir kurban bayraminda yaprak sarmiyoruz
Isime geliyor acikcasi cok seviyorum oturunca en az 1 tabak yiyorum
Bizde pilavda yapilmaz aslinda ama hem tatli hem et olunca annemler yeter diyorSarilmasada olur aslında çünkü pilavla ette ikram ediliyor kurbanda ama işte nasıl bir gelenek olmuşsa yapmazsak günah olur sanki gibi geliyor
Amin canım. Bende 2 yıldır yaptıracağım. Zayıflayınca bir cesaret yaptırdım.Inşallah Hemen geçer...
Ben de istiyorum ama sonra cesaret edemiyorum istediğim gibi olmazsa diye...
Bizim evin milli yiyeceği sarma. Anemlerden bahsediyorum. Bende k.v me sarıyordum. Ama diyetteyim. Kimseye saramam.Sarilmasada olur aslında çünkü pilavla ette ikram ediliyor kurbanda ama işte nasıl bir gelenek olmuşsa yapmazsak günah olur sanki gibi geliyor
Sormaaa.Sabahtan daha sıcak
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menün gene az emziren icin guzel degil canım anlıyorum yetisemiyosun ama yemediğin icinde vucudun kitlicek kendini gram gram vereceksin
Afiyet olsun canım
Yıl dönümünüz kutlu olsun canımDün dikkat ettim göremedim bugün yarın da muamma...
Bugün evlilik yıl dönümümuz eşim bir yerlere götürecek
Bugün spor yapmasakta olur. Durduğumuz yerde eririz bu sıcaktaSabahtan daha sıcak
Valla yapmayalim otur oturduğun yerde terler şeyimizden aşaya akiyoBugün spor yapmasakta olur. Durduğumuz yerde eririz bu sıcakta
Ayyy yazık yok olmuş desene maydanozdaMaydanoz istemişdim bu sıcakta maydonozlarda erimiş eşim bulamamış
Valla yok kür yapacaktım. Ödemimim vardı. Yarına kaldı.Ayyy yazık yok olmuş desene maydanozda
Başka kür yapValla yok kür yapacaktım. Ödemimim vardı. Yarına kaldı.
Bugun evin ici bile sicak yaa evin sicak olduğu nadir günlerden biriSabahtan daha sıcak
Günaydın canimGünaydın güzeller
Gunaydin canim kolay gelsinHerkese hayırlı nurlu sabahlar , gerçi sizin orda öğlen oldu . Oku oku ancak bitti mesajlar. Bir selam verip kaçayım ben mutfağa . Bizde de yağmur var. Yürüyüş için dışarı çıkılmaz artık bende evde devamke. Herkese kolay gelsin
Maydanoz bana çok iyi geliyor.Başka kür yap