Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta birde böyle deneyeyim o zaman

Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Apar topar köye gittik bugün öğlen döndük
Pamuk babaannemi toprağa verdik
İnna lilllahi ve İnna ileyhi raciun...
Çok üzüldüm. Allah sizlere sabırlar versin. Babanneciğine rahmet eylesin
Teşekkür ederim canım.
Bu arada seninle rakiptik sanırım bu hafta. Pek rakiplik yapamadık birbirimize ama tebrik ederim beni yendin

Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Apar topar köye gittik bugün öğlen döndük
Pamuk babaannemi toprağa verdik
Başınız sağolun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Kayınvalidemin eline boya geçtimi hiçbirşeye acımaz boyaya boyaya gider buda çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.
Teşekkür ederim canım degerlendirme diyelim saglamsa yaparim ama degilse sıpıtırım

Günaydın tubişim
Ablacım
Ay biliyor Musun bizim Kayseri’ye tayin çıktı hem de 2 gün önce ve bugün eşime ilişiğini bugün kes demişler. Şaka gibi! Sanki hırsız sanki tacizci sanki bilmem ne!
Neyse benim iş yerimden belgeler alıp gidip durdurmuş ama nereye kadar bilemiyorum ben de Ankara’ya gelmiştim yarın dönücem bakalım neler olacak

Aynen pek rakiplik olmadı. Çok hırslı zamanlarım değil takip edemedim de kim kimi yendi ama eksildiysek birlikte daha ne olsun
Yola 100 gram da olsa kabulüm diye çıkmıştım öyle böyle şükür gidiyor

Hep oyleyim inan. Çareyi onlari ayri yedirmekte buldum. Bazı günler onlar eşim yerken yedi ben once yedim

İnşallah, ben de geçenlerde benzer birşey okudum sabırla diyete devam
Canım senin menülere baktım da çok az 3 ana öğün 3 ara öğün yapmalisin ana öğün fazla gelirse akşamları illa protein olmalı köfte tavuk balık et gibi kolay acıkma olmaz.

Yanına salata çorba yoğurt gibi ekleyebilirsin, pilav yiyorsan ekmeği kullanmazsin ama kaşık hesabı yapmalısın. Mesela sebze yemeği 6/7 yemek kaşığı yanına ayran yoğurt ekle böyle hem doymazsin hemde kolay veremezSin . Emzirirken ekstra 500 kalori eklemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…