Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimSizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Apar topar köye gittik bugün öğlen döndük
Pamuk babaannemi toprağa verdik
Bu hafta birde böyle deneyeyim o zamanBencede az yediğin için , vücut depoluyor. Bu beni aç bırakıyor yemek gelmeyecek diye depoluyor bütün yemekleri yakmıyor o yüzden. Yemek geldikçe bırakıyor yakmaya başlıyor. Bildiğim kadarıyla 1000 kalori alman lazım en az, almıyorsan vermen zorlayabilir . Üzülme yemeğine biraz daha ağırlık ver canım
İnna lilllahi ve İnna ileyhi raciun...Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al.
Ayyy çok zor valla helal olsun. Ben hastalık harici aynı evde tahammül edemem. Artık aynı şehre bile tayin edemiyordum ki eşimi sürmüşler
O da apayrı konu cnm. Eşim o kadarını yapamaz cesaret edemez. Basıp giderim biliyor. Ben sadece ailesine tahammül edemiyorum. Artık zaten karar aldık herkes ailesiyle görüşüyor. Benim ailemin bir suçu yok ama etkilendiler işte onun ailesi yüzünden
Eline sağlık canım çok güzel görünüyorBakin çeyizimdeki kaşıklıgi naptim boyadim ve bacak alıp taktımEki Görüntüle 2889495
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım çok güzel görünüyor
Başınız sağolun canım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Eline sağlık çok şık olmuş.Bakin çeyizimdeki kaşıklıgi naptim boyadim ve bacak alıp taktımEki Görüntüle 2889495
Teşekkür ederim canımEline sağlık çok şık olmuş.
Bu da çok güzel.Ekmekligimde eskimisti rengi,soyulmustu birde simdiEki Görüntüle 2889516
Boyaci badanacı fülüzBuda çok güzel.Güle güle kullan.eline sağlık.
Kayınvalidemin eline boya geçtimi hiçbirşeye acımaz boyaya boyaya giderEkmekligimde eskimisti rengi,soyulmustu birde simdiEki Görüntüle 2889516
Teşekkür ederim canım degerlendirme diyelim saglamsa yaparim ama degilse sıpıtırımKayınvalidemin eline boya geçtimi hiçbirşeye acımaz boyaya boyaya giderbuda çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.
AblacımGünaydın tubişim
Aynen pek rakiplik olmadı. Çok hırslı zamanlarım değilİnna lilllahi ve İnna ileyhi raciun...
Çok üzüldüm. Allah sizlere sabırlar versin. Babanneciğine rahmet eylesin
Teşekkür ederim canım.
Bu arada seninle rakiptik sanırım bu hafta. Pek rakiplik yapamadık birbirimize amatebrik ederim beni yendin
Hani emzirirken daha kolay oluyordu bu kilo verme işi
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin sizlerede sabır versinSizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Hep oyleyim inan. Çareyi onlari ayri yedirmekte buldum. Bazı günler onlar eşim yerken yedi ben once yedimelimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.
Canım senin menülere baktım da çok az 3 ana öğün 3 ara öğün yapmalisin ana öğün fazla gelirse akşamları illa protein olmalı köfte tavuk balık et gibi kolay acıkma olmaz.İnşallah, ben de geçenlerde benzer birşey okudum sabırla diyete devam