Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Devam edebiliyorsun tabi ki canim hedefini degistiririz
Bakin çeyizimdeki kaşıklıgi naptim boyadim ve bacak alıp taktımEki Görüntüle 2889495
Eline saglik canim cok guzel olmus

Aynen öyle. O veriyor çünkü ..... Ben veremiyorum çünkü.....
Bu noktalara ne yazarsan yaz bahane. Bu arada emzirirken elbette daha zordur şekerin varsa zor. Bunları biliyorum en azından benim de şekerim vardı. Çok zorlandım onu biliyorum. Ama işte beyin hep birşey uyduruyor. Çünkü zorlanmayi sevmiyor. Alışkanlıkları tekrarları seviyor.
Mesela sigara tiryakileri ben istesem bırakırım keyif için içiyorum diyor... Örneğin dondurmada keyifli ama kimse cebinde taşımıyor 7-24 yemiyor bağımlısin işte kabul et arkadaşım.

Yanlis beslenme yapiyosun kardesim M MissHayaLet te emzirerek çok guzel kilo verdi burda aktif ve menuleriyle birlikte sen cok az yiyosun canim
elimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…