Devam edebiliyorsun tabi ki canim hedefini degistiririzBirşey sormak istiyorum. Ben hedef olarak 67 istemiştim . Hedefime ulaşınca mezun olmak istemiyorum başka hedef için mücadele etmek istiyorum . Hedefime ulaşırsa mezun mu olmam gerekiyor . Yoksa devam edebiliyor muyum ?Zipzip-
Eline saglik canim cok guzel olmusBakin çeyizimdeki kaşıklıgi naptim boyadim ve bacak alıp taktımEki Görüntüle 2889495
Yaaa valalhi çok iyi fikir verdin bende yapayım ayakları nerden aldın bulabilirmiyim acabaÇok hosuma gidiyordu internetten boya siparisi verdim 2gun boyadim simdi verniklicem dahada guzel.olucak
Aynen öyle. O veriyor çünkü ..... Ben veremiyorum çünkü.....Bak bu cidden doğru. Geçen komşum tutturdu israrla birşey kullandinmi diyor yok diyorum tekrar tekrar soruyor. En sonunda ben karşıyım birşey kullanmaya dedim. Sonra da emzirmiyosun ama dimi diyor(kendi bebeği de benimkiyle ayni ay dogumlu) yoo emziriyorumda dedim. Yani kendince diyecekti ki emzirmedigi icin kg verebiliyor ya da işte çay vs kullandığı için veriyor. Taktir ederken bile altinda arıyorlar
Ben severim öyle seyleriBen 1 sene sonra falan çöpe atmıştımeline saglik gule gule kullan
Teşekkür ederim canımDevam edebiliyorsun tabi ki canim hedefini degistiririz
Eline saglik canim cok guzel olmus
Ooooo izine ayrildi canimBen demadamhd nin bildirimini bekliyordum, izne mi ayrıldı o geçen hafta. Neyse o da kilo alır içten içe rakibimdi sonra birlikte veririiz
Çok iyiyim kaptanim, sen nasılsın Özleyip bakıyorum arada, ne yapiyorsun diye
Trendyoldan aldim canim ahşap ayak diye gir 4tanesi 35tl falandiYaaa valalhi çok iyi fikir verdin bende yapayım ayakları nerden aldın bulabilirmiyim acaba
Sağol canım benim teşekkür ederimTrendyoldan aldim canim ahşap ayak diye gir 4tanesi 35tl falandi
Boyada bu her renk var benimki adaçayı 2kerede net tutuyoSağol canım benim teşekkür ederim
Yanlis beslenme yapiyosun kardesim M MissHayaLet te emzirerek çok guzel kilo verdi burda aktif ve menuleriyle birlikte sen cok az yiyosun canimHani emzirirken daha kolay oluyordu bu kilo verme işi
Iyiyim bende canim bugun cuma hem burasi yogun, hem de temizlik yapıyoruz yogun bir gun geçiriyorumÇok iyiyim kaptanim, sen nasılsın Özleyip bakıyorum arada, ne yapiyorsun diyeÇok naiftir kaptanim, aman üzülmesin diye
Aksama karpuz peynir yersin yine yemekle ugrasmaBugun ne spor var neyemek yaptim cok sıcak çünkü
Bide oturdum çikolatayla dondurma yedim
Kalkarsam yapcam
Bebem nolduMerhaba kızlar bugün tartılamadım olağanüstü bir durum oluştu
Hayirdir canim kötü bisey deme
Ne oldu?
Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..Ne oldu ki canım?
elimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.Yanlis beslenme yapiyosun kardesim M MissHayaLet te emzirerek çok guzel kilo verdi burda aktif ve menuleriyle birlikte sen cok az yiyosun canim
Kolay olur mu meto deli gibi çalışıyor hormonlar baskı yapiyor hem süt olsun hem zayıflayayim. Kim kolay diyor?Hani emzirirken daha kolay oluyordu bu kilo verme işi
Hep öyle diyorlar yok emzirirken şu kadar kalori yakılıyormuşmuşmuşKolay olur mu meto deli gibi çalışıyor hormonlar baskı yapiyor hem süt olsun hem zayıflayayim. Kim kolay diyor?