- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Başınız sağ olsun canımSizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Apar topar köye gittik bugün öğlen döndük
Pamuk babaannemi toprağa verdik
Babaannem vefat etti ablaBebem noldu
Kuzuumm nasılsınBebem noldu
Geçmiş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al.Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Ayyy çok zor valla helal olsun. Ben hastalık harici aynı evde tahammül edemem. Artık aynı şehre bile tayin edemiyordum ki eşimi sürmüşlerHayırlı cumalar canım hosgeldın
Ben evlenınce 4.5 sene beraber oturdum sonra evı ayırdık onlar kıracıyı cıkarttı alt kata ındı. Her aksam onlardaydık. Bensızde gıtmıyordu bır surede onu cektım. Hala bıle oyle bensızde ınmıyo. Yukarı eve cıkıcam dıyelımkı benıde bekle dıyo daha oturucak. Aılesıde kızıyo senı omu dogurdu bu yasa getırdı dıye
O da apayrı konu cnm. Eşim o kadarını yapamaz cesaret edemez. Basıp giderim biliyor. Ben sadece ailesine tahammül edemiyorum. Artık zaten karar aldık herkes ailesiyle görüşüyor. Benim ailemin bir suçu yok ama etkilendiler işte onun ailesi yüzündenBirde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.
Amin canım sağolBaşınız sağ olsun canım
Anliyorum ama sen gene kilo veriyosun canim 400gram azmi senin icin haftaya daha guzel olur sen bak bebegineelimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.
Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canımSizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
İnşallah canımAnliyorum ama sen gene kilo veriyosun canim 400gram azmis senin icin haftaya daha guzel olur sen bak bebegine
SağolunBaşınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canım
Yakılıyor doğru, bebeğe süt oluyor. Vucutta o kaloriyi almak istiyor. İştah ve açlık oluyor. Bunları frenlemek çok zor. Hiç emzirmedim ama bunu bilmek için emzirmek gerekmiyor di mi? Aklın yolu birdir.Hep öyle diyorlar yok emzirirken şu kadar kalori yakılıyormuşmuşmuş
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.Babaannem vefat etti abla
Canım işte ben onu demek istiyorum aburcubur yemedim geç saatte yemek yemedim ekmeğin yerini proteine ağırlık verdim sıvı alımına daha dikkat ettim yani neden - 400 gitti, daha fazla gitmesi gerekmez miydiYakılıyor doğru, bebeğe süt oluyor. Vucutta o kaloriyi almak istiyor. İştah ve açlık oluyor. Bunları frenlemek çok zor. Hiç emzirmedim ama bunu bilmek için emzirmek gerekmiyor di mi? Aklın yolu birdir.
Başın sağolsun canım benim Rabbim nurlar içinde yatirsinSizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
Belki vücut su tuttu belki başka birşey. Oluyor bazen. Bu hafta ki Cabani ikinci 3. Hafta tartıda görüyorsun. Diyetisyenim de öyle söyledi. Emzirirken bilgim yok ama belki vücut depoluyor lazım olur diye. Sen sağlıklı şekilde devam et. Birden gider hepsi merak etme.Canım işte ben onu demek istiyorum aburcubur yemedim geç saatte yemek yemedim ekmeğin yerini proteine ağırlık verdim sıvı alımına daha dikkat ettim yani neden - 400 gitti, daha fazla gitmesi gerekmez miydi
Ölüm haberi duyacağım diye korkmuştumBabaannem vefat etti abla
inna lillahi ve inna ileyhi raciun.Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti
İnşallah, ben de geçenlerde benzer birşey okudum sabırla diyete devamBelki vücut su tuttu belki başka birşey. Oluyor bazen. Bu hafta ki Cabani ikinci 3. Hafta tartıda görüyorsun. Diyetisyenim de öyle söyledi. Emzirirken bilgim yok ama belki vücut depoluyor lazım olur diye. Sen sağlıklı şekilde devam et. Birden gider hepsi merak etme.
Tosbiğime bak heleKuzuumm nasılsın
Bencede az yediğin için , vücut depoluyor. Bu beni aç bırakıyor yemek gelmeyecek diye depoluyor bütün yemekleri yakmıyor o yüzden. Yemek geldikçe bırakıyor yakmaya başlıyor. Bildiğim kadarıyla 1000 kalori alman lazım en az, almıyorsan vermen zorlayabilir . Üzülme yemeğine biraz daha ağırlık ver canımCanım işte ben onu demek istiyorum aburcubur yemedim geç saatte yemek yemedim ekmeğin yerini proteine ağırlık verdim sıvı alımına daha dikkat ettim yani neden - 400 gitti, daha fazla gitmesi gerekmez miydi
Allah cennette kavuştursun canım ..Sizi de meraklandirdim kusura bakmayın..
Babaannem dün vefat etti