Salata yogurt yemedigim zamanlarda hep az kg vermişimdir. Kesinlikle doğruCanım senin menülere baktım da çok az 3 ana öğün 3 ara öğün yapmalisin ana öğün fazla gelirse akşamları illa protein olmalı köfte tavuk balık et gibi kolay acıkma olmaz.
Yanına salata çorba yoğurt gibi ekleyebilirsin, pilav yiyorsan ekmeği kullanmazsin ama kaşık hesabı yapmalısın. Mesela sebze yemeği 6/7 yemek kaşığı yanına ayran yoğurt ekle böyle hem doymazsin hemde kolay veremezSin . Emzirirken ekstra 500 kalori eklemeliyiz.
İkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
Günaydın
10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip-
Geçen hafta cuma 63,2 kg
Bu cuma 62,75 kg
Fark - 450gram
Oran 0,712
Evet suçlusu sensin oldumu rahatladinmi 1.ci olamazsakYok dudak yok yeğen takımı ihmal ettim.
Tabi ki herkes çok güzel oranla geldi. Ben rakibimi gazlamadim.Evet suçlusu sensin oldumu rahatladinmi 1.ci olamazsak
Evet evet suçlusunTabi ki herkes çok güzel oranla geldi. Ben rakibimi gazlamadim.
Bu hafta hic kendim.gibi degildi namert vucudum
Salata sindirimi kolaylaştırıyor canım bana da sebze iyi geliyor mesela ama yanında ekstra yoğurt ya da ayran tüketmeli hem kalori bakımından az hemde doyulur.Salata yogurt yemedigim zamanlarda hep az kg vermişimdir. Kesinlikle doğru
Evdeyim
Birinci olacaz gibi his var icimde
Heee iyi ozaman kolay gelsinEvdeyimbuzdolabını sildim mutfağı temizledim
Aha sizinki bulaşmış hepinize bana da dedi mesaj attım belli değil dediHeee iyi ozaman kolay gelsin
Anammm ısrarla arıyo ibrahimle konustunuzmu nezaman gelcek git ogluna sor yaaa işim başımdan aşkın,dedim anne git sor nebileyim ben kiz hasta yeni iyilesmeye calisiyor onla ugrasiyorum,enver hasta gitti serum takmislar daha yeni geliyo hastaneden,ahmet başladi karnim agriyo dedim kimseyle ugrasamam
Heee Allahtan ben şimdilik sağlamimAha sizinki bulaşmış hepinize bana da dedi mesaj attım belli değil dedi
Yok unutur muyum, arada girip bakıyorumTosbiğime bak hele
İyiyim bitanemunutmamış ablasını...inan ümidimi yitirdim gelmez artık diyordum...