- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Aman o zaman sen kendine dikkat etHeee Allahtan ben şimdilik sağlamim
Döv.Ya kızlar şu anki sevincimi tarif edemem
Ben 78 kiloyken olmayan tuniklerim. Geçen bahsettiğim basen bolgesini sıkan 44 beden tuniklerim az önce deneyince rahat oldu ama kilo 81 ben bu tartıyı ne yapsam
REngi çok hoş olmuş zaten sağol canım bende karta para yükleyip sipariş edeyim bakalim benimki nasıl olcak ama benimki 3 çekmeceli seninki gibi dururmuBoyada bu her renk var benimki adaçayı 2kerede net tutuyo Eki Görüntüle 2889506
Teşekkür ederim kaptanım
Doymadım yenilmeye diyorsun. Bu hafta böyle az vermem.ama haberin olsun?Bu hafta hic kendim.gibi degildi namert vucudum
Rovansini yapalim
Bundanda yapiyolar canimREngi çok hoş olmuş zaten sağol canım bende karta para yükleyip sipariş edeyim bakalim benimki nasıl olcak ama benimki 3 çekmeceli seninki gibi dururmu
REngi çok hoş olmuş zaten sağol canım bende karta para yükleyip sipariş edeyim bakalim benimki nasıl olcak ama benimki 3 çekmeceli seninki gibi dururmu
Yüzdemi mi beğenmediniz
Nerden buluyon bunları bende ayakta uyuyor um çöpe atacaktım valla
Listeye girerken ortalamayi etkiliyor canim eksi yuzdeyle giriyorsunYüzdemi mi beğenmediniz
Kiz şaşkınNerden buluyon bunları bende ayakta uyuyor um çöpe atacaktım valla
Tamamdır kaptanımListeye girerken ortalamayi etkiliyor canim eksi yuzdeyle giriyorsun
Izin dönüşü oldugun icin
Bayram haftasi bildirim yok ,bayram dönüşü listeye alacağım
Filizcim eline sağlık, lakin bu bir hastalık oluyor bit süre sonra çoluğu çocuğu da boyayasın geliyorEkmekligimde eskimisti rengi,soyulmustu birde simdiEki Görüntüle 2889516
Özel değilse nerde çalışıyor eşiniz böyle kovar gibi hadi git diyebiliyorlarAblacım
Ay biliyor Musun bizim Kayseri’ye tayin çıktıhem de 2 gün önce ve bugün eşime ilişiğini bugün kes demişler. Şaka gibi! Sanki hırsız sanki tacizci sanki bilmem ne!
Neyse benim iş yerimden belgeler alıp gidip durdurmuş ama nereye kadar bilemiyorum ben de Ankara’ya gelmiştim yarın dönücem bakalım neler olacak
Çok hoş şeylet yapıolar cnm çok güzel durur,kulpları da drğiştirmek istersen instadan kulpçu adresi verebilirim özelden,3kez aldım memnunumREngi çok hoş olmuş zaten sağol canım bende karta para yükleyip sipariş edeyim bakalim benimki nasıl olcak ama benimki 3 çekmeceli seninki gibi dururmu