Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Gecen hafta 82.6
Bu hafta 82.7

Ben bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum :KK43:
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip- Zipzip-

:KK73:Günaayyyydinnn herkeseeee :KK73:

başlangic (12.07 ) pazartesi 77.9
bugun (16.07) cuma 75.6
fark :2.3 kg
%2.952
Eki Görüntüle 2889370

🏵️💐🌼💐🌼🌻🌹🌼💐🌼🏵️🌹🌼💐🌼🌻🌹🌼💐🌼🌻🌹🌼💐🌻💐🌼🌼💮🍃💮🍀💮🍀🌼💮🏵️🌸🌹🌼💐☘️🍂🍃💮🍀🍀💮
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
🌺💐🌸🏵️💐🌻🌼💮🌿☘️🍀💐🌼💐🌻💐🏵️💐🌺🌹☘️💮🍀💮☘️🌼💐🌻💐🏵️🌹🌸🌺

Geçen hafta 59.70
Bu cuma 58.75
Lavaboya çıkmama rağmen iyi

-950 Gr bir kilo diyelim yahu 😂

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia 😍

Eki Görüntüle 2889372 +100 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım inşallah

Eksi de olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Artı olanlarda üzülmesin telafi ederler haftaya ☺️ bende kilo bildirimi yapayım hemen. Bu hafta biraz garip geçti sanırım
Geçen hafta 65.75
Bugün 65.35
Fark - 400 gr
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Merhaba Cumartesi 63.300 bugün 62.900
Fark - 400
Neden bu kadar az veriyorum anlamadım😑Eki Görüntüle 2889383

Kilo veren herkesi tebrik ederim ama artılar hiç olmamıs 😔

Rize' de mıydı Bahar? Çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet canim.
Tamam ablacım
Bir zarar varmiymis canim peki
Baharlar yaylada canm orda pek bisey olmamis sanrm.

Gelenek bozulmasın dedim sabah ben de tartıldım, önceki günlere göre -500 gr ım var😂 ama tartı miktarını söylemicem bu tartıya güvenmiyorum eve gidince belli olacak ak koyun kara koyun.
Burda kilo verenleri kıskanarak izliyorum, keşke benim de olsa diyorum, renkşi gözlüyüm nazarım çabuk değer uyarayım dikkat edin😂😂

Şaka bir yana tebrik ederim herkesi.😘😘😘😘

Tebrikler canim 🥰😘

Tartilmadinmi daha canim kabizlik icin dun biseyler yaptinmi inşallah istedigin sonucu alirsin 🥰😘

Tebrikler canim 🥰😘

Kiz dur bakim sabah saat 8.30 yazmissin karga seyini yemeden 🤭
Teşekkür ediyorum canim seninde eksik pek güzel 💓💓

İlk tartım olsun 😂
IMG_20210716_133511.jpg

ne guzel samimi arkadasin olmasi💫 kumam demen cok komik ama 🙃

allah bagişlasin canimm benim benim kiz 6 yasinda

evet evet sagol canim 🤗

rica ederimm ablacimmm 😘😘😘 bir video paylastim sen seversin o tip videolari bi baksan 🤗💫

Günaaaydddinnnn kizzzlaaaar 🌺🌼🌻🌼🌿🌼🌻

tesekkur ederimm 🌸🏵️

gunaydinnn 🌟😘😘🌺

bak baakkk mendilin varsa bir tanede banaa verrr 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

harikaaaa 🍃🍃🍃🍃🍃💚 tebrik ederim 😘

gunaydinnn kizlaaaarrrr 🤗🤗🤗🤗🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK73: :KK73: :KK73: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71: :KK71: :KK71: :KK73: :KK73:

harikaaasin tatlimmm 😘😘

ama yüzde olarak seni gectim sanirim :cool::KK3::KK68::KK68:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

gunaaaydinn 💚🍃

sifa olsun kaptanimmm 🤗

kiz azcik bekleseydin :ukala:

kolay gelsin arkadasim ne is yapiyorsunuz 🤗
Azıcık daha bekleyemezdim, çocuklar gelmeden yürüyüşe çıkmam lazımdı. öğleden sonra eşim işe gidecek ,onları yalnız bırakıp 2 saat yürüyüşe çıkamazdım. Gerçi ben girdim onlar girdiler eve bugün erken geldiler. Yürüyüşümü yaptım sırada sporlar var ama halim yok. Ayaklarım pert 2 küçük parmağım su topladı ayağımın altı su topladı ayaklarım acıyor ama hala devam ediyorum yürüyüşe pes etmek yok. Yüzde ile geçtin beni evet tebrik ederim ama benim rakibim değilsin 😆😆

Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan🤗
Allah rahmet eylesin canimm benim 💚kac sene once
Allah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş
allah rahmet eylesin 🌿
Çok teşekkürler canım. ♥️🌹🌺🌹🌺🌹🌺
Şuan zaten çok ama çok mutluyum. Şükür. İnşallah bir daha şaşırmam. 🤲
allahim daim etsin mutlulugunu guzelim benim 🤗😘😘 :KK68:
Boşver onu. Annesi olsa kiyamet kopardı. Erkekler bencil. Alilemle geçireceğim bir günü milyonlara değişmem. Ağustosta o köye gitsin. Ne yaparsa yapsın.
harikaaa 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 aile cok kiymetli bende cok ozledim 😔
Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor:cry:
gecmis olsun kuzum 😔
Birde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece. 🤩
offf beeee tavrını seveyimm seninn 😅😅😅😅😅
Yaa evet yine bir salgın var. Dün de instada gördüm delta varyantının belirtileri de aynı grip gibiymiş. Korona da burun akmıyordu bu versiyonda onu da akıtmışlar 🤣🤣
akitmişlarr 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Akşam size birşeyler olmuş :confused::confused::confused:
sen yoksun ama 😑
Eksin çok guzel canim tebrikler 🤩
tesekkur ederimmmmmcanimbenimm 🌟🌸
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim 😍😍
tessekkur ederimm kaptanimm 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Tebrikler canim 🥰😘

Tebrikler tatlim 🥰😘

Tebrikler tatlim 🥰😘
tesekkur ederimmmm 😘😘
Tutku44 Tutku44 muhteşem canım tebrikler 🤩
sagoll canim brnimmmm 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️😘😘😘🌟
Kilo veren herkesi tebrik ederim ama artılar hiç olmamıs 😔

Tamam ablacım

Baharlar yaylada canm orda pek bisey olmamis sanrm.
tesekkur ederimm 😘😘🤸🏻‍♀️
Bizmi kokutduk acaba 🤣🤣🤣
wallaa tek senin bebe degil bir suuru bebe var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bezini atan:skandal: bezi olan:KK53: farketmiyor kokuyordu yani hallettik sorun yok bizim canlarimiz onlar :süslü::süslü::süslü:

Tabi ki herkesin bir yogunlugu olacak canim ben ilk gun iptalim mesela ama kacamak acisindan dersen kacamagi en az düzeyde yaparim
Haftaya cuma yine bildirim yapacağız
Tamamdır et ağırlıklı beslenmek dışında çok kaçamak Olmaz gibi geliyor banada. Bide kahve yanına çikolata vs. Onun dışında çok baklava vs olmuyor Burda kurbanda 😀

Azıcık daha bekleyemezdim, çocuklar gelmeden yürüyüşe çıkmam lazımdı. öğleden sonra eşim işe gidecek ,onları yalnız bırakıp 2 saat yürüyüşe çıkamazdım. Gerçi ben girdim onlar girdiler eve bugün erken geldiler. Yürüyüşümü yaptım sırada sporlar var ama halim yok. Ayaklarım pert 2 küçük parmağım su topladı ayağımın altı su topladı ayaklarım acıyor ama hala devam ediyorum yürüyüşe pes etmek yok. Yüzde ile geçtin beni evet tebrik ederim ama benim rakibim değilsin 😆😆
canim ayagin acidysa biraz dikkat et iyilessin 😔 sagligimiz cok onemli

Ne çok bahane saydın.Yemek zorunda değiliz. Düğünler doğum günleri yıl dönümleri altın günleri hepsi olacak olsun da zaten. Bütün bunlara katılıp çıtır olanlar nasıl oluyor. Benin anneme de bayram var kadın 63 ü hiç geçmiyor. 58-63 arası yıllardır. 🥰
Maşallah ☺️ yok yahu kaçamak yapıp şişko olalım demiyorum. Bayram yoğun olacak yürüyüş yapamam mesela. Sürekli iş olacak yeme içme düzeni olmayacak 😀 bahsettiğim buydu.

Teşekkür ederim canım seninki de çok güzel tebrik ederim güzelim 🤩

Kaçsaydım ben hemen kaçırdım. Ben burda duruyorsam demekki sende ışık var ki burdayım 🤩😘

Maşaallah hedefine ulaşana kadar devamke :halay:

Tarih ve zipzip kaptanın adı yanlış . Tebrik ederim canım çok güzel böyle devam süpersin 🤩

Ben memnunum 🤭Allah ım ebeden razı olsun birtanemden🤗🤗🤗

Neden olmuyor ki kaptanım yüzde kaç olması lazım takıma girmesi için 🤔

Amin canım . Sizinde başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende babamı 19 yıl önce kaybettim 🤧

Çok geçmiş olsun canım . Şifalar diliyorum.

Çok iyi hatunsun, sensiz yaşayamıyor😊

Tebrikler eksin çok güzel 🤩

Aman cvp vermesin takma kafana sakın toka tak 😁
Ah bacım ah çok yemek , abur cubur hergün kola , ekmek tüketimi tatlılar ve en önemlisi gece yemekleri bana kiloları aldırdı. E spor da yok ye iç yat . Birde çocuklar okula ben yatağa 12 ye kadar uyurdum. Amaç olmayınca evdeyim ev işi Yarım saat 1 saat pandemi de var kimseye de gidemiyorum falan şişkoydum zaten iyice şişmiştim 🤣
Teşekkür ediyorum canim rakibm🤩🤩beni ezdin gectin bu hafta 👏👏hakettin ve aldin yarisi 💓💓

X