- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.715
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun tatlım.Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Yaa evet yine bir salgın var. Dün de instada gördüm delta varyantının belirtileri de aynı grip gibiymiş. Korona da burun akmıyordu bu versiyonda onu da akıtmışlarGecmis olsun canim yaaa herkes hasta offf benim kocada diger odada yatiyo bugun
Sağol miracığımÇok geçmiş olsun tatlım.
Onuda akıtmislar ne kızYaa evet yine bir salgın var. Dün de instada gördüm delta varyantının belirtileri de aynı grip gibiymiş. Korona da burun akmıyordu bu versiyonda onu da akıtmışlar
Burun akıntısı oluyormuş yani deltadaOnuda akıtmislar ne kız
Simdi deltami oldunuz yoksa
Günaydın canimGünaydın canlar
Gunaydin canimGünaydın canlar
Günaydın canımGünaydın canlar
Bursalı mısın kadifeli gelin, çaydan mi gectiiiinnnn, yanaklarin al al olmuş, detoks suyu mu içtin amannn çay mi içtin
Anam ben karadeniz şarkıları bilirim. Ne desem ki şimdi
Denizin ortasina
Su koydum su tasina
Kaptirmişum gideyrum
6. Takımın firtinasine
Ha uşak ha ha ha
E Elif_Eylul
Mikrofon sende
Cıdden oyle he gıden gerı gelıp bı selam bıle vermiyo
Nankörlük valla tek kelimeSana tek tek isim veririm valla şimdi helekii bazilari var düşman başına onca muhabbet et kes elini ayagini git nankörlük sanki bu
Güzelim sağol sorduğun için diyetisyn son attigim ,kendinize iyi bakinli msja dahi cvp vermedi. Bayramda memlekete gidicem dönünce başka diyetisyen düşünüyorum bakalım.Poni Bon canım , ne yaptın diyetisyen işini çözdün mü ? Ne alemdesin.
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz
Heee delirmis bunlar aksamAkşam size birşeyler olmuş
Eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın
10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz
Bencile bencil davranmak gerekBursada canım evet ya esım ve aılesı koye gıtmek ıstıyo. Esım bu konuda bana karsı bıraz haın bencil bırı. Bana hastalık var deyıp göndermiyor ama koye gıdıcez. Nasıl bı celıskıyse.