Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tanisalim canim 🥰🤭
Benim adim sevilay 38 yasindayim iki cocugum var bir oglan bir kiz
Eski nickim Sweety83
Nicki degistirdigim icin cogu kisi tanimiyor
7 senedir kilo verme mucadelesi veriyorum 2 kere mezun oldum kismetse 3. Olacak 🤭
Dengeli yiyip kilomu koruyamadigim icin kilo vermekle mucadele edip duruyorum😒
Sen kendini tanit istersen yasin kac nerden gelip nere gidersin 🥰🤭
allah bagislasin ne guzel .. dengelemek gercekten zor 💗 buradaa istikrari yakaliyorum ama birseyler oldu aksilikler (hastaliklar,bazi ozel sebepler)oldu ayrildim ama aksilikler olsada dewam eden arkadaslarim hep verdi .. ve bu kararlilikta olmak lazim aslinda hayatimizda her zaman buyuk imtihanalr olacak ve pes etmeden dewaam etmek gerek 💜

ben simay 32 yasindayim 6 yasinda bir kizim var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum insa diploma denkligi alinca .. belcikada yasiyorum 😘 benimde dogumdan sonra hep bir kilo problmim oldu aldim verdim aldim verdim insa toparlayabiliriz hep birlikte💞🤗

Sanki nickini bi yerden hatirliyorum
Sismaniye de benim eski nickimdi :KK53:
ben sizinlede tanısmadim .. yukarida kendimi tanittimm 🤗

:KK19:

allah bagislasin ne guzel .. dengelemek gercekten zor 💗 buradaa istikrari yakaliyorum ama birseyler oldu aksilikler (hastaliklar,bazi ozel sebepler)oldu ayrildim ama aksilikler olsada dewam eden arkadaslarim hep verdi .. ve bu kararlilikta olmak lazim aslinda hayatimizda her zaman buyuk imtihanalr olacak ve pes etmeden dewaam etmek gerek 💜

ben simay 32 yasindayim 6 yasinda bir kizim var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum insa diploma denkligi alinca .. belcikada yasiyorum 😘 benimde dogumdan sonra hep bir kilo problmim oldu aldim verdim aldim verdim insa toparlayabiliriz hep birlikte💞🤗

Amin insallah canim senin evladinida Rabbim bagislasin inşallah
Aslinda kiloyu koruyabilsek kilo verme sıkıntısıyla karsi karsiya kalmayiz ama ben yapamiyorum
Benim asiri tatli bagimliligim var ozellikle cikolata ama alıştım cok sukur
Tek basina olmuyor kac kere pazartesi basliyscam dedim vazgectim en son 68 dim basliyacam diye diye 74 e ciktim ama cok sukur verdim baya
Burda sorumluluk oldugu icin insan diyetinden vazgecemiyor sendr kopmazsin inşallah hedefine ulasirsin canim 🥰
Belcika bize yakin bir belcikada kalan arkadas daha vardi Turkiyeye tatile gitti galiba 🥰
Bende Holandadayim 💞

Ben de yurtdisindayim. 33 yasindayim 6 yasinda kizim 8 yasinda oglum var. 5 sene once 82 civari baslamistim ben de ilk diyete. ne cok ortak noktamiz varmis bak :)) 2 kere hedefime ulastim ama korumayi bi turlu ogrenemedigimden yillardir takim takim geziyorum canim :)

Ben de yurtdisindayim. 33 yasindayim 6 yasinda kizim 8 yasinda oglum var. 5 sene once 82 civari baslamistim ben de ilk diyete. ne cok ortak noktamiz varmis bak :)) 2 kere hedefime ulastim ama korumayi bi turlu ogrenemedigimden yillardir takim takim geziyorum canim :)
cok memnun oldum 🤗 evet ortak noktamiz var ama benden daha zayifsin :cool: 6 li kilolari gorecegim durmayacagimm :KK62:üstesinden gelelim kilolarin ins :KK5:

:KK11: Amin insallah canim senin evladinida Rabbim bagislasin inşallah
Aslinda kiloyu koruyabilsek kilo verme sıkıntısıyla karsi karsiya kalmayiz ama ben yapamiyorum
Benim asiri tatli bagimliligim var ozellikle cikolata ama alıştım cok sukur
Tek basina olmuyor kac kere pazartesi basliyscam dedim vazgectim en son 68 dim basliyacam diye diye 74 e ciktim ama cok sukur verdim baya
Burda sorumluluk oldugu icin insan diyetinden vazgecemiyor sendr kopmazsin inşallah hedefine ulasirsin canim 🥰
Belcika bize yakin bir belcikada kalan arkadas daha vardi Turkiyeye tatile gitti galiba 🥰
Bende Holandadayim 💞
benimde tatli ihtiyacimi gideren tek masum sey tarcin .. tarcinli su icince canim istemiyor🤗
seninle kilolarimiz yakin :KK53::rolleyes::KK4:

aaa ne guzel komsuyuz 😘😘 bizde flaman bolgede oldugumuz icin hollandayi cok takip ederiz 🤗

Nehir6161 Nehir6161 de almanyada 😘

Benim yillardir bildigim cacik kasede kasikla icilir bardak ne
Alemsin kiz 🥰🤭
Afiyet olsun canim 🤗
Teşekkür ederim.🥰
aboww basarilar diliyorum arkadaşimm 🤗🤗🤗

oleeyyy cok sevindim walla duada ettim şukur cocugun ici disina cikti ya 💗💜💗🌼💜💗🌼💜💗😘😘😘😘
Teşekkür ederim 🥰
C Chikolata_gozlum kızz menununokudum sesli guldumm :KK70: :KK70: :KK70:
bur hatam varsa soylemeyiniz .. acemiyimm falann

tozununattiririsin sen buralarin yaa 🤸🏻‍♀️👏
😂😂😂 Çaktırma ya acemi olduğumu sanarlar belki 🤪
Afiyet olsun canım 💗

Afiyet olsun kaptanım 🥰

Aynı öğünde patates kızartması ve kremalı makarna fazla olmuş canım. Eğer yanlış görmüyorsam tabi.
Onun dışında güzel menü☺️

Bir hatan var evet, acemi olduğunu düşünmek.
Güzel menü hoşgeldin 🥰

Menün bana çok az değil ama boş geldi canım. Sanırım kahvaltı olmadığı için.
Bugün böyle olmuş, ama kahvaltıyı es geçmesen çok güzel olur 🥰 adımlar yine efsane 👏
Hoşbuldum canım teşekkür ederim 🥰

X