Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım 3dilim peynir ne laaaa🙄
1bardak cacik ne dicem simdi ben kasede iciyomda🤪
1.5 kibrit kutusi kadardı. 🙄Fazlamı ?
Bardağım büyük değildi. Sanada afiyet olsun😂 biraz sulu yapmışım normalde kaşıkla yerim ben .yavaş yav gözüm doysun diye 🤣🤣🤣

1.5 kibrit kutusi kadardı. 🙄Fazlamı ?
Bardağım büyük değildi. Sanada afiyet olsun😂 biraz sulu yapmışım normalde kaşıkla yerim ben .yavaş yav gözüm doysun diye 🤣🤣🤣
Ozaman 1.5 kibrit kutusu yaz 3dilim ne🤪
Kiz cacik iyidir yogurt salata en sevdigim sorun yok🤭

Yarin menune dikkat et canim direk 64 e geçmeyi planliyordun bu hafta artiyim diyorsun :KK43:

Benim de öyleydi geçen hafta yine de -400 gramla kapattım cumayı. Bozma moralini. Bol su ve akşamları yoğurtlu kabakla eksilebilirsin

Normalde boyle olmazdi saskinim maydonoz detoksu yaptim odem mi diye o da yaramadi. Bugun yine icicem. Yarin duruma gore saf pro yaparim yine

Valla dikkat ettim 1 kase cekirdek harici duzenimden sapmadim. Bakalim yarinki duruma gore yapacam ekstra bisiler eksi gelmek icin
Cekirdek yag deposu zaten 1 kasede cokmus 1 avuc yeseydin keske 😕

Öhöm öhöm 😂
Diyetimin ilk günü ilk menüsü 😂 acemiyim daha. Bir hatam varsa lütfen söylemeyiniz :KK70: :KK70: :KK70:
Kahvaltı 11.30
Kıymalı omlet, 1 salatalık, 1 domates, 3 dilim peynir 1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 2.00 1 bardak cacık
Akşam 5:00 fırında tavuk 3 parça, bol salata
Ara 7: 00 1 kase salata 3 hurma
Su 3 litre
Yeşil çay 3 kupa
Spor yok. Bayram temizliğine girişdim.2-3 spor yapamam.
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@MiraPham
Benim yillardir bildigim cacik kasede kasikla icilir bardak ne
Alemsin kiz 🥰🤭
Afiyet olsun canim 🤗

Tam bilmiyorum wcye cikmadan kiyafetli tartildim. Yarin bakicam. Tavuk gogsu cikarayim buzluktan. Halledicem insallah
Kiyafetli tartilirsan 500 gr dan 1 kiloya fark ediyor canim sabah kiyafetsiz ac karna tartil
Aksam yatmadan once evde soda varsa ayran kuru yap istersen
Sodayla yogurdu karistir limon sıkıp içebilirsin
Bir kase yogurdun icine yarim limon sikip pul biberle yiyebilirsin
Uyumadan once yag yakiyor
Bu kürlerden birini dene istersen

X