Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim sporda evet şartlar eşit olmayabilir.Ama diyette şartlar eşit. 0 kaçamakla çok hafif ,detoks tarz beslenerek bı adım öne geçebilir isteyen kişi .misal ben akşam yemeğinde 1 dilim karpuz yemiyebilirdimYarışlarda hirslisin gözün kararıyor belki hırsından ama buna rağmen adil davranip karşındaki kişi dusunuyorsun Çok iyi kızsın sen kesinlikle seni tutuyorum

Iyi geceler kizlar menumu paylastim oglan oksurup duruyor yine uykusuz gecelerrrrr
Geçmiş olsun canim
Gece uyurken ayaginin altina yasina uygun viks sur lalin corap giydir yanina sogan kesip koy cok işe yariyor
Evde pekmez varsa 1k pekmek 1k tere yag 1k toz zenfil kaynat icir oda iyi geliyor
Keci boynuzu pekmezi varsa o daha iyi
Rabbim sifa versin inşallah

Burdaki diyetdaslik farkli gerçekten kilo veren arkadaşımızla birlikte seviniyor veremiyen için üzülüyoruz. bizi kilo konusunda en yakınlarımız bile burdaki arkadaslarimiz kadar anlamıyor empati yapmıyor ne yazikki
Hepimiz inşallah istediğimiz kilolara inip bir dahada almiyalim inşaallah
Günaydın canım

Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir hafta yaşıyorumsabahta hazırladım çıkıncam kız uyandı spor yalan oldu
Bugün temizlik yapicaktim ama kaymakliga gitme işi çıktıkaç gündür kimliğim kayıp bulamıyorum yeniden çıkartmam gerekiyor uçak bileti alicaz oda bugün cikartmazsak 16 gün tatil olduğu için cikaramazmisiz

Oooo sıkma canını her şeyde vardır bir hayr üzülme sen işine gücüne bak. Bu işlerinde olması gerekiyor. Allah yardımcın olsun kolay gelsin arkadaşım

Sen yenildin mi ki? Seni de yener diyorsun. Hiç Yakışmadı. Ben böyle pes eden birini mı tutuyorum şimdi.
Tatlı dillim güler yüzlüm ben öngörüsü yüksek bir kadınım 2 günde 1,8 veren 5 günde kaç verir düşün yaniSenide kendimle birlikte kaybetme yolunda sürüklemek istemem sen nehiri tut istersen

Oooo sıkma canını her şeyde vardır bir hayr üzülme sen işine gücüne bak. Bu işlerinde olması gerekiyor. Allah yardımcın olsun kolay gelsin arkadaşım
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım Benim her bayram öncesi aşırı bi yogunlugum olur zaten alıştım artık:)pandemi de rahattım ama o günlerin en güzel yanı idi

15 gun icilip ara veriliyor canim
kackaloribu son kilolarinda faydasini cok gördü

bakayım bende düzenli yapsam güzel olur aslında bir ivme kazandırır bana
Evet canım üstte zipzip in dediği gibi ben fayda gördüm inşallah sana da fayda eder
Kolay gelsin canım, aksilik ya işte ters zamanda buluyor insanı..

iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 pastirmali yumurta 1kk peynir zeytin salatalık 1dilim ekmek 1bkahve

Ara
1 bitter 1elma

Akşam
4k bulgur pilavi 2k nohut yemegi 1kcacik
3lt su
@MaviBirLiman

13 temmuz menüsü
Kahvaltı görselde
Ara öğün filtre kahve 1 kuru hurma
Akşam yemeği görselde
1 top dondurma
Su 2.5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham

13 Temmuz menü ve spor

2 litre su

90 dk. Eva yaptım + yürüyüş 14.000 adım 1400 puan

120 sn plank 120 puan

1520 puan
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…