Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimsenin uzuldugu yokki
Sende iyi gidiyorsun zaten
1 inci olmak istemiyorsan 2 inci ol bu sefer az kilo verebilisin bilmiyorum kafam karıştı
1 inci oldugun icin mi uzuluyorlar anlamadimki beynimi yaktin gece vakti

Son düzenleme:
Çook uzun zaman sonra liseden arkadaşlarimla buluştum çok iyi geldi. Ama pertim çıktı bugun. Çünkü gunduz esim disari isleriyle kostururken yoruldu diye bende ogle sicaginda cocuklari parka cikardim. Gelince uyuttum onlari ortaligi toparladim çıktım. Gelince de yine cocuklari yikadim bulasiklari hallettim ancak oturdum. Yarina da cooook işim var

Maalesef oyle oldu, bilerek akşam hic birsey yemedim. Aslinda belki saat 16 00 degildi tam hatirlayamadigim icin 16.00 yazdim daha erkendi sanirim son yemem
Ama oyle yaparsan kan sekerin duser gece acikirsin kendini cezalandirma canim cuma gunu inşallah guzel sonuc alirsin

sleepy angel yogunsun ama menu paylassanmi artık

En son cuma gunu menu paylasmis

Dun sabitim diye bildirim yapti yogun geciyor dedi ve sonrasinda yok canim
Olmazsa bu cuma izne ayırırım
Gerçekten yoğun geçiyo bu kadarını bende tahmin etmezdim
Bu sabah eksi gördüm çünkü wc işi normale döndü
Ekstra çaba sarfedemiyorum ama dikkat de edemiyorum herşeyden az az

Şimdi geldim dışardan sıcak diye akşamları parka çıkarıyoruz artık

Zipzip- kaptanım izin içini bende düşündüm bugün. Evet 6ay takıma giremiyorum ama ben yoğunluğum geçince yine bol bol gelirim takımda olmasamda muhabbete bol bol gelirim

Devam etmek de isterim ama sadece menü yazıp çıkmak da hoşuma gitmiyo. Geçmiş yapamıyorum herşeyden uzak kalıyorum buda beni rahatsız ediyo gün boyu aklım burda ama açıp bakacak fırsat yok zaten az bi bkşluk bulsam yatıp dinleniyorum

Kimsenin uzuldugu yokki
Sende iyi gidiyorsun zaten
1 inci olmak istemiyorsan 2 inci ol bu sefer az kilo verebilisin bilmiyorum kafam karıştı
1 inci oldugun icin mi uzuluyorlar anlamadimki beynimi yaktin gece vakti
Ben kendimi anlatamadım neyse tatlım hayırlı geceler , yarınki yollar bizi bekler

Çok olmamis yoğurt canim benim hatta yarın 3,4 kaseiçine de seker katıp ye lütfen

Izne ayrilinca 6 ay beklemene gerek yok ki canim
Izin kilonda ya da altinda oldugunda her zaman listeye donebiliyorsun
Kilo alirsan da 3 ay beklemek gerekiyor

ama mutlaka cuma bildirimini bekliyorum
Iyi geceler kizlar menumu paylastim oglan oksurup duruyor yine uykusuz gecelerrrrr
Gecmis olsun canım

Tamam abla teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…