Kimsenin uzuldugu yokkiBen onu demiyorum 1.liği abartıyorum , ben onu demek istedim. Tani birbirimizi gazlayacağız ki kilo verelim . Sadece kimse üzülsün istemedim birden . Eski Ben olsaydım oturur ağlardım kalk yap 1. Gel diye ama şimdi 2 . 3. Gelsem ağlamam ama içlenirim yine kazanmam lazımdı bira daha gayret falan. Bilmem anlatabiliyor muyum derdimi
Maalesef oyle oldu, bilerek akşam hic birsey yemedim. Aslinda belki saat 16 00 degildi tam hatirlayamadigim icin 16.00 yazdim daha erkendi sanirim son yememRakibem bu gun biraz karbonhidrad agirlikli olmuş sanki afiyet olsun
Ama oyle yaparsan kan sekerin duser gece acikirsin kendini cezalandirma canim cuma gunu inşallah guzel sonuc alirsinMaalesef oyle oldu, bilerek akşam hic birsey yemedim. Aslinda belki saat 16 00 degildi tam hatirlayamadigim icin 16.00 yazdim daha erkendi sanirim son yemem
Bu gece yemem daha. Zaten cig kofte berbatti cok pisman oldumAma oyle yaparsan kan sekerin duser gece acikirsin kendini cezalandirma canim cuma gunu inşallah guzel sonuc alirsin
En son cuma gunu menu paylasmis
Gerçekten yoğun geçiyo bu kadarını bende tahmin etmezdimDun sabitim diye bildirim yapti yogun geciyor dedi ve sonrasinda yok canim
Olmazsa bu cuma izne ayırırım
Ben kendimi anlatamadımKimsenin uzuldugu yokki
Sende iyi gidiyorsun zaten
1 inci olmak istemiyorsan 2 inci ol bu sefer az kilo verebilisin bilmiyorum kafam karıştı
1 inci oldugun icin mi uzuluyorlar anlamadimki beynimi yaktin gece vakti
İyi gecelerrrr.
iyi geceler kizlar
Tatlı rüyalarİyi geceler
Çok olmamis yoğurt canim benim hatta yarın 3,4 kaseiçine de seker katıp ye lütfenTatlı rüyalar
11:45
1 tane haşlanmış yumurta
1tt ekmek
Domates
Salatalık
Marul
Rukola
1 b.Kahve
Sonra yeşil çay 1 b.
16:00
2 nektarin
17 :30
Sabahtan kalan 1 tane haşlanmış yumurta daha
1tabak salata
2 kase yoğurt (1 kaseyoğurt doymadım diye 1 kase daha yedim . )
Yoğurt çok mu oldu?
2lt su
20 dk. Eva
150.ip =150p.
Adım 24075=2407 p
Toplam =2.557p.
Zipzip- Cordelia @Filizzz16
sleepy angel Fitt_anne
allah sifa versin insaIyi geceler kizlar menumu paylastim oglan oksurup duruyor yine uykusuz gecelerrrrr
sizde yeni gelmissiniz hosgelmissiniz ben daha once buraydim bir aydir yoktumBende uyuyamadım. Yarın neden uyuyamadım diye deliririm artık
Hoşbuldum, sende yeniden hoşgeldinsizde yeni gelmissiniz hosgelmissiniz ben daha once buraydim bir aydir yoktum
Izne ayrilinca 6 ay beklemene gerek yok ki canimGerçekten yoğun geçiyo bu kadarını bende tahmin etmezdim
Bu sabah eksi gördüm çünkü wc işi normale döndü
Ekstra çaba sarfedemiyorum ama dikkat de edemiyorum herşeyden az az
Şimdi geldim dışardan sıcak diye akşamları parka çıkarıyoruz artık
Zipzip- kaptanım izin içini bende düşündüm bugün. Evet 6ay takıma giremiyorum ama ben yoğunluğum geçince yine bol bol gelirim takımda olmasamda muhabbete bol bol gelirim
Devam etmek de isterim ama sadece menü yazıp çıkmak da hoşuma gitmiyo. Geçmiş yapamıyorum herşeyden uzak kalıyorum buda beni rahatsız ediyo gün boyu aklım burda ama açıp bakacak fırsat yok zaten az bi bkşluk bulsam yatıp dinleniyorum
Gecmis olsun canımIyi geceler kizlar menumu paylastim oglan oksurup duruyor yine uykusuz gecelerrrrr
Tamam abla teşekkür ederimSardunyacim tadını sevmediğin bir şeyi içmeye zorlama kendini...bugün yoğurt , pul biber ve dereotu ile yapılan bir içecek tarifine denk geldim. Yorumlar çok guzeldi. Bu akşam yatmadan yapacağım. Müthiş ödem atıp bağırsakları calistiriyormuş. Yoğurt biraz sulu olacak. Hepsini blendrdan geçirip içiyorsun. Dukan birasinin aynı işlevini yapıyor. Damak tadına uyarsa deneyebilirsin.