- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecmis olsun canimSizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .
Denerim bu gece yine oksururse. Sagol canim :)Geçmiş olsun canim
Gece uyurken ayaginin altina yasina uygun viks sur lalin corap giydir yanina sogan kesip koy cok işe yariyor
Evde pekmez varsa 1k pekmek 1k tere yag 1k toz zenfil kaynat icir oda iyi geliyor
Keci boynuzu pekmezi varsa o daha iyi
Rabbim sifa versin inşallah
Tesekkur ederimallah sifa versin insa
Sagol canimIzne ayrilinca 6 ay beklemene gerek yok ki canim
Izin kilonda ya da altinda oldugunda her zaman listeye donebiliyorsun
Kilo alirsan da 3 ay beklemek gerekiyor
ama mutlaka cuma bildirimini bekliyorum
Gecmis olsun canım
Gecmis olsun canım dikkat et kendineSizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .
Daha 3. Günde 3 kez taraf değiştirmeyeyim. Ben güveniyorum sana.Tatlı dillim güler yüzlüm ben öngörüsü yüksek bir kadınım2 günde 1,8 veren 5 günde kaç verir düşün yani Senide kendimle birlikte kaybetme yolunda sürüklemek istemem sen nehiri tut istersen
anladim kaptanimmmGidemedim daha
Yok canim yaa herkes bir tatil telasinda sanirim onun etkisi var
Listede 8 kisi kaldi
Free listede bile kimse kalmadi listeye girecek
tesekkurlerrrHoşbuldum, sende yeniden hoşgeldin
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Gunaydin
Gunaydin kizlar
bazen aksilikler arka arka geliyo .. heosinde bir hayr vardir insaEvdeki hesabın çarşıya uymadığı bir hafta yaşıyorumsabahta hazırladım çıkıncam kız uyandı spor yalan oldu
Bugün temizlik yapicaktim ama kaymakliga gitme işi çıktıkaç gündür kimliğim kayıp bulamıyorum yeniden çıkartmam gerekiyor uçak bileti alicaz oda bugün cikartmazsak 16 gün tatil olduğu için cikaramazmisiz
sagol baskanimAfiyet olsun kizlar
gece biraz uyudu mu canim sen biraz uyuyabildin miSimdi iyi biraz canim zorla aç olan şurubu icirdim canı börek istemis aldim yesinde antibiyotik vercem insallah iyi olur kimi sorsam hastaymis
gecmis olsun arkadaşimSizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .
gunaydın minnoşumDaha 3. Günde 3 kez taraf değiştirmeyeyim. Ben güveniyorum sana.
Gece kaçkere kalktim canim bilmiyorum simdi gene heryeri maf etti bende halilari cikarttim parkeleri silmek daha kolayanladim kaptanimmm
tesekkurlerrr
günayddınnn herkeseeee
bazen aksilikler arka arka geliyo .. heosinde bir hayr vardir insa
sagol baskanim
gece biraz uyudu mu canim sen biraz uyuyabildin mi
gecmis olsun arkadaşim
Afiyet olsun canım da bu menu cok azSabah
1 küçük tost
Domates salatalik
Cay
Öğle
Turk kahvesi
Aksam
2 köfte
1 dilim ekmek (saat 17.00 da yedim dis hekimine randevum vardi)
Geçmiş olsun canım.Sizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .
içi dısına çikti ya kuzum benimGece kaçkere kalktim canim bilmiyorum simdi gene heryeri maf etti bende halilari cikarttim parkeleri silmek daha kolay
Aynen canim ne yediyse cikarttiiçi dısına çikti ya kuzum benimallahim sen sifa ver boregi mi cikardi
ah kıyamamm yaaSimdi iyi biraz canim zorla aç olan şurubu icirdim canı börek istemis aldim yesinde antibiyotik vercem insallah iyi olur kimi sorsam hastaymis
geçmiş olsun canımmSizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .
Nazarlara geldi güzel kızımız.Biran önce iyileşir inşallah.Aynen canim ne yediyse cikartti
Ay canim hastanede serum taksalar duzelmezmiGece kaçkere kalktim canim bilmiyorum simdi gene heryeri maf etti bende halilari cikarttim parkeleri silmek daha kolay
inşallah tatlimBurdaki diyetdaslik farkli gerçekten kilo veren arkadaşımızla birlikte seviniyor veremiyen için üzülüyoruz. bizi kilo konusunda en yakınlarımız bile burdaki arkadaslarimiz kadar anlamıyor empati yapmıyor ne yazikki
Hepimiz inşallah istediğimiz kilolara inip bir dahada almiyalim inşaallah
Günaydın canım
Sagol canımAfiyet olsun kizlar
Aman dikkat et cok bulasici oluyor. Bizi tum aile elden gecirmisti.Gece kaçkere kalktim canim bilmiyorum simdi gene heryeri maf etti bende halilari cikarttim parkeleri silmek daha kolay
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumSimdi iyi biraz canim zorla aç olan şurubu icirdim canı börek istemis aldim yesinde antibiyotik vercem insallah iyi olur kimi sorsam hastaymis
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canım dikkat et kendine
anladim kaptanimmm
tesekkurlerrr
günayddınnn herkeseeee
bazen aksilikler arka arka geliyo .. heosinde bir hayr vardir insa
sagol baskanim
gece biraz uyudu mu canim sen biraz uyuyabildin mi
gecmis olsun arkadaşim
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim kızlarah kıyamamm yaa
geçmiş olsun canımm