Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cordelia canım benim rakıplık olayı bıraz karıştırdım galibanehır baskassı ıle rakıptı sen ne dersen ben uyarım Anerşikliğe gerek yok
Caymak yok. Benim rakibim sleepy ama olsun onu da seni de ezip gececem . Kaptanlarımıza saygısızlık olmasın diye . Biz kendi puanlarımızı kendimiz hesaplarız . Yemek konusunda da ekmeksiz yapamıyorum o ekmekleri illaki yiyeceğim. Bu hafta pek giremeyeceğim . Birşey olursa etiket yapın akşamları girip bakarım. Şimdi ders çalışmam lazım. Hayırlı günler.

Cnm büyük yaş grupları araba kemeri ile bağlanıyor, koltuğun kendi kemeri yok zaten olsa da sıkıyor çocukları.
İzofix yada top thether varsa kemerle bağlanması normal yani. Biz kızı götürüp mağazada oturttuk hangisinde rahat oluyor diye denedik

Tamamdır benim için sıkıntı degıl bu hafta onume kım gelırse gelsın ezıp gecıcek motıvasyona sahıbımspor yarısını bugun ıtıbatıyle start veriyoruz ozaman .. menulerde bırbırımızı etıketlıyelım ..kolay gelsin

Afiyet olsun canım
Herkes yatıyor yada pıknık lere gıdıldı :)bugun camları siliyim istiyorum ama kızı evden göndermem lazım .Camı silerken görmemesi lazım cunku dışına cıkıp sılenlerdenım
Ben kahvaltıya gidiyorum

Biz de dün kınadaydık benim oğlum da hiç durmadı yerinde sürekli yürümek istedi huysuzdu hep...
Eşim pesinde koşturdu artık
Yakınımız olmasa bir görünür geri dönerdik ama yakınımız olduğu için kaldık
Eşime de oğlan uyuyunca benimle oynamadı diye kızdım pufff kendini bugüne saklamış öyle diyor
Bugün de düğüne gideceğiz

Bugün acısını cıkarırsınız artık

Canım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım. Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…