Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fişiyle beraber gidince geri alırlar diye düşünüyorum çünkü biz geri verebiliyoruz belirli bir zaman aralığı içinde verme hakkın var . Üzülme zaman kaybetmeden gidip değiştirin

Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.

21 kisi bildirim.yapmis dun ama 11 menu paylasilmis
2 kisi izne ayrildi ve mezun oldu
Free listede olanlarin cogu menu bildirmiyor
Asıl listede s i d e l y a bildirim yapmamis
Kusura bakmayın canım. Bu ara herşeyi o kadar yoğun yaşıyorum ki. Dün annemlerin yanına köye geldik. Birkaç gün burda kalıp eve döneceğim. Sonra biraz evde dururum kv geçerim bayram hazırlıkları başlar. Durağan günleri özledim.
Şimdi cuma cumartesi menümü yazacağım.

Günaydın

Menüm
1255 kalori
Spor 500 puan

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah 1 yumurtali sucuk 1tk tere yag peynir zeytin 1d ekmek 1b çay

Ara
2 kare bitter

Aksam 1 fırında balik 1 tb salata
1 avuc yer fistigi
2lt su

Afiyet olsun kizlar

Tamam canım kapışalım senle de bu hafta hem kilo hemde sporda ne dersin. Karadeniz inadı var bende de sende beni tanımıyorsun. Bu hafta sonu sınavım var ama olsun 2 sini de kazanacağım
Bende de batı Karadenizlıyım bende fena sayılmam Bayram temizliği yapıcam mısfır ağırlıycam bu hafta .benimde yogun geç ıcek ama bu senı yenmeme engel defol

Rakıbem Spor fena değil sabah kahvaltısı ndakı 3 TT ekmek ınsaallah 3 dolum ekmektır

Ben herkese yeniliyorum zaten. Valla ben çok kilo verecek azme sahip değilim. Açlığa çok dayanamıyorum. Spora gelince kendi takımıma hırs yapamiyorum ben. Kolay lokmayim yani.
Sen de azmin kralı var lakin bu kadar spora az yemeye daha fazla eksılmeyı hakedıyorsun .tüm hafta 1000 kalorının altında beslenıyorsun genelde ..acaba bukadar azaltınca vucud alıştımı bu kalori alımına yada asırı kılo verdıgın ıcınmı yavasladı verme hızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…