• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cordelia Cordelia canım benim rakıplık olayı bıraz karıştırdım galiba🙈nehır baskassı ıle rakıptı sen ne dersen ben uyarım Anerşikliğe gerek yok 😂😂
Caymak yok. Benim rakibim sleepy ama olsun onu da seni de ezip gececem . Kaptanlarımıza saygısızlık olmasın diye . Biz kendi puanlarımızı kendimiz hesaplarız . Yemek konusunda da ekmeksiz yapamıyorum o ekmekleri illaki yiyeceğim. Bu hafta pek giremeyeceğim . Birşey olursa etiket yapın akşamları girip bakarım. Şimdi ders çalışmam lazım. Hayırlı günler.

İyi geceler. Akşam once avmye sonra düğüne gittik geldik. Büyük kiza oto koltugu aldik. Eve gelince bir baktim arabanin kendi kemeriyle kullaniliyormuş simdi iade edilmesi gerekecek. Stres oldum acaba geri alirlarmi diye cok basim agridi. Zaten dugunde de cocuk pesinde koşturdum 🤷🏻‍♀️
Cnm büyük yaş grupları araba kemeri ile bağlanıyor, koltuğun kendi kemeri yok zaten olsa da sıkıyor çocukları.
İzofix yada top thether varsa kemerle bağlanması normal yani. Biz kızı götürüp mağazada oturttuk hangisinde rahat oluyor diye denedik

Caymak yok. Benim rakibim sleepy ama olsun onu da seni de ezip gececem . Kaptanlarımıza saygısızlık olmasın diye . Biz kendi puanlarımızı kendimiz hesaplarız . Yemek konusunda da ekmeksiz yapamıyorum o ekmekleri illaki yiyeceğim. Bu hafta pek giremeyeceğim . Birşey olursa etiket yapın akşamları girip bakarım. Şimdi ders çalışmam lazım. Hayırlı günler.
Tamamdır benim için sıkıntı degıl bu hafta onume kım gelırse gelsın ezıp gecıcek motıvasyona sahıbım😁💃spor yarısını bugun ıtıbatıyle start veriyoruz ozaman .. menulerde bırbırımızı etıketlıyelım ..kolay gelsin ❤️❤️

Cuma menüm(cuma ve cumartesi düğün yerindeydik)
Sabah10.00 az beyaz ekmek 1 kk beyaz peynir 1 haş yumurta domates salatalık az vişne reçeli
Ara13.30 5 kaşık etli döğme pilavı az taze fasulye cacık
Akşam 18.00 2 dolma 4 sarma cacık
Su 3 lt
Spor valla epey göbek attık ama😄
Eki Görüntüle 2886597 200 p
Cumartesi menüm
Sabah09.00 1 kepekli ekmek az krem peynir domates salatalık 1 salam

Akşam18.00 2 lahmacun salata
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2886598 300 p Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım
Herkes yatıyor yada pıknık lere gıdıldı :)bugun camları siliyim istiyorum ama kızı evden göndermem lazım .Camı silerken görmemesi lazım cunku dışına cıkıp sılenlerdenım😬
Ben kahvaltıya gidiyorum🤌

İyi geceler. Akşam once avmye sonra düğüne gittik geldik. Büyük kiza oto koltugu aldik. Eve gelince bir baktim arabanin kendi kemeriyle kullaniliyormuş simdi iade edilmesi gerekecek. Stres oldum acaba geri alirlarmi diye cok basim agridi. Zaten dugunde de cocuk pesinde koşturdum 🤷🏻‍♀️
Biz de dün kınadaydık benim oğlum da hiç durmadı yerinde sürekli yürümek istedi huysuzdu hep...
Eşim pesinde koşturdu artık
Yakınımız olmasa bir görünür geri dönerdik ama yakınımız olduğu için kaldık
Eşime de oğlan uyuyunca benimle oynamadı diye kızdım pufff kendini bugüne saklamış öyle diyor
Bugün de düğüne gideceğiz

Biz de dün kınadaydık benim oğlum da hiç durmadı yerinde sürekli yürümek istedi huysuzdu hep...
Eşim pesinde koşturdu artık
Yakınımız olmasa bir görünür geri dönerdik ama yakınımız olduğu için kaldık
Eşime de oğlan uyuyunca benimle oynamadı diye kızdım pufff kendini bugüne saklamış öyle diyor
Bugün de düğüne gideceğiz
Bugün acısını cıkarırsınız artık😊

Sen de azmin kralı var❤️❤️❤️ lakin bu kadar spora az yemeye daha fazla eksılmeyı hakedıyorsun .tüm hafta 1000 kalorının altında beslenıyorsun genelde ..acaba bukadar azaltınca vucud alıştımı bu kalori alımına yada asırı kılo verdıgın ıcınmı yavasladı verme hızın
Canım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım. 💪💪💪 Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür. 🤲♥️

S Seraayms canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
g34001.gif
mutlu yıllar S Seraayms nice güzel yaşlara. ♥️♥️♥️

Back