- 20 Mart 2012
- 1.284
- 4.628
- 333
Çok teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum
Cumaya kadar yeseler gene iyi.Bayram haftasi bildirim yapilsaydi zaten sali baram cumaya kadar toparlanirdi. Bildirim yapilacak diye kacamak fazla olmazdi bayram persembe olsa tamam da sali gunu cumaya cok var detok yapilir toparlanilirdi ama cumaya kadarda bayram bitmeyecek bizim millet cumaya kadar yer eminim hayirlisi canim
Birde bayramdan sonraki hafta yüzdeler ikiye bolunecek daha fazla kilo vermemiz lazim
Bizim takimimiz bayrami bayram gibi gecirip ölçülü yer takimimiza guveniyorum
Kahvalti acik bufe degil mi canimBu arada kahvaltiya geldim ne yedin birsey anlamadim gene eylülle aç kaldim desem yeridir bide onca para verdik
Canım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum canım
Çok sağol ya , spor ve menü paylaşacağız her akşam .Hadi öyle olsun 1 günlük avans vermiş oluyum sana
Kiz otelde degilimkiKahvalti acik bufe degil mi canim
Burdaki kahvalti veren resterontlar sinirsiz acik bufe hoteldeki acik bufe gibi Tabagina istegini alabiliyorsun kisir patates kizartma sosis corba borek simit normal kahvalti secenekleri var 7.50 €
Ben o yuzden kahvaltiya gitmeye korkuyom
Çok şükür . Artık yavaşlaması normal kaç kilo verdin . Artık gram gram da olsa sağlıklı ve spor yaptığın sürece yine de gidecek inşaAllahCanım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım. Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür.
Yenilmek nasil bir his bilmiyorum canim bilen biri varsa anlatsin da karar vereyimYenilmeyi sever misin?
Canim oteldesin demedim zatenKiz otelde degilimki
Vayy bu hafta tanıştırırım anlatmaya gerek yokYenilmek nasil bir his bilmiyorum canim bilen biri varsa anlatsin da karar vereyim
Bende şeyimden anladim sanirimCanim oteldesin demedim zaten
Burdaki resterontlar acik bufe kahvalti veriyor oteldeki gibi dedim
Basiniz sagolsun canimeşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım
Bebeğim gittiniz mi kahvaltıya...beğendin mi? Tamam dersen bayramda eşimin kızı geliyor onu götürmeyi düşünüyorum. Şimdiden rezervasyon yapalım yer sıkıntısı olmasın...Kiz otelde degilimki
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım Eşine ve ailesine sabırlar dilerim.eşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım