• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayram haftasi bildirim yapilsaydi zaten sali baram cumaya kadar toparlanirdi. Bildirim yapilacak diye kacamak fazla olmazdi bayram persembe olsa tamam da sali gunu cumaya cok var detok yapilir toparlanilirdi ama cumaya kadarda bayram bitmeyecek bizim millet cumaya kadar yer eminim hayirlisi canim
Birde bayramdan sonraki hafta yüzdeler ikiye bolunecek daha fazla kilo vermemiz lazim
Bizim takimimiz bayrami bayram gibi gecirip ölçülü yer takimimiza guveniyorum 🥰
Cumaya kadar yeseler gene iyi.
Biz yemeyiz. canım yersek deli kilo alırız. Vücut az yemeye endeksli. Metobolizma yavaş.
valla burda deniz kenarındayim.ne kola içiyorum ne birşey yiyorum. Tatilde ye l, bayramda ye ne zaman vereceğiz kiloları. Şimdi kilolu olsam çok üzgün olurdum her tarafım yağ diye. Böyle mutluyum. Herşeye değiyor bence.

Bu arada kahvaltiya geldim ne yedin birsey anlamadim gene eylülle aç kaldim desem yeridir bide onca para verdik🤦‍♀️
Kahvalti acik bufe degil mi canim
Burdaki kahvalti veren resterontlar sinirsiz acik bufe hoteldeki acik bufe gibi Tabagina istegini alabiliyorsun kisir patates kizartma sosis corba borek simit normal kahvalti secenekleri var 7.50 €
Ben o yuzden kahvaltiya gitmeye korkuyom 🤭

Son düzenleme:
Filiz' in pastasina ortak olayım iki katlı zaten bol bol yeter. :KK9:
Margicim doğum günün kutlu olsun. :KK60:
Yeni yaşın mujdelerle , mutlu sürprizlerle gelsin. Sağlıklı bir ömrün olsun canım ❤️
S Seraayms 🤍
Teşekkür ediyorum ablacığım 😍 😍 iyi ki vardınız hepiniz

Kahvalti acik bufe degil mi canim
Burdaki kahvalti veren resterontlar sinirsiz acik bufe hoteldeki acik bufe gibi Tabagina istegini alabiliyorsun kisir patates kizartma sosis corba borek simit normal kahvalti secenekleri var 7.50 €
Ben o yuzden kahvaltiya gitmeye korkuyom 🤭
Kiz otelde degilimki🤣

Canım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım. 💪💪💪 Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür. 🤲♥️
Çok şükür . Artık yavaşlaması normal kaç kilo verdin . Artık gram gram da olsa sağlıklı ve spor yaptığın sürece yine de gidecek inşaAllah

Back