- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Ay anam hemşehrim varmisya benim burda yaparsın sen yenersin canım tabikiKastamonu cnm
Canım öncelikleCanım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım.Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür.
Teşekkürler tatlım.Günaydın fıstıklar nasılsıniz spora bende başladım inşallah bu hafta iyi gider bayrama 7 lerden kurtulmuş girerim
Ay anam hemşehrim varmisya benim burda yaparsın sen yenersin canım tabiki
Canım öncelikleben senin azmine hedeflere odaklanması hayranım 7 8 ayda Cook ciddi bir kilo verdin metabolizmanızı ne yapsin daha
Tek hayır diyen takım olduk. Bu da ne kadar kararlı ve azimli olduğumuzu gösteriyor... Tatil, bayram , doğum günü bunlari eğlenerek sağlıklı yiyeceklerle geçireceğimize eminim. Biz muhteşemiz. 41 kere maşallah.
Canim önümüzdeki hafta normal bildirim yapacaz yuzdeler hesaplanacak degil mi bayram haftasi bildirim yok anladigim kadarBu hafta tartı bildirim yapılacak. Kaptanım yanlış anlaşılma olmasın.
İyi bakalım canım gazAniz mübarek olsun o zamanBu hafta kapışalım senle ne dersın
M MissHayaLet bacım mezun olmuşsun Benim yarı kılomdasın sen ye benım yuzumden boşa sıkma kendını
Aynen bu cuma bildirim var. Bayram haftası cuma bildirim yok... herkes kilo alacak. Bir sonraki hafta toplamaya çalışacak.en iyi ihtimalle iki hafta yerinde sayacak herkes. Bizim takım boyle olmaz inşallah.Canim önümüzdeki hafta normal bildirim yapacaz yuzdeler hesaplanacak degil mi bayram haftasi bildirim yok anladigim kadar
Bayram 20 temmuz sali cumaya kadar toparlayabilirdik aslinda saglik olsun
Bayram var diye bırakicaklardir emin olun bizde artı cikan cumaya cezaya razı olsun arkadaslar ona göre,en sevmedigim şey artıyla gelendir takimaAynen bu cuma bildirim var. Bayram haftası cuma bildirim yok... herkes kilo alacak. Bir sonraki hafta toplamaya çalışacak.en iyi ihtimalle iki hafta yerinde sayacak herkes. Bizim takım boyle olmaz inşallah.
Sagol canım tesekkür ederımAfiyet olsun canım
Bizim takımda bildirim olacak değil mi kaptanım. Bayram haftası cuma da bildirim yapacağız.Bayram var diye bırakicaklardir emin olun bizde artı cikan cumaya cezaya razı olsun arkadaslar ona göre,en sevmedigim şey artıyla gelendir takima
Bayram haftasi bildirim yapilsaydi zaten sali baram cumaya kadar toparlanirdi. Bildirim yapilacak diye kacamak fazla olmazdi bayram persembe olsa tamam da sali gunu cumaya cok var detok yapilir toparlanilirdi ama cumaya kadarda bayram bitmeyecek bizim millet cumaya kadar yer eminim hayirlisi canimAynen bu cuma bildirim var. Bayram haftası cuma bildirim yok... herkes kilo alacak. Bir sonraki hafta toplamaya çalışacak.en iyi ihtimalle iki hafta yerinde sayacak herkes. Bizim takım boyle olmaz inşallah.
Canım benim yaa çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim canım
Evet canim yapilcak mecbur biz diger takimlar gibi bos birakamayizBizim takımda bildirim olacak değil mi kaptanım. Bayram haftası cuma da bildirim yapacağız.
Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?