Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Cokk tesekkur ediyorum canim
Haftaya iyi bir yüzde ıle 1. OlalımAynen canim bu haftayi da ikincilikle bitirdik
Bence bırlesmesın bayram bıtıyor sayılır tartı gununr@MiraPham
@MaviBirLiman
Nehir6161
@sleepy angel
@s i d e l y a
F Frozen01
sonundaoldu
@pisi pisi kopatim
Kizlar paylasimda oylama basladi daha cevap vermedim
Bayram haftasi etaplar birlestirilsin mi
Bayramın dördüncü gunune geliyor
Etap birleşmesinde yuzdeler ikiye bölünüyor
Cook teşekkür ederim canimZipzip- kaptanım ıyıkı dogmussun canım mutlu yıllar ❤❤
Günaydın canim
Bende birlestirme taraftari değilim aslinda degisen birsey olmayacak bayramin ilk gunu kucuk kacamaklar olabilir 2 gunde de onlar halledilir diye düşünüyorumHaftaya iyi bir yüzde ıle 1. Olalım
Bence bırlesmesın bayram bıtıyor sayılır tartı gununr
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldu?Benim kiz hasta oturuyoruz
Günaydın canimGunaydin
Canım kaptan benim için fark etmez. Ama tatil tarihimiz öne çekildi. Eşim yıllık izin almış. Yine de bayramdan sonra olacak. Ben 69 ları görürsem mezun olsam mı? Hedefim 64 ama takımı tatil haftamda sıkıntıya düşürmek istemiyorum. Ha şu da var diyetimi de bozmayı düşünmüyorum. Dün göremedim ama bugün eksim daha güzel@MiraPham
@MaviBirLiman
Nehir6161
@sleepy angel
@s i d e l y a
F Frozen01
sonundaoldu
@pisi pisi kopatim
Hayırlı sabahlar , iyi hafta sonlarınız olsun inşallah. Benim için fark etmez. Karar ne olursa olsun uyarım inşaAllah@MiraPham
@MaviBirLiman
Nehir6161
@sleepy angel
@s i d e l y a
F Frozen01
sonundaoldu
@pisi pisi kopatim
69.7 ile mezun olabiliyorsun canim istersen mezun olabilirsinCanım kaptan benim için fark etmez. Ama tatil tarihimiz öne çekildi. Eşim yıllık izin almış. Yine de bayramdan sonra olacak. Ben 69 ları görürsem mezun olsam mı? Hedefim 64 ama takımı tatil haftamda sıkıntıya düşürmek istemiyorum. Ha şu da var diyetimi de bozmayı düşünmüyorum. Dün göremedim ama bugün eksim daha güzel
Gunaydin canimGünaydın
Hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlar , iyi hafta sonlarınız olsun inşallah. Benim için fark etmez. Karar ne olursa olsun uyarım inşaAllah
Günaydın canimGunaydin kizlar