• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nice mutlu saglikli yillara inşallah yuregi guzel kaptanim 🥰🥰🥰💝💝💝💝💝💝💝
19.12.18-çs-siteiçibanner-doğumgunu-7.jpg

Heleeeee bakın banaaaa biiiii:KK56:
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle:KK24:
Amannn diyim taşı havada yakaladım 🤣🤣🤣
Bugün azcik kaçamak yapmış olabilirim amma
Bayrama kadar devam edeceğim diyetime ve sporuma...🤩

Bu saat oldu hala bavul hazılıyorum, sanırım çaktırmadam kvye taşınıyorum😂 3 bavul oldu daha ıvıt zıvırlar var ki en zoru onlar. 5le bitirebilsem bari.
Sabah da misafirler evi talan etti evde 4 çocuk olunca, evi temizle çarşaf çamaşır yıka yemek bulaşık kuaför bittim ya. Daha buzdolabını bışaltıcam banyo yapıcam 4te yola çıkıcaz. Uyumayı geçtim 4e kadar bitirebilsem bari😂😂

Uyıuyan herkeslere iyi geceler. 😄

Bu saat oldu hala bavul hazılıyorum, sanırım çaktırmadam kvye taşınıyorum😂 3 bavul oldu daha ıvıt zıvırlar var ki en zoru onlar. 5le bitirebilsem bari.
Sabah da misafirler evi talan etti evde 4 çocuk olunca, evi temizle çarşaf çamaşır yıka yemek bulaşık kuaför bittim ya. Daha buzdolabını bışaltıcam banyo yapıcam 4te yola çıkıcaz. Uyumayı geçtim 4e kadar bitirebilsem bari😂😂

Uyıuyan herkeslere iyi geceler. 😄
Allah kolaylık versin canim

Selam kızlar
Geçen hafta 63.7
Bu hafta 64.1 o_O
Yediklerim fena geri tepti ben hicbirsey yemeyeyim en iyisi öleyim az kaçamaklar artı olarak geldi ama çok düzeltiyorum aslında dün 64.6 gelmiştim yavaş yavaş gidiyor çok şükür özür dilerim bir daha olmaz inşallah
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16
Eki Görüntüle 2885504
Haftaya telafi edersin cnm
Lahmacun pazar yedin ama nerden geldi bu arti
Pazar gunu yedıgını hatırlıyorsun hay maşallah 🙃 Hababam sınıfındakı Mahmut hoca geldi aklıma😂

Kg veren herkesi çok tebrik ediyorum. Gözüme en çok takilan @T u t a s t e ve Fitt_anne Fitt_anne sizleri ayri tebrik ediyorum 😍
Tesekkur ederim cnm 💕

Iyi aksamlar canim bence 64 u hedeflemek yerine emin adimlarla ilerle
600-700 gram vermeyi dusun
Tabi ki bu arada diyetini bozma 🤭
Normalde hedefim oyle de bu hafta 100 grmcik verince ikisini toplu veriyim dediydim :D
Beraber göriciz şekerim :süslü: :süslü:
Öyle yalnız görmek yok :emir_bebek::emir_bebek:
Gorelim gorelim gunesli gunler de gorelim :D

Kocam 25 gün izne çıktı 🙈🤣
oh oh ne güzel 😌Allah kolaylık versin ne diim ben eşim evdeyken diyet yapamıorum ya kesin baltalayacak bişey buluo.Dün yemekte dioki ben de kilo vermek istıorum benim yemeğin yarısını sen yesene dio gülermisin ağlarmısın :KK12:

Back