- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Hoşgeldin canım.hayirli olsun. Yağlar hızla erisin.Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım.hayirli olsun. Yağlar hızla erisin.Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64
Telefon surekli elimde geziyorum canimnasıl sayabiliyorsun
Cook tesekkur ederim canim bende sizleri cook seviyorumIykiiiii doģdunnnn canim kaptanim seni çok seviyoruz
Teşekkür ederim canimİyiki doğdun Zipzip-
Teşekkür ederim canimZipzip- İyi ki doğdun musmutlu yılların olsun sağlıkla sıhhatle kaptanım
25 gün sabotaj var desene.Kocam 25 gün izne çıktı
Teşekkür ederim canimNice mutlu saglikli yillara inşallah yuregi guzel kaptanim
Eki Görüntüle 2885994
Daha yeni gördüm. Ödülü dün yaptım. İyi ki yapmışım. Ben gerçi 300 kalorilik ödüle rağmen 1.000 kaloriyi geçmedim.Heleeeee bakın banaaaa biiiii
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle
Tesekkur ederim canimiyi ki doğdun elif ffff nice güzel sene lerin olsun güzel kalbinle
Teşekkür ederim canimDoğum gününüz kutlu olsun Elif nice mutlu fit seneler dolsun Zipzip-
Hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz temennisiyle Bende İnşallah tabi
Tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun kaptanım pasta kesmiyormuyuz
Günaydın canim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 734. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1,012
2. (6. TAKIM) ==> %0,727
3. (5. TAKIM) ==> %0,712
BİREYSEL DERECELER
1. @monarosaa ==> % 2,378==> 5.TAKIM
2. @Ikizannesi ==> %2,087 ==> 13.TAKIM
3. @Muzmus ==> %1.818==> 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@aysenurt3991 ==> % -1.804==> 13. TAKIM
Teşekkür ederim canim hediyelerin de cook guzelGüzeller güzeli kaptanım yeni yaşın, mutluluk, sevgi,saygı en önemlisi sağlık getirsin. Nice mutlu yıllar dilerim. Herşey gönlünce olsun. Eki Görüntüle 2886048 Eki Görüntüle 2886049
Aynen canim bu haftayi da ikincilikle bitirdikTebrikler arkadaşlar ikinci olmuşuz