- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birlesmesin diyilmiGidip oyumu kullanayim o zaman
Birlesmesin canim birleşirse takimi toparlayamayizBirlesmesin diyilmi
✌Birlesmesin canim birleşirse takimi toparlayamayiz
Selam canımSelam kızlar
Keşke kardeşin olsaydımBuraya kardeşimin kilosunu bırakıyor um
21 yaşında
Cook teşekkür ediyorum canimZipzip- Canım doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı sıhhatli yılların olsun.
Serbest canim. Bol sporlu bir hafta olur insallah.Evet bu haftanın sporları neler Cordelia
Zipzip- E Elif_EylulCordelia
Amine Busra
Nehir6161
sleepy angel
s i d e l y a
F Frozen01
sonundaoldu
Sismaniye
Kizlar paylasimda oylama basladi daha cevap vermedim
Bayram haftasi etaplar birlestirilsin mi
Bayramın dördüncü gunune geliyor
Etap birleşmesinde yuzdeler ikiye bölünüyor
Bu hafta serbest olmasına sevindim haftaya pazar sınavım var ona çalışayım bari ☺Serbest canim. Bol sporlu bir hafta olur insallah.
A s fıstık.Selam kızlar
Sen sleepy ile rakipsin çok sevinme.Bu hafta serbest olmasına sevindim haftaya pazar sınavım var ona çalışayım bari ☺
Ne olarak yarışacağız sleepy angel rakibimsin canım . Hadi göster kendiniZipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161 sleepy angel
s i d e l y a sonundaoldu
F Frozen01 Amine Busra
Sismaniye canım seninle ben rakibiz. Herkes kılıçlarını çıkarsın. Başlıyoruz.
Free takımdan rekabet isteyenler etiket yapsin lütfen.
Önüme çıkanı ezer geçerim. Nede olsa en kilolu olan benim bu gruptaSen sleepy ile rakipsin çok sevinme.
Kilo ve spor bayram oncesi güzel incelelim. Bayrama daha mutlu gireriz.Ne olarak yarışacağız sleepy angel rakibimsin canım . Hadi göster kendini
Bugunmu basliyo anam bendedeKilo ve spor bayram oncesi güzel incelelim. Bayrama daha mutlu gireriz.
Seni ben rakip alcaktim ama iki cambaz bir ipte oynamaz dedim.Önüme çıkanı ezer geçerim. Nede olsa en kilolu olan benim bu grupta