Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amannn diyim taşı havada yakaladım
Bugün azcik kaçamak yapmış olabilirim amma
Bayrama kadar devam edeceğim diyetime ve sporuma...

Bu saat oldu hala bavul hazılıyorum, sanırım çaktırmadam kvye taşınıyorum 3 bavul oldu daha ıvıt zıvırlar var ki en zoru onlar. 5le bitirebilsem bari.
Sabah da misafirler evi talan etti evde 4 çocuk olunca, evi temizle çarşaf çamaşır yıka yemek bulaşık kuaför bittim ya. Daha buzdolabını bışaltıcam banyo yapıcam 4te yola çıkıcaz. Uyumayı geçtim 4e kadar bitirebilsem bari

Uyıuyan herkeslere iyi geceler.

Allah kolaylık versin canim

Haftaya telafi edersin cnm
Lahmacun pazar yedin ama nerden geldi bu arti
Pazar gunu yedıgını hatırlıyorsun hay maşallah Hababam sınıfındakı Mahmut hoca geldi aklıma

Kg veren herkesi çok tebrik ediyorum. Gözüme en çok takilan @T u t a s t e ve Fitt_anne sizleri ayri tebrik ediyorum
Tesekkur ederim cnm

Iyi aksamlar canim bence 64 u hedeflemek yerine emin adimlarla ilerle
600-700 gram vermeyi dusun
Tabi ki bu arada diyetini bozma
Normalde hedefim oyle de bu hafta 100 grmcik verince ikisini toplu veriyim dediydim
Beraber göriciz şekerim
Öyle yalnız görmek yok
Gorelim gorelim gunesli gunler de gorelim

Kocam 25 gün izne çıktı
oh oh ne güzel Allah kolaylık versin ne diim ben eşim evdeyken diyet yapamıorum ya kesin baltalayacak bişey buluo.Dün yemekte dioki ben de kilo vermek istıorum benim yemeğin yarısını sen yesene dio gülermisin ağlarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…