Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar kizlar
Bu haftasonu sapitmamak icin diyetime aynen uymaya gayret ediyorum. Haftaya hedefim 64u ucundan gormek olur mu acaba
Iyi aksamlar canim bence 64 u hedeflemek yerine emin adimlarla ilerle
600-700 gram vermeyi dusun
Tabi ki bu arada diyetini bozma

Chedarice mezuniyetin de hayırlı olsun canim cok guzel kilo verdin
Çoook çoook teşekkür ederim kaptanım, hepinizin sayesinde bu kadar uzun süre pes etmeden dayandım aslında, burası olmasaydı 82 de falan bırakırdım
Kısmetse 6ları da göreceğim ama ne zaman olur bilmiyorum

Aslında ilk hedefim bayrama kafar 69 idi, 3 hafta duraklayınca bari 72 olsun yeşil alana gireyim dedim. Ama 250 gr ile orayı da kaçırdım. böyle bakarsak başarısız bir çalışma olmuş

İnşallah mezunumdur, tartımı falan götürmüyorum çünkü, 15 gün tartılmadan ne yapacağım acaba geçen sene yazlıkta temizlik yapacağım diye tartıyı bozmuştum (yıkadım) sonra da çaktırmadan yerine koymuştum inşallah düzelmiştir kendi kendine

Bu hafta uzun uzun gevezelik yapamadım diye azıcık fazla konuştum

Çocuklara telefon yasağı koydum otomatikman bana da yasak geldi tabii elimde görünce istiyorlar, öğlen ve akşam uykusunda okur yazarım artık. Eskisi kadar gelemeyebilirim ama kalbim sizinle

Sabahtan beri cevap yazan alıntılayan kimseye dönemedim, hepinşze teşekkür ediyor ve sizi seviyorum

Bayram ve tatil dönüşü 6 li rakamlarida görürsün canim azmettin ve basardin
Bizimle birlikte 22 kilodan fazla verdin 69 u başarısızlık olarak görmüyorum ki

Mezun olmuşsundur canim gecen haftada kontrol etmistim bu haftada tekrar baktim ve hesapladim

Cocuklara yasak koyman cok iyi olmus keske bizde kendimize yasak koyabilsek surekli telefonla yaşıyorum ,musait oldugun her zaman yaz özleriz bizde seni seviyoruz iyi ki tanimisim

Oo mezunumuz varmış hayırlı olsuuun

Tartıyı yıkadın.

Tebrikler canım. 3. Mezuniyet için bekliyor olacagim.
Seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…