Çok ama çok farklı. Ne kadar zayıflamışsin maşallah.Tabiki de ben
Kuzum sen yeni mı görüyorsun fotoyu geçen yapmıştımÇok ama çok farklı. Ne kadar zayıflamışsin maşallah.
1. Kim ?Kızlar tebrik ediyorum 2.ci oldukama yuzdemiz kötü haberiniz olsun yüzde 1 bile degil haftaya daha guzel bir yuzdeyle gelmeniz dilegiyle
Iyi aksamlar canim bence 64 u hedeflemek yerine emin adimlarla ilerleIyi aksamlar kizlar
Bu haftasonu sapitmamak icin diyetime aynen uymaya gayret ediyorum. Haftaya hedefim 64u ucundan gormek olur mu acaba
9.takim birinci oldu bu hafta1. Kim ?
ayy bugün 5lt süt aldım ve bayatmış bi kaynattımki çökelrk oldu.Süzdürmeye koydumda bişey yapmam gerekmiyor değil mi süzdürp alacam direkKesilme olmadıysa bozulmamış ben cam kavanoza koyuyorum 1,5 kilosunu kalanı yoğurt yapıyorum.
Çoook çoook teşekkür ederim kaptanım, hepinizin sayesinde bu kadar uzun süre pes etmeden dayandım aslında, burası olmasaydı 82 de falan bırakırdım
Bayram ve tatil dönüşü 6 li rakamlarida görürsün canim azmettin ve basardinÇoook çoook teşekkür ederim kaptanım, hepinizin sayesinde bu kadar uzun süre pes etmeden dayandım aslında, burası olmasaydı 82 de falan bırakırdım
Kısmetse 6ları da göreceğim ama ne zaman olur bilmiyorum
Aslında ilk hedefim bayrama kafar 69 idi, 3 hafta duraklayınca bari 72 olsun yeşil alana gireyim dedim. Ama 250 gr ile orayı da kaçırdım.böyle bakarsak başarısız bir çalışma olmuş
İnşallah mezunumdur, tartımı falan götürmüyorum çünkü, 15 gün tartılmadan ne yapacağım acabageçen sene yazlıkta temizlik yapacağım diye tartıyı bozmuştum (yıkadım) sonra da çaktırmadan yerine koymuştum inşallah düzelmiştir kendi kendine
Bu hafta uzun uzun gevezelik yapamadım diye azıcık fazla konuştum
Çocuklara telefon yasağı koydum otomatikman bana da yasak geldi tabii elimde görünce istiyorlar, öğlen ve akşam uykusunda okur yazarım artık. Eskisi kadar gelemeyebilirim ama kalbim sizinle
Sabahtan beri cevap yazan alıntılayan kimseye dönemedim, hepinşze teşekkür ediyor ve sizi seviyorum
Oo mezunumuz varmış hayırlı olsuuunÇoook çoook teşekkür ederim kaptanım, hepinizin sayesinde bu kadar uzun süre pes etmeden dayandım aslında, burası olmasaydı 82 de falan bırakırdım
Aslında ilk hedefim bayrama kafar 69 idi, 3 hafta duraklayınca bari 72 olsun yeşil alana gireyim dedim. Ama 250 gr ile orayı da kaçırdım.böyle bakarsak başarısız bir çalışma olmuş
İnşallah mezunumdur, tartımı falan götürmüyorum çünkü, 15 gün tartılmadan ne yapacağım acabageçen sene yazlıkta temizlik yapacağım diye tartıyı bozmuştum (yıkadım) sonra da çaktırmadan yerine koymuştum inşallah düzelmiştir kendi kendine
Çocuklara telefon yasağı koydum otomatikman bana da yasak geldi tabii elimde görünce istiyorlar, öğlen ve akşam uykusunda okur yazarım artık. Eskisi kadar gelemeyebilirim ama kalbim sizinle
Sabahtan beri cevap yazan alıntılayan kimseye dönemedim, hepinşze teşekkür ediyor ve sizi seviyorum
Benim göbek adım ArifeArife gunu dogmusum annemin demesine göre
Adimi iyi arife koymamislar :))
Diğer fotoyu silmiş hafızam.Kuzum sen yeni mı görüyorsun fotoyu geçen yapmıştımevet diğer foto da 75ten fazlayim
Beraber göriciz şekerimIyi aksamlar kizlar
Bu haftasonu sapitmamak icin diyetime aynen uymaya gayret ediyorum. Haftaya hedefim 64u ucundan gormek olur mu acaba
Ben kısaca göbiş diyorumBenim göbek adım Arife
Tartıyı yıkadın.Çoook çoook teşekkür ederim kaptanım, hepinizin sayesinde bu kadar uzun süre pes etmeden dayandım aslında, burası olmasaydı 82 de falan bırakırdım
Kiloluyken çektiğim fotolari hafızamı zahmete sokmadan kendim silmişim.Diğer fotoyu silmiş hafızam.
Hem de hortumla yıkadımTartıyı yıkadın.
Tebrikler canım. 3. Mezuniyet için bekliyor olacagim.
Seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum.Eki Görüntüle 2885909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?