- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ozaman ben 38 gösteriyorumCook tesekkur ederim canim
Saclarimda beyazlar olmasa bende inanmicam 32 olduğuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman ben 38 gösteriyorumCook tesekkur ederim canim
Saclarimda beyazlar olmasa bende inanmicam 32 olduğuma
Hep hizmet yaparim canimSeninde annen sana geldiginde hizmet bekler mi, benimki oyle. Bazen su bile ister. Yardimi yok bari böyle şeyler yapmasa..
Bence sende gostermiyorsun yasini masallahOzaman ben 38 gösteriyorum
Gunde kackere yicenki 2kare oglen 2 kare aksamGünde kaç kare izin var
Sagol canimBence sende gostermiyorsun yasini masallah
Azmin elinden ne kurtulur@magickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim
Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım
Eki Görüntüle 2885694
Gecmis olsun canım haftaya daha guzel olur bozma moralini
Bu hafta temizlik yapma dinlen kendine vakit ayir birazcik
Ben de12 temmuz 89, siralanmişiz11 temmuz da benim doğum günüm ben de 32 ye giriyorum
Tamam bana yeterGunde kackere yicenki 2kare oglen 2 kare aksam
Demek ki yalniz degilmisim. Ne diyeyim Allah can sağlığı versinHep hizmet yaparim canim
Vaay şahane olmuşAzmin elinden ne kurtulur
Ben de12 temmuz 89, siralanmişiz
ALlahim toplu pasta yapayim size bariAzmin elinden ne kurtulur
Ben de12 temmuz 89, siralanmişiz
Aaa valla nasil denk gelmis oyle :))Ben de12 temmuz 89, siralanmişiz
Olur valla bana pasta alan olmazALlahim toplu pasta yapayim size bari
Kız arada sorsana sevgilin nasıl yemek yiyor diyeEvet aynen o kelimeyi kullandi benim yanimda. Sonra mart ayinda 6.5 kg verdim hirs yaptim
Niye ki az olmus. Bnde regl sancisindan sürünüyorum 3500 olmus yarin olsa hemenYani gunluk adim atmaya çalışıyorum ama daha 931 adimdayim
Liste var diye oturdugum yerden kalkmiyorum ki cuma gunleriNiye ki az olmus. Bnde regl sancisindan sürünüyorum 3500 olmus yarin olsa hemen
Aman sen yapma yemesinler diye tuz koyarsnALlahim toplu pasta yapayim size bari
Şimdiden kutlu olsun doğum günün canım
Arife gunu dogmusum annemin demesine göre
Kaptanım ben bugün odulumu yaptım ama kac kalori bılemıyorum. Kucuk ekmeklerden tavuk doner yedım.Heleeeee bakın banaaaa biiiii
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle