- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız bu kıskanan smile miOhaa kasa bak kıskanan smile
MaşAllah gayet fitsin
Bunlar hep 14. Takımdaki sporların artısiValla canım harika olmuşsun ne diyeyim zaten çok azimliydin sen
Oysss sağol canımın iciAzmin elinden ne kurtulur
Ben de12 temmuz 89, siralanmişiz
Sadece kıraz sapımı ne kadar kıraz sapı koydunkı bende yapayımDün kirazı kaynattim yatmadan 1bardak suyunu ictim veee bugun wcden çıkamiyorum
Canım benım bacak kalın degılde gobegım var . Etim cok yumusadı sanırım artık bölgesele baslamalıyım ufaktan gecen basladım hamlıktan vucudum agrıdı bıraktım tekrar baslıyımBelin incelmis ama alt karın çalışman lazim canım sabahki fotonu gördüm bacakların eğer kalın ise 1 saat tüm vücut bölgesel yapmalısın hedefine artık sporu değiştirip daha çabuk verirsin hem de sıkılaşmıs olursun
Mesela hep spor ile gidenCordelia çok güzel sıkılaştı diyet ile spor çok önemli sarkmayi önler.
Kaptanım sen kızmazsan ıpın ucu kacıyor ister ıstemez bende dahıl. Lutfen yorumları eksık etme agırda olsa ben hazırım. Bende uzuluyorum zaman zaman ama sayenızde 10 kılo verdım ve cpk mutluyum.Yuzdeye bakinyaaaa buneeee herkese afiyet olsun dedim gectim birine bune neden yedigin dedigimde sesler yukseliyo ben napayim simdi
Canim 10 15tane yani birtutam kiraz sapı misal 1 kupa suyla 7 10 dk kadar kaynattim kapatinca altini sallama yesil cay koydum ictim 4gundur masallah,aksamda yatmadan kirazlar vardi tencereye koydum kaynattim ictim bir bardak sabah koşa kosa wc bugun 4kere ciktimSadece kıraz sapımı ne kadar kıraz sapı koydunkı bende yapayım
Şimdi korumadasin sanırım canım doğru dimi bu arada üçüncüyü ne ara büyüttün aldığını hemen verdinKız bu kıskanan smile miteşekkür ederim kuzum
Bunlar hep 14. Takımdaki sporların artısisende yaparsın canım
Oysss sağol canımın ici
İlk resimdeki kim? Sen olamazsın.magickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim
Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım
Eki Görüntüle 2885694
Yürüyüş mü yapıyorsun? Ben de birazdan ikinci part spor yapacağım. 10.000 adım tamam.Sabahki havayla şimdi hava hiç uyuşmuyor. Hqva yı değerlendireyim dedim. Akşam yemeği aksayacak 19a artık yapacak birşeyim yok.
Bittimi spor yada yürüyüşYürüyüş mü yapıyorsun? Ben de birazdan ikinci part spor yapacağım. 10.000 adım tamam.
Bugün son gün adım yarışında. Bakalim kim kazanacak?Bittimi spor yada yürüyüş
Son günmüydu bundan sonra atmayim bari
Maşallahmagickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim
Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım
Eki Görüntüle 2885694
Maşaallah sana sabah yağmur vardı yürüyüş yaptım şimdi evdeyim daha 13 000 adımdayımYürüyüş mü yapıyorsun? Ben de birazdan ikinci part spor yapacağım. 10.000 adım tamam.
Emin misin yarın değil miydi?Bugün son gün adım yarışında. Bakalim kim kazanacak?
Üstüme alınayım yol açayım bende 80 kiloluk çıtırımÇıtırlaaaar siz en kenara geçin
Ben de eve gidiyordum simdi gördümKızlar tebrik ediyorum 2.ci oldukama yuzdemiz kötü haberiniz olsun yüzde 1 bile degil haftaya daha guzel bir yuzdeyle gelmeniz dilegiyle
Valla bugün 8 aylık olduŞimdi korumadasin sanırım canım doğru dimi bu arada üçüncüyü ne ara büyüttün aldığını hemen verdin
AblammmMaşallah
Canım Allah esirgesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?