• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belin incelmis ama alt karın çalışman lazim canım sabahki fotonu gördüm bacakların eğer kalın ise 1 saat tüm vücut bölgesel yapmalısın hedefine artık sporu değiştirip daha çabuk verirsin hem de sıkılaşmıs olursun🤗

Mesela hep spor ile giden Cordelia Cordelia çok güzel sıkılaştı :nazar: diyet ile spor çok önemli sarkmayi önler.
Canım benım bacak kalın degılde gobegım var . Etim cok yumusadı sanırım artık bölgesele baslamalıyım ufaktan gecen basladım hamlıktan vucudum agrıdı bıraktım tekrar baslıyım

Yuzdeye bakinyaaaa buneeee herkese afiyet olsun dedim gectim birine bune neden yedigin dedigimde sesler yukseliyo ben napayim simdi
Kaptanım sen kızmazsan ıpın ucu kacıyor ister ıstemez bende dahıl. Lutfen yorumları eksık etme agırda olsa ben hazırım. Bende uzuluyorum zaman zaman ama sayenızde 10 kılo verdım ve cpk mutluyum.

Sadece kıraz sapımı ne kadar kıraz sapı koydunkı bende yapayım
Canim 10 15tane yani birtutam kiraz sapı misal 1 kupa suyla 7 10 dk kadar kaynattim kapatinca altini sallama yesil cay koydum ictim 4gundur masallah,aksamda yatmadan kirazlar vardi tencereye koydum kaynattim ictim bir bardak sabah koşa kosa wc bugun 4kere ciktim

Sabahki havayla şimdi hava hiç uyuşmuyor. Hqva yı değerlendireyim dedim. Akşam yemeği aksayacak 19a artık yapacak birşeyim yok.

Eklentiler

• 20210709_171218.jpg
    20210709_171218.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 20
Kız bu kıskanan smile mi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: 🥰🥰🥰 teşekkür ederim kuzum 🥰

Bunlar hep 14. Takımdaki sporların artısi 🤭🤭🤭🤭 sende yaparsın canım 💞:KK74::KK74::KK74::KK74:

Oysss sağol canımın ici:KK68::KK68::KK68::KK68:
Şimdi korumadasin sanırım canım doğru dimi bu arada üçüncüyü ne ara büyüttün aldığını hemen verdin :KK45:

Back