- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler hayırlı olsun canım vücuduna bundan sonra daha iyi bak ve koru bitanem Allah güzel günler yaşatsın her zaman.Hem de hortumla yıkadım
Teşekkür ederim hediye için
Ayyyy cok yoruldumNe kadar sessiz bir aksam
Annen geldi miAyyyy cok yoruldum
Geldi canim geldi cay döktüm simdi yeni oturdumAnnen geldi mi
Eline saglik canim bende oturdum kaldimGeldi canim geldi cay döktüm simdi yeni oturdum
Sagol canim benimde 20bin olur belkiEline saglik canim bende oturdum kaldim
En azinda adimi 5 bine tamamlayim diye düşünüyorum ama kalkamadim :))
Oo sen guzel adim atmissin yineSagol canim benimde 20bin olur belki
Benimde yürüyüşüm biboka yaramiyoki anlamista degilimOo sen guzel adim atmissin yine
Benim tembellik modum acik bu ara
Wc duzelmesi sonrasi bir değişiklik olmadi mi kilonda canimBenimde yürüyüşüm biboka yaramiyoki anlamista degilim
Amanın kız deme öyle deme:) ben yerime sandalye koydum park etmesinler diye sakın kaldirmayin sandalyeyi bayram sonrası ordayımTekrar tebrikler.
Harika gidiyorsun.
Tatilden eksiyle geldin. Helal olsun.
İnşallah canım. Bakıp bakıp şaşırıyorum.
Tebrikler canım. En çok mezun olma rekoru kimde acaba?
Kaptanım kaç kez mezun oldu cedaricemm.
Muhteşemsin canım daha yolun var ama aldığın yol inanilmaz.
Ne güzel azmin azmin daim olsun. Hep çıtır kal.
Bak yerini vereceğiz başkasına. Gel artık listeye.
Harikasın tatlim.
Oooo elisam da kilo vermiş. Süpersin.
Hoşgeldin. günaydın çikolatam.
Muhteşem.
Tebriklerrrrr canım benim
Oooo 59 olmuş.
Tebrikler canım.
Çok teşekkürler canım.
Hosbulmus canım 6lar :)Eksin güzel abla tebrikler
6lar gelmiş hoşgelmiş tebrikler canım
Hey maşallah eksin çok güzel tebrikler canım
Eksin güzel canım tebrikler
Eksin güzel canım tebrikler
Çok şükür canım izinde kilo almamak için debeleniyorum :)Hoşbuldum canım
kilo ne alemde bilmiyorum. Bilerekden yanıma tartı almadım yok öyle tatlı ekmek hamur işi falan yemedimde. Meyveye dadandımyaa. Ömrüçde yemediğim mdyveyi yedim. Ağaçlar isyan edeceklerdide meyveleri bitdi çok şükür
Hoşbuldum canım. İyiyim sen nasılsın?
Hoşbuldum canımm. Hoşbuldumm.
Ya alıntıladım cevap yazacakken kızım düşünce çıkmak zorunda kaldım.
Hoşbuldum canım
Ay canım hangimizde yok ki bak benim eşim pastacı ,kaynım baklavacı,küçüğü kahve çikolata hiç eksik olmaz bizde bunlarKızlar o kadar zor şartlarda diyet yapıyorum ki herseyi yiyen ama kilo almayan eşim var ne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım
Hiçbiri çok şükürKayinvalide, elti, görünce, huysuz komşu hangisi bebeğim
Kız bana gözü takılanlar ben izindeyken mezun oldu hep darısı sanaKg veren herkesi çok tebrik ediyorum. Gözüme en çok takilan North River ve @TekrarDene sizleri ayri tebrik ediyorum
Canım ben geçen yaptigimin içine sirke ve tuz attım öyle suzdum birdahakine aklında bulunsun peynir yapımı videolarında var.ayy bugün 5lt süt aldım ve bayatmış bi kaynattımki çökelrk oldu.Süzdürmeye koydumda bişey yapmam gerekmiyor değil mi süzdürp alacam direk
Hayir canim gramlar oynuyoWc duzelmesi sonrasi bir değişiklik olmadi mi kilonda canim
Ben de spor yaptığim ya da yapmadığım hafta çokta değişmiyor verdiğim kilo. Bu işte bu mantıksızlık var.Benimde yürüyüşüm biboka yaramiyoki anlamista degilim
HahahaDiğer fotoyu silmiş hafızam.
Ne kadar sessiz bir aksam
Canim ne diyimki cidden yedim desem 2 ögune cevirdim busfer boyle deneyim dedim bakalımBen de spor yaptığim ya da yapmadığım hafta çokta değişmiyor verdiğim kilo. Bu işte bu mantıksızlık var.