• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tekrar tebrikler. :KK19: :KK200:

Harika gidiyorsun. 💋♥️

Tatilden eksiyle geldin. Helal olsun. :KK200:

İnşallah canım. Bakıp bakıp şaşırıyorum. 🙈

Tebrikler canım. En çok mezun olma rekoru kimde acaba?
♥️♥️♥️💋💋💋

Kaptanım kaç kez mezun oldu cedaricemm.

Muhteşemsin canım daha yolun var ama aldığın yol inanilmaz. :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK60:

Ne güzel azmin azmin daim olsun. Hep çıtır kal. ♥️💋♥️💋♥️💋

Bak yerini vereceğiz başkasına. Gel artık listeye. 🤗♥️💋♥️💋

Harikasın tatlim. 🤩🤩🤩👏👏👏🧿🧿🧿

Oooo elisam da kilo vermiş. Süpersin. 💋🤩

Hoşgeldin. :KK60: günaydın çikolatam.

Muhteşem. :KK5::KK68:

Tebriklerrrrr canım benim :KK60::KK200:

Oooo 59 olmuş. ♥️♥️♥️🧿🧿🧿

Tebrikler canım. 💋♥️💋♥️

Çok teşekkürler canım. 💋
Amanın kız deme öyle deme:) ben yerime sandalye koydum park etmesinler diye sakın kaldirmayin sandalyeyi bayram sonrası ordayım :D
Eksin güzel abla tebrikler :KK9: :KK9: :KK9:

😍😍😍 6lar gelmiş hoşgelmiş 😍😍😍 tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Hey maşallah 😍😍😍 eksin çok güzel tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Eksin güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Eksin güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:
Hosbulmus canım 6lar :)
Hoşbuldum canım 🥰

:sus: kilo ne alemde bilmiyorum. Bilerekden yanıma tartı almadım :KK70: yok öyle tatlı ekmek hamur işi falan yemedimde. Meyveye dadandımyaa. Ömrüçde yemediğim mdyveyi yedim. Ağaçlar isyan edeceklerdide meyveleri bitdi çok şükür :KK70::KK70::KK70:

Hoşbuldum canım. İyiyim sen nasılsın?🥰

Hoşbuldum canımm. Hoşbuldumm. 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

🤣🤣🤣

😂😂😂 Ya alıntıladım cevap yazacakken kızım düşünce çıkmak zorunda kaldım. 🙄😂

Hoşbuldum canım 🥰
Çok şükür canım izinde kilo almamak için debeleniyorum :)
Kızlar o kadar zor şartlarda diyet yapıyorum ki herseyi yiyen ama kilo almayan eşim var :KK45: ne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım 🙄
Ay canım hangimizde yok ki bak benim eşim pastacı ,kaynım baklavacı,küçüğü kahve çikolata hiç eksik olmaz bizde bunlar
Kayinvalide, elti, görünce, huysuz komşu hangisi bebeğim :confused:
Hiçbiri :D çok şükür
Kg veren herkesi çok tebrik ediyorum. Gözüme en çok takilan North River North River ve @TekrarDene sizleri ayri tebrik ediyorum 😍
Kız bana gözü takılanlar ben izindeyken mezun oldu hep darısı sana

ayy bugün 5lt süt aldım ve bayatmış bi kaynattımki çökelrk oldu.Süzdürmeye koydumda bişey yapmam gerekmiyor değil mi süzdürp alacam direk
Canım ben geçen yaptigimin içine sirke ve tuz attım öyle suzdum birdahakine aklında bulunsun peynir yapımı videolarında var.

Ben de spor yaptığim ya da yapmadığım hafta çokta değişmiyor verdiğim kilo. Bu işte bu mantıksızlık var. 🤷
Canim ne diyimki cidden yedim desem 2 ögune cevirdim busfer boyle deneyim dedim bakalım

Back