- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Yani gunluk adim atmaya çalışıyorum ama daha 931 adimdayimİyiymişsin cnm MaşAllah. Bölgesel çalışmak işe yarar herhalde. Zaten adım atıyorsun kilolar bittiğine göre bacak da incelir yakındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani gunluk adim atmaya çalışıyorum ama daha 931 adimdayimİyiymişsin cnm MaşAllah. Bölgesel çalışmak işe yarar herhalde. Zaten adım atıyorsun kilolar bittiğine göre bacak da incelir yakındır
Ben daha 10binYani gunluk adim atmaya çalışıyorum ama daha 931 adimdayim
Listeyide paylastin nasil olsaBahceye cikiyoruz musait oldukça gelirim
Yok artık! İnsanlar çok kaba ya üslup sıfırEvet aynen o kelimeyi kullandi benim yanimda. Sonra mart ayinda 6.5 kg verdim hirs yaptim
Kim inanır senin 32 yaşında olduğuna, fıstık gibisin maşallahYok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa
Cook tesekkur ederim canim
Cokk tesekkur ediyorum canim
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim
Valla inanmazlar babasina sigara bile alamiyodu bir ara nufus kagidi olmadanKim inanır senin 32 yaşında olduğuna, fıstık gibisin maşallah
Valla canım harika olmuşsun ne diyeyim zaten çok azimliydin senmagickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim
Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım
Eki Görüntüle 2885694
Kaptanım ben dondurma hakkımı kullanamadım havalar hep yağışlı gitti malum. Ben bu hafta ya değil de diğer hafta kullansam olur mu ? Yoksa hiç kullanmayayım mı ? Derin bilgilerinize sunulurHeleeeee bakın banaaaa biiiii
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle
Zıkkımın kökü çok acıymış . Yiyemezmişsin o kadar yani bilgineAllah razı olsun
Bayrama kadar yapacağım tek kaçamak zıkkımın kökü olsun
Bana böyle zopayla gel her türlüsüne açığığım hakettim çünkü
Sen çıtırsınnnnn evetKim şişko. Biz çıtırız.
Yaaa menulerde yenmicek diye bisey yok ama o masum dedigimiz hersey bize artı sekilde geri dönüyo bir yudum birazcik bir parca gibi buhafta yani bugun yiyebilirsin canimKaptanım ben dondurma hakkımı kullanamadım havalar hep yağışlı gitti malum. Ben bu hafta ya değil de diğer hafta kullansam olur mu ? Yoksa hiç kullanmayayım mı ? Derin bilgilerinize sunulur
Zıkkımın kökü çok acıymış . Yiyemezmişsin o kadar yani bilgine
Sen çıtırsınnnnn evet
Bitter çikolata da yasak mıYaaa menulerde yenmicek diye bisey yok ama o masum dedigimiz hersey bize artı sekilde geri dönüyo bir yudum birazcik bir parca gibi buhafta yani bugun yiyebilirsin canim
Yok o en sevdigimBitter çikolata da yasak mı
Ben de çok severim ama yiyemiyorum onun da içinde kuruyemiş yumurta olabilir diyollaaaaYok o en sevdigim
Seninde annen sana geldiginde hizmet bekler mi, benimki oyle. Bazen su bile ister. Yardimi yok bari böyle şeyler yapmasa..Listeyide paylastin nasil olsa
Kolay gelsin canim benimde anam geliyomus bana sormadan müsaitmisin degilmisin hiç aksama dügune gitcez yok anam yok
Canim sen suyu bol bol iç birde yesilligi mutlaka arttir. Dereotu, semizotu, tere, roka yiyenildiklerini bol bol ye. Hem süt icin hem kg vermen icin. Ben bu yil hayatimda yemedigim kadar yesillik ve meyve yedimBen de çok severim ama yiyemiyorum onun da içinde kuruyemiş yumurta olabilir diyollaaaa
Zayıfladın sen de kahveyle ye yerime
Günde kaç kare izin varYok o en sevdigim
Aslında yiyorum cnm ama demek ki biraz daha yemem lazım. O da ekmek ve salçayla ne güzel oluyor su yeşillik gelsin eksiler çok aminCanim sen suyu bol bol iç birde yesilligi mutlaka arttir. Dereotu, semizotu, tere, roka yiyenildiklerini bol bol ye. Hem süt icin hem kg vermen icin. Ben bu yil hayatimda yemedigim kadar yesillik ve meyve yedim
Sagol canim sana da kolay gelsinListeyide paylastin nasil olsa
Kolay gelsin canim benimde anam geliyomus bana sormadan müsaitmisin degilmisin hiç aksama dügune gitcez yok anam yok
Ekside olman guzel canimZipzip- canım tartıyı unutmuşum atmayı bi ara girilmiyordu siteye
Yaa sorma valla uzun zamandir almadim daValla inanmazlar babasina sigara bile alamiyodu bir ara nufus kagidi olmadan
Cook tesekkur ederim canimKim inanır senin 32 yaşında olduğuna, fıstık gibisin maşallah