• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- canım tartıyı unutmuşum atmayı bi ara girilmiyordu siteye

Eklentiler

• 20210709_080901.jpg
    20210709_080901.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 25
Heleeeee bakın banaaaa biiiii:KK56:
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle:KK24:
Kaptanım ben dondurma hakkımı kullanamadım havalar hep yağışlı gitti malum. Ben bu hafta ya değil de diğer hafta kullansam olur mu ? Yoksa hiç kullanmayayım mı ? Derin bilgilerinize sunulur 🙈
Allah razı olsun
Bayrama kadar yapacağım tek kaçamak zıkkımın kökü olsun
Bana böyle zopayla gel her türlüsüne açığığım hakettim çünkü
Zıkkımın kökü çok acıymış . Yiyemezmişsin o kadar yani bilgine 🤭🤭🤭
Kim şişko. Biz çıtırız. ♥️
Sen çıtırsınnnnn evet 🙈

Kaptanım ben dondurma hakkımı kullanamadım havalar hep yağışlı gitti malum. Ben bu hafta ya değil de diğer hafta kullansam olur mu ? Yoksa hiç kullanmayayım mı ? Derin bilgilerinize sunulur 🙈

Zıkkımın kökü çok acıymış . Yiyemezmişsin o kadar yani bilgine 🤭🤭🤭

Sen çıtırsınnnnn evet 🙈
Yaaa menulerde yenmicek diye bisey yok ama o masum dedigimiz hersey bize artı sekilde geri dönüyo bir yudum birazcik bir parca gibi buhafta yani bugun yiyebilirsin canim

Listeyide paylastin nasil olsa🤣
Kolay gelsin canim benimde anam geliyomus bana sormadan müsaitmisin degilmisin hiç aksama dügune gitcez yok anam yok 🤦‍♀️
Seninde annen sana geldiginde hizmet bekler mi, benimki oyle. Bazen su bile ister. Yardimi yok bari böyle şeyler yapmasa..

Ben de çok severim ama yiyemiyorum onun da içinde kuruyemiş yumurta olabilir diyollaaaa
Zayıfladın sen de kahveyle ye yerime 😬
Canim sen suyu bol bol iç birde yesilligi mutlaka arttir. Dereotu, semizotu, tere, roka yiyenildiklerini bol bol ye. Hem süt icin hem kg vermen icin. Ben bu yil hayatimda yemedigim kadar yesillik ve meyve yedim

Canim sen suyu bol bol iç birde yesilligi mutlaka arttir. Dereotu, semizotu, tere, roka yiyenildiklerini bol bol ye. Hem süt icin hem kg vermen icin. Ben bu yil hayatimda yemedigim kadar yesillik ve meyve yedim
Aslında yiyorum cnm ama demek ki biraz daha yemem lazım. O da ekmek ve salçayla ne güzel oluyor 🤣🤣 su yeşillik gelsin eksiler çok amin 💕

Listeyide paylastin nasil olsa🤣
Kolay gelsin canim benimde anam geliyomus bana sormadan müsaitmisin degilmisin hiç aksama dügune gitcez yok anam yok 🤦‍♀️
Sagol canim sana da kolay gelsin 🤭🤭
Zipzip- Zipzip- canım tartıyı unutmuşum atmayı bi ara girilmiyordu siteye
Ekside olman guzel canim 🤗
Valla inanmazlar babasina sigara bile alamiyodu bir ara nufus kagidi olmadan :ıslık: :ıslık: :ıslık: :ıslık:
Yaa sorma valla uzun zamandir almadim da 🤣🤣

Back