Kiziminda 11 temmuz. Tam bir yengec simdiden dogumgununuz kutlu olsun ikinizinde. Allah nice mutlu seneler nasip etsin Zipzip-11 temmuz da benim doğum günüm ben de 32 ye giriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiziminda 11 temmuz. Tam bir yengec simdiden dogumgununuz kutlu olsun ikinizinde. Allah nice mutlu seneler nasip etsin Zipzip-11 temmuz da benim doğum günüm ben de 32 ye giriyorum
Ramazanda cuma gunu bayramin ikinci gunuydu tarti bildirimi olmustuDaha elimi surmem birseye ama islerim bitmicek. Valiz hazirlama telasi başlıcak. Yine de temizlik kadar yormaz herhalde. Birde bayram haftasi tarti olacak mi? Ben zaten tartimi yanimda goturcem de sormak istedim
Cok tesekkur ediyorum canimKiziminda 11 temmuz. Tam bir yengec simdiden dogumgununuz kutlu olsun ikinizinde. Allah nice mutlu seneler nasip etsin Zipzip-
Su grubu oldugun kesindeCok tesekkur ediyorum canim
Burclarla aram çok yoktur
Tasiyor muyum sence yengecin ozellilerini
4.cu günune dernk geliyo yandik desene yiyen yicek geneRamazanda cuma gunu bayramin ikinci gunuydu tarti bildirimi olmustu
Simdi dorduncu gunune denk geliyor yine bildirim olur diye düşünüyorum canim
Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin neyseki tedavileri mümkünSelam. Kendi adima bu haftayi verimsiz geçirdim biliyorum, üzgünüm. Hem doğumgünü hem hastane işleri birleşti. Ödem çok kötü. Ayaklarim şiş, ellerim yüzüm bile şiş. Uykusuzluk, yorgunluk herşey bir arada. Haftaya köye 76 ile gitmek için elimden geleni yapicam.
Bugun de yine sonuç gostermeye gittik pazartesi hem kiz hem ben aşı olcaz, idrar kültürü verdik onun sonucunu gostercez. Benimde d vitamini eksik çıkmış. Ona da baslarim. Yine her yanımız ilaçla doldu
Ben senin boyunu unuttum cnm ama kaç olursa olsun 50 li kilolar süper durur zatenYok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa
Cook tesekkur ederim canim
Cokk tesekkur ediyorum canim
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim
Senin de Doğum günün kutlu olsun cnm. Sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla huzurlar11 temmuz da benim doğum günüm ben de 32 ye giriyorum
Çok teşekkür ederim canımKiziminda 11 temmuz. Tam bir yengec simdiden dogumgununuz kutlu olsun ikinizinde. Allah nice mutlu seneler nasip etsin Zipzip-
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin neyseki tedavileri mümkün
Ben senin boyunu unuttum cnm ama kaç olursa olsun 50 li kilolar süper durur zaten
Senin de Doğum günün kutlu olsun cnm. Sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla huzurlar
3 senedir diyetteyim fazlasıyla uzadı zaten bikaç ay daha uzayıversinİnşallah canım ama diyet ne kadar uzarsa o kadar zorluyor.
Aynen oyle canim4.cu günune dernk geliyo yandik desene yiyen yicek gene
1.58 im 55 kiloyum canimBen senin boyunu unuttum cnm ama kaç olursa olsun 50 li kilolar süper durur zaten
Sarkmazsın ama bu bence daha iyiymiş. Ben çok hızlı verip çok hızlı alırdım hep yumuşadım. Ama bu defa yaşın da etkisiyle yavaş gidiyor. Bira moralim bozulmuştu ama kabullendim sıkılaşarak zayıflayacağım3 senedir diyetteyim fazlasıyla uzadı zaten bikaç ay daha uzayıversin
İyiymişsin cnm MaşAllah. Bölgesel çalışmak işe yarar herhalde. Zaten adım atıyorsun kilolar bittiğine göre bacak da incelir yakındırAynen oyle canim
1.58 im 55 kiloyum canim
Bacaklarim kalin azicik onun disinda bir fazlaligim yok zaten
Tam tanimiyorum seni birşey diyemeyecegimCok tesekkur ediyorum canim
Burclarla aram çok yoktur
Tasiyor muyum sence yengecin ozellilerini
Bogazlari tutup yemicez, boşuna takıma girmedik4.cu günune dernk geliyo yandik desene yiyen yicek gene
Tam yengeçTam tanimiyorum seni birşey diyemeyecegim
Vallaaa hep diyoruzda tartı yalan soylemiyo iste yiyen yiyoliste free hic belli olmuyoBogazlari tutup yemicez, boşuna takıma girmedik
Ne yaparsak kendimize yapariz. Ocak Şubat ayinda bir ileri iki geri gittim. Şimdi 70 kiloyu zorluyor olabilirdim ama kendime yaptim.Vallaaa hep diyoruzda tartı yalan soylemiyo iste yiyen yiyoliste free hic belli olmuyo
AboooooNe yaparsak kendimize yapariz. Ocak Şubat ayinda bir ileri iki geri gittim. Şimdi 70 kiloyu zorluyor olabilirdim ama kendime yaptim.
Sonra kaynım karşımda sevgilisinin "hayvan" gibi yemek yediğini anlatinca bende anladim disaridan nasil gorundugunu
Evet aynen o kelimeyi kullandi benim yanimda. Sonra mart ayinda 6.5 kg verdim hirs yaptimAbooooo
Ne güzel iste canim hırsına kapilip yemek yememissinEvet aynen o kelimeyi kullandi benim yanimda. Sonra mart ayinda 6.5 kg verdim hirs yaptim