• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha elimi surmem birseye 🤣 ama islerim bitmicek. Valiz hazirlama telasi başlıcak. Yine de temizlik kadar yormaz herhalde. Birde bayram haftasi tarti olacak mi? Ben zaten tartimi yanimda goturcem de sormak istedim
Ramazanda cuma gunu bayramin ikinci gunuydu tarti bildirimi olmustu
Simdi dorduncu gunune denk geliyor yine bildirim olur diye düşünüyorum canim

Selam. Kendi adima bu haftayi verimsiz geçirdim biliyorum, üzgünüm. Hem doğumgünü hem hastane işleri birleşti. Ödem çok kötü. Ayaklarim şiş, ellerim yüzüm bile şiş. Uykusuzluk, yorgunluk herşey bir arada. Haftaya köye 76 ile gitmek için elimden geleni yapicam.
Bugun de yine sonuç gostermeye gittik 🤦🏻‍♀️ pazartesi hem kiz hem ben aşı olcaz, idrar kültürü verdik onun sonucunu gostercez. Benimde d vitamini eksik çıkmış. Ona da baslarim. Yine her yanımız ilaçla doldu 😫
Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin neyseki tedavileri mümkün 😉
Yok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa 🤭🤭

Cook tesekkur ederim canim :KK36: :KK36:

Cokk tesekkur ediyorum canim :KK36:
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim 🤭
Ben senin boyunu unuttum cnm ama kaç olursa olsun 50 li kilolar süper durur zaten 😘
11 temmuz da benim doğum günüm ☺️ ben de 32 ye giriyorum 😁
Senin de Doğum günün kutlu olsun cnm. Sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla huzurlar

Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin neyseki tedavileri mümkün 😉

Ben senin boyunu unuttum cnm ama kaç olursa olsun 50 li kilolar süper durur zaten 😘

Senin de Doğum günün kutlu olsun cnm. Sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla huzurlar
Çok teşekkür ederim canım 😍

3 senedir diyetteyim 🙈 fazlasıyla uzadı zaten bikaç ay daha uzayıversin 😏
Sarkmazsın ama bu bence daha iyiymiş. Ben çok hızlı verip çok hızlı alırdım hep yumuşadım. Ama bu defa yaşın da etkisiyle yavaş gidiyor. Bira moralim bozulmuştu ama kabullendim sıkılaşarak zayıflayacağım

Vallaaa hep diyoruzda tartı yalan soylemiyo iste yiyen yiyo🤷🏻‍♀️liste free hic belli olmuyo
Ne yaparsak kendimize yapariz. Ocak Şubat ayinda bir ileri iki geri gittim. Şimdi 70 kiloyu zorluyor olabilirdim ama kendime yaptim.
Sonra kaynım karşımda sevgilisinin "hayvan" gibi yemek yediğini anlatinca bende anladim disaridan nasil gorundugunu

Ne yaparsak kendimize yapariz. Ocak Şubat ayinda bir ileri iki geri gittim. Şimdi 70 kiloyu zorluyor olabilirdim ama kendime yaptim.
Sonra kaynım karşımda sevgilisinin "hayvan" gibi yemek yediğini anlatinca bende anladim disaridan nasil gorundugunu
Abooooo

Back