• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah
1 kase dövme çorbası
2 dilim ekmekle tost
Yeşillik
5 zeytin

Öğlen
2 çatal makarna

Ara
1 filtre kahve
3 hurma

Akşam
1 tabak beyran çorbası
2 etsiz çiğköfte

Ara
1 filtre kahve
Afiyet olsun canım sabah sabah ne dövme corbasi
Kahvaltina bol yesillik domates,salatalık,yumurta,ceviz seni tok tutucu seylerle yap oglen 2catal makarna ne makarnanin ustune tonbaligi yada tavuk haslasaydin mesela daha guzel olmazmiydi

Kahvaltina bol yesillik domates,salatalık,yumurta,ceviz seni tok tutucu seylerle yap oglen 2catal makarna ne makarnanin ustune tonbaligi yada tavuk haslasaydin mesela daha guzel olmazmiydi
Kesinlikle katiliyorum hemde emziriyorsun daha dikkatli beslenmelisin sonundaoldu sonundaoldu

Dövme çorbasını dün akşam yaptım ama tartı için yemedim cnm sabaha sakladım.
Bebeğim alerjik ya balık tavuk yumurta kuruyemiş yiyemiyorum

Kesinlikle katiliyorum hemde emziriyorsun daha dikkatli beslenmelisin sonundaoldu sonundaoldu
Ah cnm herşeyi yiyemiyorum ki. Yoksa yumurtalı bir kahvaltı tavuklu bir yemek isterdim. Bir de çarşıya gittim koştur koştur makarna vardı 2 çatal yedim akşama saldırmamak için 😬

Onu unutmusuz yaa :KK43:
Ama yemeklerin yanına yogurt ve yesillik ekle mutlaka canim
Ben de herşeye bahane bulmuş gibi oluyorum ama yoğurdu falan da tek yemiyorum. Pişmiş şekliyle yemeye çalışıyorum. Ama yeşillik artırabilirim çok haklısın 💕

Ben de herşeye bahane bulmuş gibi oluyorum ama yoğurdu falan da tek yemiyorum. Pişmiş şekliyle yemeye çalışıyorum. Ama yeşillik artırabilirim çok haklısın 💕
Işin zor canim ozaman nediyimki bende

Işin zor canim ozaman nediyimki bende
Aynen cnm. Ama yine de şükürler olsun alerjinin arkasına saklanıp yemeyi devam ettirmedim. Ki hayatta en zevk aldığım şey yemek 🤣🤣
Bugün itibariyle 4 haftam doldu 4400 gram verdim bakalım. Kaldı 8. Sen yaz ben ben bana uygun şeylere çevirmeye çalışırım. Haftaya da evime gideceğim daha da düzenli olurum inş

Selam. Kendi adima bu haftayi verimsiz geçirdim biliyorum, üzgünüm. Hem doğumgünü hem hastane işleri birleşti. Ödem çok kötü. Ayaklarim şiş, ellerim yüzüm bile şiş. Uykusuzluk, yorgunluk herşey bir arada. Haftaya köye 76 ile gitmek için elimden geleni yapicam.
Bugun de yine sonuç gostermeye gittik 🤦🏻‍♀️ pazartesi hem kiz hem ben aşı olcaz, idrar kültürü verdik onun sonucunu gostercez. Benimde d vitamini eksik çıkmış. Ona da baslarim. Yine her yanımız ilaçla doldu 😫

Ya onu da alerji belasına yiyemiyorum cnm. Ben de ayran olarak severim bak. Tek başına çok tercih etmiyorum. Ama sen zaten eridin 😬 istediğini ye şişmanlamadan afiyet şifa olsun😍
Yok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa 🤭🤭
Heee Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı hayırlı yaşların olsun. Bir ömür fit kal 😬
Cook tesekkur ederim canim :KK36: :KK36:
Zipzip- Zipzip- doğum günün bugün mü? Kutlu olsun canım benim..
Yaa sen yengeç burcu musun?😍
Cokk tesekkur ediyorum canim :KK36:
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim 🤭

Selam. Kendi adima bu haftayi verimsiz geçirdim biliyorum, üzgünüm. Hem doğumgünü hem hastane işleri birleşti. Ödem çok kötü. Ayaklarim şiş, ellerim yüzüm bile şiş. Uykusuzluk, yorgunluk herşey bir arada. Haftaya köye 76 ile gitmek için elimden geleni yapicam.
Bugun de yine sonuç gostermeye gittik 🤦🏻‍♀️ pazartesi hem kiz hem ben aşı olcaz, idrar kültürü verdik onun sonucunu gostercez. Benimde d vitamini eksik çıkmış. Ona da baslarim. Yine her yanımız ilaçla doldu 😫
Gecmis olsun canım haftaya daha guzel olur bozma moralini
Bu hafta temizlik yapma dinlen kendine vakit ayir birazcik 🥰🥰

Yok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa 🤭🤭

Cook tesekkur ederim canim :KK36: :KK36:

Cokk tesekkur ediyorum canim :KK36:
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim 🤭
11 temmuz da benim doğum günüm ☺️ ben de 32 ye giriyorum 😁

Gecmis olsun canım haftaya daha guzel olur bozma moralini
Bu hafta temizlik yapma dinlen kendine vakit ayir birazcik 🥰🥰
Daha elimi surmem birseye 🤣 ama islerim bitmicek. Valiz hazirlama telasi başlıcak. Yine de temizlik kadar yormaz herhalde. Birde bayram haftasi tarti olacak mi? Ben zaten tartimi yanimda goturcem de sormak istedim

Back