Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksi olan arkadaşları tebrik ederim.. .
Ne kadar yazmışsınız oku oku zor bitirdim.yattım uyudum yine hava yağmurlu . Yine yürüyüş yapamayacağım . 11 de kalktım daha kahvaltımı yapmadım akşam oldu. Çocuklar gelir okuldan yavaş yavaş . Kalkayım kahvaltı birşeyler hazırlayayım

Sagol canım tesekkür ederım

Nasıldı modeli

Arastırıcam

Tamam
Belin incelmis ama alt karın çalışman lazim canım sabahki fotonu gördüm bacakların eğer kalın ise 1 saat tüm vücut bölgesel yapmalısın hedefine artık sporu değiştirip daha çabuk verirsin hem de sıkılaşmıs olursun

Mesela hep spor ile giden Cordelia çok güzel sıkılaştı diyet ile spor çok önemli sarkmayi önler.

Cok tesekkur ederım canım

Büyük bedenler daha çabuk bitiyor maalesef canım çünkü sınırlı sayıda oluyor çoğu zaman. Balık model olup büyük gelse terzi çaresine bakardı.

Kızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• IMG_20210709_140235.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 15
Hakkinda hayirlisi olsun canim

Eksin cook guzel tebrik ederim yuzden de
1.645 oluyor

Gecen hafta 63.8
Bu hafta 63.3
Zipzip-
tebrikler canım
Dün kirazı kaynattim yatmadan 1bardak suyunu ictim veee bugun wcden çıkamiyorum
ya kıskanıyorum heeeee, bende dün kaynattım içtim ama tık yok kıpkırmızı da olmuştu suyu kaynamaktan ama bilemedim
Haftaya daha güzel olsun inşallah canımm

tebrikler canım

ya kıskanıyorum heeeee, bende dün kaynattım içtim ama tık yok kıpkırmızı da olmuştu suyu kaynamaktan ama bilemedim

Haftaya daha güzel olsun inşallah canımm
Valla canim karnim agriyo ben hapla bukadar cikamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…