• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel bacım benim :KK36: :KK36:
Niyetini alıp gelmişsin güller dökerim yoluna...bütün hanımlar her şeyin en güzeline layık...Yak gitsin bütün fazlalıklarıni yanındayız canım ❤️
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığım 💕💕💕

Hamilelik nedeniyle ayirmistik seni canim aslinda bildirim yapsaydin alirdik seni listeye ama artik haftaya alabiliriz
Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64

Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64
Tamam canım yarin bildirime gerek yok ama kac kilo verdigini gormek ici tartilabilirsin 🤗🤗
Hedefini ve kacla ayrilgini hafta ici kontrol ederim 🥰

Tamam canım yarin bildirime gerek yok ama kac kilo verdigini gormek ici tartilabilirsin 🤗🤗
Hedefini ve kacla ayrilgini hafta ici kontrol ederim 🥰
Tamamdır teşekkür ediyorum kaptanım 😘 😍. Bu arada. Bu ara senin doğum günün vardı, galiba yarın şimdiden mutlu yıllar dilerim canım💕💕

magickk magickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim💋

Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım 🥰🥰🥰
IMG_20210618_132634.jpg

Kızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni ☺️
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Ben buna cevap vermedimmiki:KK64:neden alintıda kalmis
Olsundu genede cevap vereyim cok guzel eksin tebrik ederim canim💕
Super olmus yazin canim ben cok ilgilenemiyorum takimla tum yetkilerim sende 🤩
Teşekkür ederim canım sorun yok sen bak işine beni istemeyen kapı orda gidebilir:KK28:
Allah razı olsun
Bayrama kadar yapacağım tek kaçamak zıkkımın kökü olsun
Bana böyle zopayla gel her türlüsüne açığığım hakettim çünkü
Sevindim zıkkimın kökünü yiyeceğin icin:KK59:

Back