- 20 Mart 2012
- 1.284
- 4.628
- 333
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığımGüzel bacım benim
Niyetini alıp gelmişsin güller dökerim yoluna...bütün hanımlar her şeyin en güzeline layık...Yak gitsin bütün fazlalıklarıni yanındayız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığımGüzel bacım benim
Niyetini alıp gelmişsin güller dökerim yoluna...bütün hanımlar her şeyin en güzeline layık...Yak gitsin bütün fazlalıklarıni yanındayız canım
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığım
Hamilelik nedeniyle ayirmistik seni canim aslinda bildirim yapsaydin alirdik seni listeye ama artik haftaya alabilirizZipzip- Kaptanım deneme süreci olacak mı tekrar yoksa direk listede mi olacağım
Kim şişko. Biz çıtırız.Dükkan senin bacı
Heyyy şişkolar yer açın bakim
Tamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64Hamilelik nedeniyle ayirmistik seni canim aslinda bildirim yapsaydin alirdik seni listeye ama artik haftaya alabiliriz
Tamam canım yarin bildirime gerek yok ama kac kilo verdigini gormek ici tartilabilirsinTamamdır yarın sabah aç karnına tartılıp bildiririm önceki hedef kilom kaçtı hatırlamıyorum ama şu an 54 olarak belirledim. Şu anki kilom tahminen 64
Tamamdır teşekkür ediyorum kaptanım . Bu arada. Bu ara senin doğum günün vardı, galiba yarın şimdiden mutlu yıllar dilerim canımTamam canım yarin bildirime gerek yok ama kac kilo verdigini gormek ici tartilabilirsin
Hedefini ve kacla ayrilgini hafta ici kontrol ederim
Hoşgeldin canım takımaTamamdır teşekkür ediyorum kaptanım . Bu arada. Bu ara senin doğum günün vardı, galiba yarın şimdiden mutlu yıllar dilerim canım
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım takıma
Evet yarin doğum günüTamamdır teşekkür ediyorum kaptanım . Bu arada. Bu ara senin doğum günün vardı, galiba yarın şimdiden mutlu yıllar dilerim canım
Aaa unutmamissin teşekkür ediyorum canimTamamdır teşekkür ediyorum kaptanım . Bu arada. Bu ara senin doğum günün vardı, galiba yarın şimdiden mutlu yıllar dilerim canım
Evet yarin doğum günü
Ben buna cevap vermedimmikineden alintıda kalmisKızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Teşekkür ederim canım sorun yok sen bak işine beni istemeyen kapı orda gidebilirSuper olmus yazin canim ben cok ilgilenemiyorum takimla tum yetkilerim sende
Sevindim zıkkimın kökünü yiyeceğin icinAllah razı olsun
Bayrama kadar yapacağım tek kaçamak zıkkımın kökü olsun
Bana böyle zopayla gel her türlüsüne açığığım hakettim çünkü
Aman bu senmisin hayatta inanmammagickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim
Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım
Eki Görüntüle 2885694
Unutur muyumAaa unutmamissin teşekkür ediyorum canim
Ohaa kasa bak kıskanan smilemagickk canım bu son halim soldaki bir kaç sene önceki foto ile öncesi sonrası yaptım aklıma geldi de şimdi sen de gör diye paylaşmak istedim
Yani ben yapabiliyorsam sen daha da iyisini yaparsın canım
Eki Görüntüle 2885694
Yaa teşekkür ederim cook mutlu oldumUnutur muyum