Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilmiyorumkı canım menulerımı bıraz degıstırmelımıyım sence ama daha ınceldım ayndada bellı bu ama tartıda cpk fark olmadı.bu hafta zaten dogru duzgun yemek bıle yemedım. Kontrollu gıttım ama 40 beden elbıse bıle oluyo.
Ben senin menüleri az buldum birde çok geç saate kalmamalı diye düşünüyorum en geç 18de akşam yapılmalı birazda ondan olabilir.

Hafatya daha guzel olur canım

Ekside olman guzel yinede

Eksidesin tebrik ederim canim 🥰

1.lik hayal hu hafta 😶😶
Haftaya düşecek zaten canım kurtuluş yok elimde diyetisyen listesi var buraya gelmeden yaptığım 62 kiloya düştüğüm liste iki gündür onu yapıyorum hemen farketti onu devam edeceğim inşallah

Haftaya düşecek zaten canım kurtuluş yok elimde diyetisyen listesi var buraya gelmeden yaptığım 62 kiloya düştüğüm liste iki gündür onu yapıyorum hemen farketti onu devam edeceğim inşallah
Diyetisyen listen varsa o listenin dışına çıkma haftaya güzel gider.

Ben senin menüleri az buldum birde çok geç saate kalmamalı diye düşünüyorum en geç 18de akşam yapılmalı birazda ondan olabilir.
Bazen aksamları sadece salata ıle gecıstırıyorum gec saat dıye belkıde vucuda yetmıyor. Esım gec gelıyo ona eslık edıyorum. Gunduz mesela cocugu uyutup yuruyuse cıkmam 14 yada 15 i buluyo bı saat yuruyus saat 16 sonra yemek yıyorum aksamada acıkmıyorum. Bu yuzden aksamı esımle yıyıp salata ıle gecıstırdım hep. Ama bu hafta bunlara dıkkat edıcem

Bilmiyorumkı canım menulerımı bıraz degıstırmelımıyım sence ama daha ınceldım ayndada bellı bu ama tartıda cpk fark olmadı.bu hafta zaten dogru duzgun yemek bıle yemedım. Kontrollu gıttım ama 40 beden elbıse bıle oluyo.
Ananas kürünü maydonoz kürünü dene tavsiye ederim bazen vermekte tartıya yansımıyor haklısın 👍

Bazen aksamları sadece salata ıle gecıstırıyorum gec saat dıye belkıde vucuda yetmıyor. Esım gec gelıyo ona eslık edıyorum. Gunduz mesela cocugu uyutup yuruyuse cıkmam 14 yada 15 i buluyo bı saat yuruyus saat 16 sonra yemek yıyorum aksamada acıkmıyorum. Bu yuzden aksamı esımle yıyıp salata ıle gecıstırdım hep. Ama bu hafta bunlara dıkkat edıcem
Hedefine az kalmış bence artık tokezlemeden hedefe ulaşmaya calis. Günde 1saat yürüyüş yeterli ama yanında bölgesel yapabilirsin.

Evet listem var Allah'tan ama omad tek öğün günleri zorluyor birde ketojenik bu sıcakta neyse sıkayım dişimi ☺
Fazla bir kilon yok öyle öyle gidecek ne kadar uzatirsan o kadar yorar seni.

Pisikopat hoşgeldin :KK54:

Günaydın ,senin kız fotoda gene ne cimcimelik peşinde

Haftaya daha fazla olur her hafta aynı gitmez canım

Tebrikler güzel eksi

O liste ne kadar değişmiş kaptanım bak yerimi kimseye verme rezerve yaz oraya

Ooo 68ler gelmiş hosgelmis canım

Migicim 80leri sutlamissin tebrik ederim geriye çıkma bak hadi 75de sıra

Tebrik ederim mezuniyetine ve bu kadar uzun süren azmini canım

Süper canım

Süpersin abla
Teşekkür ederim 🥰
Eksidesin işte canım gayet iyi tebrikler :KK9::KK9::KK9: