Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksi olan arkadaşları tebrik ederim.. .
Ne kadar yazmışsınız oku oku zor bitirdim.yattım uyudum yine hava yağmurlu . Yine yürüyüş yapamayacağım . 11 de kalktım daha kahvaltımı yapmadım akşam oldu. Çocuklar gelir okuldan yavaş yavaş . Kalkayım kahvaltı birşeyler hazırlayayım 😁

Eksidesin işte canım gayet iyi tebrikler :KK9::KK9::KK9:

😍😍😍 harika canım 7ler hayırlı olsun tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Ekside olman güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

😍😍😍 vayyy tatilden bu kiloyla dönmen ne güzel :KK9::KK9::KK9:

Eksin güzel canım 😍😍😍 tebrikler mezuniyetinde hayırlı olsun :KK9::KK9::KK9:
Sagol canım tesekkür ederım

Allah ta cezamı böykelikle veriyor
Beğendiğim elbisenin bedenleri bitti tek 36 kaldı 42 bida gelirmi dedim malesef ürün stokları yenilenmicek dedi

O değilde büyük bedeni nasıl böyle çabuk bitti anlamış değilim ve başka bakıyorum ama içime o gibi sinmiyo
Nasıldı modeli

Arastırıcam

Tamam
Belin incelmis ama alt karın çalışman lazim canım sabahki fotonu gördüm bacakların eğer kalın ise 1 saat tüm vücut bölgesel yapmalısın hedefine artık sporu değiştirip daha çabuk verirsin hem de sıkılaşmıs olursun🤗

Mesela hep spor ile giden Cordelia Cordelia çok güzel sıkılaştı :nazar: diyet ile spor çok önemli sarkmayi önler.

Tekrar tebrikler. :KK19: :KK200:

Harika gidiyorsun. 💋♥️

Tatilden eksiyle geldin. Helal olsun. :KK200:

İnşallah canım. Bakıp bakıp şaşırıyorum. 🙈

Tebrikler canım. En çok mezun olma rekoru kimde acaba?
♥️♥️♥️💋💋💋

Kaptanım kaç kez mezun oldu cedaricemm.

Muhteşemsin canım daha yolun var ama aldığın yol inanilmaz. :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK60:

Ne güzel azmin azmin daim olsun. Hep çıtır kal. ♥️💋♥️💋♥️💋

Bak yerini vereceğiz başkasına. Gel artık listeye. 🤗♥️💋♥️💋

Harikasın tatlim. 🤩🤩🤩👏👏👏🧿🧿🧿

Oooo elisam da kilo vermiş. Süpersin. 💋🤩

Hoşgeldin. :KK60: günaydın çikolatam.

Muhteşem. :KK5::KK68:

Tebriklerrrrr canım benim :KK60::KK200:

Oooo 59 olmuş. ♥️♥️♥️🧿🧿🧿

Tebrikler canım. 💋♥️💋♥️

Çok teşekkürler canım. 💋
Cok tesekkur ederım canım 🥰

Allah ta cezamı böykelikle veriyor
Beğendiğim elbisenin bedenleri bitti tek 36 kaldı 42 bida gelirmi dedim malesef ürün stokları yenilenmicek dedi

O değilde büyük bedeni nasıl böyle çabuk bitti anlamış değilim ve başka bakıyorum ama içime o gibi sinmiyo
Büyük bedenler daha çabuk bitiyor maalesef canım çünkü sınırlı sayıda oluyor çoğu zaman. Balık model olup büyük gelse terzi çaresine bakardı.

Kızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni ☺️
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Eklentiler

• IMG_20210709_140235.jpg
    IMG_20210709_140235.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni ☺️
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Hakkinda hayirlisi olsun canim

Eksin cook guzel tebrik ederim yuzden de
1.645 oluyor

Gecen hafta 63.8
Bu hafta 63.3
Zipzip- Zipzip-
tebrikler canım
Dün kirazı kaynattim yatmadan 1bardak suyunu ictim veee bugun wcden çıkamiyorum🤣🤣
ya kıskanıyorum heeeee, bende dün kaynattım içtim ama tık yok :( kıpkırmızı da olmuştu suyu kaynamaktan ama bilemedim :KK12::bicak:
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Haftaya daha güzel olsun inşallah canımm

tebrikler canım

ya kıskanıyorum heeeee, bende dün kaynattım içtim ama tık yok :KK43: kıpkırmızı da olmuştu suyu kaynamaktan ama bilemedim :KK12::bicak:

Haftaya daha güzel olsun inşallah canımm
Valla canim karnim agriyo ben hapla bukadar cikamazdim

Back