- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne bileyim değişik hem pastam midemde Dursun der hem de kilo almayımAllahimyaaaa ozaman yemesin![]()
Ohhhh sefan olsunDün kirazı kaynattim yatmadan 1bardak suyunu ictim veee bugun wcden çıkamiyorum![]()
Anam bu isteAy ne bileyim değişik hem pastam midemde Dursun der hem de kilo almayım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ArastırıcamAnanas kürünü maydonoz kürünü dene tavsiye ederim bazen vermekte tartıya yansımıyor haklısın![]()
TamamHedefine az kalmış bence artık tokezlemeden hedefe ulaşmaya calis. Günde 1saat yürüyüş yeterli ama yanında bölgesel yapabilirsin.
Sagol canım teşekkür ediyorumCok büyük fark var tebrikler canim![]()
Sagol canım tesekkür ederımEksidesin işte canım gayet iyi tebrikler
harika canım 7ler hayırlı olsun tebrikler
Ekside olman güzel canım tebrikler
vayyy tatilden bu kiloyla dönmen ne güzel
Eksin güzel canımtebrikler mezuniyetinde hayırlı olsun
![]()
Nasıldı modeliAllah ta cezamı böykelikle veriyor
Beğendiğim elbisenin bedenleri bitti tek 36 kaldı 42 bida gelirmi dedim malesef ürün stokları yenilenmicek dedi
O değilde büyük bedeni nasıl böyle çabuk bitti anlamış değilim ve başka bakıyorum ama içime o gibi sinmiyo
Belin incelmis ama alt karın çalışman lazim canım sabahki fotonu gördüm bacakların eğer kalın ise 1 saat tüm vücut bölgesel yapmalısın hedefine artık sporu değiştirip daha çabuk verirsin hem de sıkılaşmıs olursunArastırıcam
Tamam
Cok tesekkur ederım canımTekrar tebrikler.![]()
Harika gidiyorsun.
Tatilden eksiyle geldin. Helal olsun.
İnşallah canım. Bakıp bakıp şaşırıyorum.
Tebrikler canım. En çok mezun olma rekoru kimde acaba?
Kaptanım kaç kez mezun oldu cedaricemm.
Muhteşemsin canım daha yolun var ama aldığın yol inanilmaz.
Ne güzel azmin azmin daim olsun. Hep çıtır kal.
Bak yerini vereceğiz başkasına. Gel artık listeye.
Harikasın tatlim.
Oooo elisam da kilo vermiş. Süpersin.
Hoşgeldin.günaydın çikolatam.
Muhteşem.
Tebriklerrrrr canım benim
Oooo 59 olmuş.
Tebrikler canım.
Çok teşekkürler canım.![]()
Büyük bedenler daha çabuk bitiyor maalesef canım çünkü sınırlı sayıda oluyor çoğu zaman. Balık model olup büyük gelse terzi çaresine bakardı.Allah ta cezamı böykelikle veriyor
Beğendiğim elbisenin bedenleri bitti tek 36 kaldı 42 bida gelirmi dedim malesef ürün stokları yenilenmicek dedi
O değilde büyük bedeni nasıl böyle çabuk bitti anlamış değilim ve başka bakıyorum ama içime o gibi sinmiyo
Canıım tebrik ederim, haftaya 62 ye geçiş var deseneGeçen hafta 63,95 bu hafta 63,2
750 gram eksi
Oran 1,173
sen kızmazsan olmuyor işte, kızacaksın ki olacak baksana canım yüzde çok düştü.. saldı takım kendin iyiceYuzdeye bakinyaaaa buneeee herkese afiyet olsun dedim gectim birine bune neden yedigin dedigimde sesler yukseliyo ben napayim simdi
Hakkinda hayirlisi olsun canimKızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Bacım sen de cok cıtırmışsın dışımn kavuguna yetmezsın kıBennnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
bende 3 kilo versem yeter
![]()
tebrikler canım
ya kıskanıyorum heeeee, bende dün kaynattım içtim ama tık yokDün kirazı kaynattim yatmadan 1bardak suyunu ictim veee bugun wcden çıkamiyorum![]()
Haftaya daha güzel olsun inşallah canımmKızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Valla canim karnim agriyo ben hapla bukadar cikamazdimtebrikler canım
ya kıskanıyorum heeeee, bende dün kaynattım içtim ama tık yokkıpkırmızı da olmuştu suyu kaynamaktan ama bilemedim
Haftaya daha güzel olsun inşallah canımm