Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta 63,95 bu hafta 63,2
750 gram eksi
Oran 1,173

Eklentiler

• 20210709_112856.jpg
    20210709_112856.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 20
Aynı bizi anlatmışsın biz de öyleyiz...
Eşim evde yaptığım kabak yemeğini yemez dışardan söyler yemeğini..
Yer de yer cayın yanına 1 tepsi yiyecek koyarım hepsini çatır çutur yer ben birkaç tane anca yerim..
Ben 73 kilodan 55 e indim sen de yapabilirsin 😊
Maşallah iyi vermişsin bende verdim zamanında 57 kiloya kadar düştüm ama insan bazen yoruluyor hamileligimde 85 kiloydum yine de güzel verdim ama hiç kacirmamam lazım hayat bu hersey istediğin gibi olmuyor azıcık birseye kızsam yiyiyorum önemli olan aslında toparlayabilmek yoksa ömür boyu aynı kiloda kalabilmek imkansız

Aynı bizi anlatmışsın biz de öyleyiz...
Eşim evde yaptığım kabak yemeğini yemez dışardan söyler yemeğini..
Yer de yer cayın yanına 1 tepsi yiyecek koyarım hepsini çatır çutur yer ben birkaç tane anca yerim..
Ben 73 kilodan 55 e indim sen de yapabilirsin 😊
Daha önce zaten verdi canım yine verir hırsı da var aynı takimdaydik. Valla alması çok kolay da vermesi Gr Gr olunca insan sinir oluyor 😌😌😌

Çayı boşver kahve yaparız hatır olur :confused: :confused: :confused:
Ben diyetten önce şekeri boca ediyordum içtiğim herşeye şimdi hiç içmek istemiyorum şekersiz diye ama hatiriniz için içerim hatır için çiğ tavuk yenir

Daha önce zaten verdi canım yine verir hırsı da var aynı takimdaydik. Valla alması çok kolay da vermesi Gr Gr olunca insan sinir oluyor 😌😌😌
Bilmem kaç milyonuncu kez diyetlerim ve ben artık ezberledim kız hepsini bir ara öyle azimliydim ki 56 yi gördüm annem kızım artık yeter yüzün iyice çöktü verme demişti sonra durdum yemeye başladım ikinci çocuk derken hoop 85 🤣🤣🤣 ama o hırs yok artık ya maalesef yaşlandım 😆😆

Kızlar o kadar zor şartlarda diyet yapıyorum ki herseyi yiyen ama kilo almayan eşim var :KK45: ne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım 🙄
Aynı benim kocam 😬😬. Ama sonuçta kilo aldı çok yiyor🙄 ben akşamları bi tabak o 3-4 tabak yemek yiyor aynı yemekte düşün 🤣

Aynı benim kocam 😬😬. Ama sonuçta kilo aldı çok yiyor🙄 ben akşamları bi tabak o 3-4 tabak yemek yiyor aynı yemekte düşün 🤣
Yok ya keşke istahsiz biri olsaydı var öyle de benim arkadaşımın kocası pek yemezmis mesela pilavı azıcık yaparmış 1 tabak bile yemezmis nerdee :KK45: benimki gece oturur sandviç yer o derece ya akşam çok az yedim karnım gurulduyo dur tost yapayım falan kendin yap derim çok kızarım ben yesem zaten nolur bilmiyorum 🤭

Sağol canım benim.... E de bakim bu hafta kim kazanır sence biraz yokliyim buraları (gerçekten şaka yapıyorum gülelim diye yanlış anlaşılmasın) 🤩😘😘
Vallaaaa biz 1.ci oluruz dicem ama yanılma payım yuksek🤔

Back