Bak sen de güzel kilolar vermişsin olmayacak bir şey yok yine verirsin..Maşallah iyi vermişsin bende verdim zamanında 57 kiloya kadar düştüm ama insan bazen yoruluyor hamileligimde 85 kiloydum yine de güzel verdim ama hiç kacirmamam lazım hayat bu hersey istediğin gibi olmuyor azıcık birseye kızsam yiyiyorum önemli olan aslında toparlayabilmek yoksa ömür boyu aynı kiloda kalabilmek imkansız
Hafatya daha guzel olur canımSelam kızlar
Geçen hafta 63.7
Bu hafta 64.1
Yediklerim fena geri tepti ben hicbirsey yemeyeyim en iyisi öleyim az kaçamaklar artı olarak geldi ama çok düzeltiyorum aslında dün 64.6 gelmiştim yavaş yavaş gidiyor çok şükür özür dilerim bir daha olmaz inşallah
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2885504
Ekside olman guzel yinedeEki Görüntüle 2885514
Ozur dilerim bu hafta istedigim gibi olmadi hic. Ama haftaya mutlaka guzel bir yuzdeyle gelecegim
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.3
Yuzde 0.155
Eksidesin tebrik ederim canimGecen hafta 83
Bu hafta 82.6
-400
Kusura bakmayın geç yazdım
1.lik hayal hu haftaVallaaaa biz 1.ci oluruz dicem ama yanılma payım yuksek
HayalmiHafatya daha guzel olur canım
Ekside olman guzel yinede
Eksidesin tebrik ederim canim
1.lik hayal hu hafta
Inşallah verir canım...Daha önce zaten verdi canım yine verir hırsı da var aynı takimdaydik. Valla alması çok kolay da vermesi Gr Gr olunca insan sinir oluyor
Uzun zaman sonra en kotu yuzde diyebilirimHayalmi
Ciddenmi tühhhhhUzun zaman sonra en kotu yuzde diyebilirim
Yok canım yine aynı kilolara gelirsin uzun süre diyet yoruyor ama kilo verince insanın ustinden büyük yük kalkıyor.Bilmem kaç milyonuncu kez diyetlerim ve ben artık ezberledim kız hepsini bir ara öyle azimliydim ki 56 yi gördüm annem kızım artık yeter yüzün iyice çöktü verme demişti sonra durdum yemeye başladım ikinci çocuk derken hoop 85ama o hırs yok artık ya maalesef yaşlandım
Evet canım 3 haftadır böyle depresyonda gibiyim yedigimden ictigimden zevk almıyorum sıkıldım iyice.Maşallah sana canım çocuklar hiç enerji bırakmıyor bende
Yok kız o kadar değilİyice zayifllayayim çöp olayım diyorsun yani harika tebrik ederim canım
Deniz insanı çok yoruyor surekli açık hava yeme isteği oluyor. Olsun havan değişir hiç yoktan.Inşallah verir canım...
ah ah bir öğün tam yedin mi ertesi güne 600 700 gr artı geliyor zaten...
Aynen alması çok kolay...
Dün denize gittik kendime göre yiyecekler götürdüm bugüne tartım artı olmasın diye...
Onları yedim
Akşamına da gittiğimiz yerin sahilini gezdik yürüyüş yaptık...
Düşün sen sahildeki restoranları yiyecekleri
Normalde ben mutlaka yerdim ama kendimi tuttum buna şükrediyorum
Hak eden kazansınVallaaaa biz 1.ci oluruz dicem ama yanılma payım yuksek
Ortalığı çok boş bırakmaman lazımdı, kırbaçsız olmuyor, o şırrraak sesleri duymak lazım artık.%1 i gecerdi her hafta ne bu böyle
Yuzdeye bakinyaaaa buneeee herkese afiyet olsun dedim gectim birine bune neden yedigin dedigimde sesler yukseliyo ben napayim simdiOrtalığı çok boş bırakmaman lazımdı, kırbaçsız olmuyor, o şırrraak sesleri duymak lazım artık.
Evet büyük gün bugün
81.1 geçen hafta
79.9 bu hafta
-1.2 aradaki fark
1.479 yuvarlarsak yüzde
1.480
7 li sayılara geçtim. Şimdi darısı 6 lı sayılarda
Günaydın.
Gecen cuma 72.95
Bugün; 72.25
Fark; 700
Yüzde; 0.959
Kaptanım yetiyorsa mezun olmak istiyorumEki Görüntüle 2885337
Tekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 70. 8
-600
Haftaya 6 li rakamlari gorurum inşallahEki Görüntüle 2885385
Geçen hafta 72.8
Bu hafta:72.4
Fark:0,4
Geçen hafta 64.90
Bu hafta 64.50
Fark 400 grEki Görüntüle 2885417
Eksiye geçmişim ama malesef az. Bu kadar oldu kusura bakmayın
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Zipzip-
E Elif_Eylul
Özür dileyerek kilomu paylaşıyorum bidaha asla olmıcana söz verebilirim
Sabah wc ye çıkmanın çok minik bi faydası oldu benartı az bari olsa derken 100gr eksi gördüm
Eki Görüntüle 2885487
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831
Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 76.8
fark 400 gr
Bu hafta inanilmaz yoğun geçti. Hiç bekledigim gibi olmadi tarti. Haftaya atak olur inşallah
Eki Görüntüle 2885514
Ozur dilerim bu hafta istedigim gibi olmadi hic. Ama haftaya mutlaka guzel bir yuzdeyle gelecegim
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.3
Yuzde 0.155
Geçen hafta 63,95 bu hafta 63,2
750 gram eksi
Oran 1,173
Tebrik ediyorum canim
Kaptanlığın sana verdiği yetkiye dayanarak tabiki diyeceksin bu ne diye, kurallar baştan belli, menü yazılacağı yorum yapılacağı belli, istemeyen kapının yerini de biliyor bence,Yuzdeye bakinyaaaa buneeee herkese afiyet olsun dedim gectim birine bune neden yedigin dedigimde sesler yukseliyo ben napayim simdi
Guzel eksi tebrik ederim canim
Biliyorumda kimse gitmiyoKaptanlığın sana verdiği yetkiye dayanarak tabiki diyeceksin bu ne diye, kurallar baştan belli, menü yazılacağı yorum yapılacağı belli, istemeyen kapının yerini de biliyor bence,
Aynen canim haklısın kilo sıkıntı önemli olan korumakYok canım yine aynı kilolara gelirsin uzun süre diyet yoruyor ama kilo verince insanın ustinden büyük yük kalkıyor.
Hedefine ulas daha sonra korumada 1 alır ertesi gün yediğini ayarların öyle öyle düzen olur merak etme
Evet canım 3 haftadır böyle depresyonda gibiyim yedigimden ictigimden zevk almıyorum sıkıldım iyice.
Yok kız o kadar değilama sporu bırakmamak lazım
Deniz insanı çok yoruyor surekli açık hava yeme isteği oluyor. Olsun havan değişir hiç yoktan.
Bilmiyorumkı canım menulerımı bıraz degıstırmelımıyım sence ama daha ınceldım ayndada bellı bu ama tartıda cpk fark olmadı.bu hafta zaten dogru duzgun yemek bıle yemedım. Kontrollu gıttım ama 40 beden elbıse bıle oluyo.Mesela @Brzhuzur da menüleri güzel neden az vermiş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?