- 25 Şubat 2016
- 7.532
- 11.890
- 248
- 31
sütü ilk aldığımda biraz kokusu vardı acaba bozulmaya yaklaşmışmıydı merkezde otryorum koyden gelio sanırım bi dükkana bırakıolar bende ordan alıorum alır almaz kaynattım yoğurt yaptım yoğrtta biraz eşki oldu ama bakalım yarınki süt nasıl olacakKaynamamış bir iki saate bozulur. Kaynamış da 3-4 gün ancak dayanır. Süt çiftliğimiz var. Çok hassas oluyor süt işi. Bazen eşim sağıp getiriyor yolda bozuluyor
Hoşbuldum canım benim nasılsınSelam hosgeldin canim
İyiyim şekerim İstanbula geldim geleli yağmur yağıyoriyiyiz fıstık. Sen ne habersin?
Iyiyim canim sen nasilsinHoşbuldum canım benim nasılsın
İyiyim şekerim İstanbula geldim geleli yağmur yağıyor
Ooooo kilo yaaaaa bakkkk süpersin efsosunnn
aleyküm selam hoşgeldin valla iyiym demeyi çok isterdim ama nefes almak için delik arıorumSelam canlar nabersiniz
Ayyy ne yapim canın yaaaaa öyle bir cadı kızım var ki akşama pertimi çıkarıyor sağolsunIyiyim canim sen nasilsin
Yaaaa canım benim çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalardan da olabilir ılık bişeyler için ıhlamur filanaleyküm selam hoşgeldin valla iyiym demeyi çok isterdim ama nefes almak için delik arıorumBalkona çıktım biraz hava alıyım die burnum iyice tıkandı gripmiyiz kotonamıyız tam bende bilemiorum
Benimde öyle maalesef. Alt bedenim 48 50, ust 46 48Ben 48 50 giyiyorum bazen de 52 benim niye bedenim bu kadar çok. Hatta aynı kiloda sayılırız . Eğer doğruysa güncel kilon 81. 8 misin? Ben niye hep büyük beden giymek zorundayım hiç sevmiyorum ters üçgen olmayı
Bendede aynisi var canim anliyorumAyyy ne yapim canın yaaaaa öyle bir cadı kızım var ki akşama pertimi çıkarıyor sağolsun
sağolasın valla herşeyi denioruz.Srn nasılsın kızın varmış sanırım Allah bağışlasın bu kızlar hep aynı oluor sanırımYaaaa canım benim çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalardan da olabilir ılık bişeyler için ıhlamur filan
Olabilir. Ama her aldığınız sütü temiz bir tülbentten ya da yoğurt süzeğinden geçir cnm.sütü ilk aldığımda biraz kokusu vardı acaba bozulmaya yaklaşmışmıydı merkezde otryorum koyden gelio sanırım bi dükkana bırakıolar bende ordan alıorum alır almaz kaynattım yoğurt yaptım yoğrtta biraz eşki oldu ama bakalım yarınki süt nasıl olacak
teşekkürler aynen geçiriyorum temiz görünüyor ama yinede geçiriyoruöOlabilir. Ama her aldığınız sütü temiz bir tülbentten ya da yoğurt süzeğinden geçir cnm.
Çünkü sağımda içine birşeyler kaçabiliyor süzülse dahi onlarda koku yapabilir. Bir de yaz sıcağında hafif ekşi olması da normal. Afiyet şifa olsun
Herşeye ağlıyor muBendede aynisi var canim anliyorum
Evet canım 2 kızım var büyük 14 yaşında küçüğüm de eylülde 3 olacak ama tam bir atom karıncasağolasın valla herşeyi denioruz.Srn nasılsın kızın varmış sanırım Allah bağışlasın bu kızlar hep aynı oluor sanırımkaç yaşında
Bugün yedi beni valla sinirlerim bozuldu artikHerşeye ağlıyor mu
Evet canım 2 kızım var büyük 14 yaşında küçüğüm de eylülde 3 olacak ama tam bir atom karınca
Boyumuzda ayniymis. Bende elma tipliyim. 60a dussen 38 giyersn o zaman1.62 boyundayım . Bende kalça basen falan yok. Rabbim hep üsten vermiş bana. Erkek tipi geniş omuzlar göğüsler göbek ve alt tarafı ince. Belki de o yüzden 52 falan giyiyorum. Bakalım hedefime ulaşınca kaç giyeceğim. 67 kilo da iken. 42 44 üst 40 alttım
Ya büyük kızıma yapma etme dediğimi hatırlamıyorumBugün yedi beni valla sinirlerim bozuldu artik
Canişler nasılsınız
Ayni canim bende 2sinden görmedim bundan gördügümü inan 1dk durmaz oturmazmiyaa ayaklarim agriyo benimde onunda ov diyo bideYa büyük kızıma yapma etme dediğimi hatırlamıyorum
Ama bu küçük beni mahvetti resmen sinirlerime oynuyor çok fazla ağlıyor
Ahhh be Zeyno ne çektikCanişler nasılsınız
Şu tatil bitsin aranızdayım inşallah acık kilo aldım da
Hadi canim kilomu aldin bilmedigimiz bisey söyleCanişler nasılsınız
Şu tatil bitsin aranızdayım inşallah acık kilo aldım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?