Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaynamamış bir iki saate bozulur. Kaynamış da 3-4 gün ancak dayanır. Süt çiftliğimiz var. Çok hassas oluyor süt işi. Bazen eşim sağıp getiriyor yolda bozuluyor
sütü ilk aldığımda biraz kokusu vardı acaba bozulmaya yaklaşmışmıydı merkezde otryorum koyden gelio sanırım bi dükkana bırakıolar bende ordan alıorum alır almaz kaynattım yoğurt yaptım yoğrtta biraz eşki oldu ama bakalım yarınki süt nasıl olacak

aleyküm selam hoşgeldin valla iyiym demeyi çok isterdim ama nefes almak için delik arıorum :mad: :cry:Balkona çıktım biraz hava alıyım die burnum iyice tıkandı gripmiyiz kotonamıyız tam bende bilemiorum
Yaaaa canım benim çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalardan da olabilir ılık bişeyler için ıhlamur filan🤗🤗

Yaaaa canım benim çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize havalardan da olabilir ılık bişeyler için ıhlamur filan🤗🤗
sağolasın valla herşeyi denioruz.Srn nasılsın kızın varmış sanırım Allah bağışlasın bu kızlar hep aynı oluor sanırım :skandal: kaç yaşında

sütü ilk aldığımda biraz kokusu vardı acaba bozulmaya yaklaşmışmıydı merkezde otryorum koyden gelio sanırım bi dükkana bırakıolar bende ordan alıorum alır almaz kaynattım yoğurt yaptım yoğrtta biraz eşki oldu ama bakalım yarınki süt nasıl olacak
Olabilir. Ama her aldığınız sütü temiz bir tülbentten ya da yoğurt süzeğinden geçir cnm.
Çünkü sağımda içine birşeyler kaçabiliyor süzülse dahi onlarda koku yapabilir. Bir de yaz sıcağında hafif ekşi olması da normal. Afiyet şifa olsun

Olabilir. Ama her aldığınız sütü temiz bir tülbentten ya da yoğurt süzeğinden geçir cnm.
Çünkü sağımda içine birşeyler kaçabiliyor süzülse dahi onlarda koku yapabilir. Bir de yaz sıcağında hafif ekşi olması da normal. Afiyet şifa olsun
teşekkürler aynen geçiriyorum temiz görünüyor ama yinede geçiriyoruö

1.62 boyundayım . Bende kalça basen falan yok. Rabbim hep üsten vermiş bana. Erkek tipi geniş omuzlar göğüsler göbek ve alt tarafı ince. Belki de o yüzden 52 falan giyiyorum. Bakalım hedefime ulaşınca kaç giyeceğim. 67 kilo da iken. 42 44 üst 40 alttım
Boyumuzda ayniymis. Bende elma tipliyim. 60a dussen 38 giyersn o zaman

Ya büyük kızıma yapma etme dediğimi hatırlamıyorum
Ama bu küçük beni mahvetti resmen sinirlerime oynuyor çok fazla ağlıyor🙄🙄
Ayni canim bende 2sinden görmedim bundan gördügümü inan 1dk durmaz oturmazmiyaa ayaklarim agriyo benimde onunda ov diyo bide

Back