- 25 Şubat 2016
- 7.532
- 11.890
- 248
- 31
hepsinin ayrı ayrı zor dönemleri Allah kolaylık versinBenimkinler gene biri 19 15 2bucuk yaslari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsinin ayrı ayrı zor dönemleri Allah kolaylık versinBenimkinler gene biri 19 15 2bucuk yaslari![]()
O hepimiz de var canım mesela benim küçük başak burcu fazlasıyla titiz oyunları dağıtır amabenimde 5 yaşındaki kız takontılara başladı ne yapmalıyım bilemiorum bugün kurstan aldım herşey güzel dedimki çantanı sırtına takayım tamam dedi ama yukarda kalan yolun kenarında beyaz biyer var illa orda takacakmışım bende takıntısı die kabul etmedim başladı ağlamaya eve gelene kadar ağladı kursa götrmem seni deyincede özür dilerim bidaha yapmayacam demeye başlıo çok yorucu gerçekten
Ben ne yapamMaşşallah aralarında okadar yaş olması güzel mi benimkiler biri 5 biri 1 yaşındada acaba biraz daha mı bekleseydim diorum
genelde farklı ortamda başlamayı önermıolar ama sen daha iyibilirsin tabiBende tuvalete alıştırmaya çalışıcam Annemler deyken alışır inşallah![]()
Allah kolaylık versinBen ne yapam31 ay aralari
![]()
benimki biraz farklı nasıl deyim mesela tvden çizgi film açtım başta ben netflxde film izliodm gelmiş dioki çizgiflmi ben açacaktım tamam ddm başka kanala geçtim kabul etmedi illa filmi açacakmışım yani bişeyleri geri sardrıo gbiO hepimiz de var canım mesela benim küçük başak burcu fazlasıyla titiz oyunları dağıtır ama
1 damla su üstüne gelmeyecek
Ayağına birşey değmeyecek
Terlikle dışarı çıkmayacak
Saçını toplamaz toplara bir tel dışarda kalmayacak
Gibi gibi![]()
Afiyet olsun canımHayırlı geceler,
10:00
yarım simit
4 yemek kaşığı kıymalı domatesli yemek
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
salatalık
18:00
salata
Suyu hesaplamadım 2 lt den fazladır
Eva 30 dk
Plank 60 sn=60 p.
squat 25=25p.
ip 200=200p.
Adım 17669 =1766p.
Toplam =2076 p.
Hava yağışlı olduğundan dolayı yürüyüş yapamadım.
@MiraPhamZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKızlar selam
Sabah 1 sade Türk kahvesi 1 avuç kiraz
1 bardak maydonoz kürü
Kahvaltı
Omlet 8 zeytin 2 dilim ananas dereotlu salata
Ara
1 küçük muz 1 avuç fındık
Akşam
1 tabak etli sebze yemeği yogurtlu semizotu
2.5 lt su
1 bardak maydonoz kürü madensuyu
45 dk leslie 225 p
6150 adım 615 p
Toplam 840 p
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Eki Görüntüle 2885186
Evet ama 2 çocuğum daha var evde yetişemedim hepsine o yüzden annemde deneyeceğim bakalımgenelde farklı ortamda başlamayı önermıolar ama sen daha iyibilirsin tabi
Kaç gündür çıkamıyorsun ? Ay çok kötü dr git bir ilaç birşey versin böyle olmazki . Çok rahatsız olursun . Allahım şifanı versin güzelim .Ve ben hala wc ye çıkamadım ve bugünü üstüne de artı çıkacağım kesin şimdiden özür dilerim verilecek her cezaya razıyım
Yat dinlen , o kadar koşturmaya iyi ayaktasın halâ. Tatlı rüyalar .Yarın eşim bi iş için izmire gitcek bi günlükdenize gitcektik ama benim şuan hazırlanıp yola çıkcak halim bile yok
Ölü gibi yatmak istiyorum iyi geceler
doğru tabi seninde kafanın rahat olması lazım tekken bile zordu başka çocukların varsa daha da zordur oyuzden doğru düşünmüşsün en azından diğerleriyle başkaları ilgilenirken sende onunla ilgilenirsinEvet ama 2 çocuğum daha var evde yetişemedim hepsine o yüzden annemde deneyeceğim bakalım
Insallah eksi gelirsin bu yazdiklarina nediyimkiSelam kızlar
Kusura bakmayın çok yoğun iki gün geçirdim
Dün komşumun yakını kötü hastalıktı ilerlemiş onun yanında durdum akşam görümce çağırdı işi düşmüş derke tam gece gircem eşim geldi açım dedi neyse dün menüm iyiydi ama bugün berbat
Yazmaya üşeniyorum çünkü çook yorgunum
Bugün eşimin iş yokmuş11e kadar yattık kalktık kahvaltı ettik 12de bi telefon benim salı gelmeyen misafir geldi erkeklerin işi vardı akşama oturduk öğlen lahmacun söyledim iskenderle
1lahmacun yedim sadece
Akşama kaldılar forına tavuk sürdüm bişeyler hazırladım derken adamlar geldi yemeğimizi yedik
Evde çocuklarla bunaldık çünkü benimkiler parka gitmedik diye delirdi oğlan 3kez işedi eve neyse çaybahçesine gittik oğlu gelini de geldi
Ve ben saçımın yağıylatüm günün teriyle gittim onca insanın içine
Ve çay bahçesinin parkında oğlanı kaybettik sanıp paniklemem de cabası
Az önce eve dağılmadan tatlı yiyelim dediler pasta ve koladan yedim hatta pasta o kadar tatlıydı ki şuan ölüyorum
Kusura bakmayın hiç giremedim 3 çocukla çok zor oldu tüm gün
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 dlm tb ekmegi 1 kk mozarella 3 dlm.sucuk
Sutlu kahve
Yarim nar
1 yesil elma
Sutlu kahve
1 tavuk but
Patlican kabak 2 kofte
19.30
1 kase sut
2 yk.yulaf kepegi
1 tk kakao
1 tk xylitol
Su 2 lt
Spor yok bi duzene sokmam.lazim spor isini
Perşembe menüsü
Sabah 10
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Ara 13
Sade kahve
1 hurma
Akşam 17
Yoğurtlu kabak salatası
1 avuç çeçil peyniri
1,5 lt su
1 litre dukan içeceği
Eki Görüntüle 2885257
860 p
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek az krem peynir 1 çatal reçel domates salatalık 1 haş yumurta 1 siyah zeytin
Akşam16.30 1 tabak taze fasulye 3 kaşık pilav
Su 2 lt
Spor yarım saat yürüyüş 30 pEki Görüntüle 2885258 700 pZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Afiyet olsun kizlariyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 biberli yumurta 1kk peynir zeytin salatalik 1b kahve
Ara
1 mor erik
Aksam 17.30
1tb yogurtlu kabak
2lt su