Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi sorum daha var taze inek sütünü dolapta kaçgün muhafaza ediorsunuz ben 1 haftada bişey olmaz die düşünüyorum ama kv 2 gün yeter bozulmasına dio
Kaynamamış bir iki saate bozulur. Kaynamış da 3-4 gün ancak dayanır. Süt çiftliğimiz var. Çok hassas oluyor süt işi. Bazen eşim sağıp getiriyor yolda bozuluyor

Bugunun menusu kahvaltı 09.30
Bır kase menemen
1.5 dılım tam tahıllı ekmek
1 dılım peynır
3 zeytın
Oglen 14.30
Salata
7 kasık kabak yemegı
Ara 16.40
Turk kahvesi
Aksam 20.00
Semızotu salatası 4 dilim karpuz
2 litre su
Ya kızlar etıket olmuyo burda bırınj yapsam otomatık diğeri siliniyo nıye boyle anlamadım Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım

Bugün bi imza için işe gittim. Herkes şok. 5 ten sonra gitmiştim beni içeri almadılar başta tanıyamadıkları için. 🙊 onlat beni en son 115 kg görmüştü. Saç kesimim saç rengim kıyafetlerim değişti tabii makyaj da yapmıştım. Zaten 3 ay anca çalışmıştım tanımamaları da normal😂 müdürüm dr tanımadı yanımdan geçti gitti ses etmedim ben de🤭
Hatta erkek bir atkadaş şaşkınşıktan kekeleyerek ama sen kilolouydun dedi,😂 ben de e ama hamileydim cnm o zaman dedim (sanki 40 kg doğurmuş gibi) herkesten övgüler vs popomu kaldırıp geldim 10 dkda 😂😂
İnsan cok iyi hissediyor ya. Doğumgünü resimlerini ekledim herkes bana yorum yapti, mesaj atti. Nasil iyi geliyor 😍

Cok yorgunum telefonu birakip dinlenecegim

Yarin bildirimlerinizde ozellikle listedekiler tarih ve nicke dikkat ederek paylasim yapmayi unutmwyin

9 Temmuz 2021
+
Nick
c05100.gif

Ben 48 50 giyiyorum bazen de 52 benim niye bedenim bu kadar çok. Hatta aynı kiloda sayılırız . Eğer doğruysa güncel kilon 81. 8 misin? Ben niye hep büyük beden giymek zorundayım hiç sevmiyorum ters üçgen olmayı 🤧🤧🤧
80im simdi boyun kac canim? Aslinda 44 boyle bol olmuyor ama yapismiyorda bazi 44 tuniklerimde basen dar geliyor hala giyemiyorm

Canım geçmiş olsun, bende gribim galiba tam bi teşhis koyamadım kendime.. Hemen toparlanalım inşallah

Yaa bu sene havalardan yana yüzümüz gülmediki. Hatta bilinçaltıma öyle işlemiş ki, gece rüyamda kar yağıyordu, gökyüzü bile donmuştu soğuktan.. :bicak:
😂😂
Öyle canım havalar kötü gitti ama bu aralar sıcak...
Sabahtan rüzgar vardı gitmek istediğimiz yeri değiştirdik rahat ettik
Diğer taraf daha rüzgârlı olacaktı rüzgarın durumuna bakarak yola çıktık 😊😊

80im simdi boyun kac canim? Aslinda 44 boyle bol olmuyor ama yapismiyorda bazi 44 tuniklerimde basen dar geliyor hala giyemiyorm
1.62 boyundayım . Bende kalça basen falan yok. Rabbim hep üsten vermiş bana. Erkek tipi geniş omuzlar göğüsler göbek ve alt tarafı ince. Belki de o yüzden 52 falan giyiyorum. Bakalım hedefime ulaşınca kaç giyeceğim. 67 kilo da iken. 42 44 üst 40 alttım

Back