- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
ya senden özendim akşam sapları kaynattım içeceğim zaman saat gece yarısına geliyordu bil bakalım nolduWc isi çözülmüstür kizlar
Oooo sayende burdan da takipçisi oldu bi sürü sana da plaketten pay verilmeliMiram video paylaşmış. 1.000.000 abone plaketi gelmiş.
Canım aman yangın falan çıkarsa Allah korusun, eskidiyse değiştirmekte fayda var tabi.Dun banyoda yanık kokusu vardı daha öncede bıkac kere yanık kokusu almıştım .Camasır makinesı calısıyordu ondan gelebılecegını düşündüm. esıme soyledım degiştırelım risk almıyalım dedı.
Bugünde camasır attım koku yok
Kararsız kaldım yıkamsından da memnun degilım aslında
Sız hangı marka camasır makinesı tavsiyesı edersınız.. profılo cok ıyı dıyor bu işi yapan arkadaş
güzel olmuş canım güle güle kullanOmbre yaptırdım gençler
Sen bana resim atacaktın kız saçını boyatmaya gitmiştin, aa ikimizde unuttuk, naptın nasıl oldu saçın?Muhteşem olmuş.Kıskandım.
Canım geçmiş olsun, bende gribim galiba tam bi teşhis koyamadım kendime.. Hemen toparlanalım inşallahGünaydınnnn babam annem ve 2 kızımdan sonra şimdide ben grip oldum gözler burun
Yaa bu sene havalardan yana yüzümüz gülmediki. Hatta bilinçaltıma öyle işlemiş ki, gece rüyamda kar yağıyordu, gökyüzü bile donmuştu soğuktan..Günaydın herkese
Denize gideceğiz hava da biraz rüzgarlı bakalım nasıl olacak
oZaman hıc heycan aramıyım profılo alıyım sagol canım benimCanım aman yangın falan çıkarsa Allah korusun, eskidiyse değiştirmekte fayda var tabi.
Annemin eski çamaşır makinesi profilo idi yıllarca çok memnun kullandı. 2 yıl falan oluyor bosch aldı, iyisi diye de çok para verdiler o zaman ama gel görki hiç memnun değil, beyazları yıkamasından memnun değilim diyor. Renklilerde de eski makinem daha güzel yıkıyodu bu hoşuma gitmiyor diyor sürekli.
Koşuşturmaca çok yakınımızın düğünü var ondan girmeye fırsatım olmadı 2 günlük menüm
Salı menüsü
Sabah08.30 1 dilim kepekli ekmek az bidon peyniri 4 kiraz 2 sahanda yumurta
Ara15.30 4 dilim karpuz 1 kare bitter çikolata
Akşam 1 tabak güveç 1 dilim kepekli ekmek ayran
Su 3 lt
Spor Eki Görüntüle 2884596 300 p
Bugünki menüm
Sabah10.00 1 dilim kepekli ekmek 2 haş yumurta 1 siyah zeytin domates salatalık 1 çatal reçel
Akşam19.00 1 tabak patates tavası patatesi az eti fazlaca 1 bardak ayran yarım dilim kepekli ekmek
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş 60 p
Eki Görüntüle 2884598 800 pZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Menum
Sabah:çeyrek tost 3 zeytin
Öğlen 2 kaşık şehriye güveç salatalık
Aksam: menemen 2 dilim ekmek
AO sütlü Türk kahve 2 bitter kare
Zipzip-
7 temmuz menüsü
11.00=kahvaltı
14.00=türk kahvesi 1 kuru hurma
16.00=çavdarlı etimek 1tk fıstık ezmesi 2 kuru hurma
19.00= tavuk döner salata ayran
21.00=türk kahvesi çay
Su 3 litre
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta zeytin peynir salatalik 1d ekmek 1bkahve
Ara
1 Muz 2 kare bitter
Aksam 17.30
1tb yogurtlu ispanak 1d karpuz
3lt su
Menü ve spor 7 temmuz
Spor 5.000 adım ceza düşüldükten sonra
2000 puan 20.000 adım.
Sabah
2 yumurtadan dukan krebi
1 kk mozarella 3 dlm sucuk
Sutlu kahve
Filtre kahve
1 yesil elma
Ogle
Salata, sabahtan artan krep
2 lokma et
Sutlu kahve
2 cilek
Aksam
Kofte patlican kabak yemegi
2 kasik yogurt
Bitki cayi
Su 2 lt
Spor yok
Tatlı rüyalar
12 :00
1tb menemen
2 tt ekmek
4 bardak siyah çay
Akşam yemek saatimi kaçırdım o yüzden yemedim .
2lt su
Spor
Eva 40 dk .
Squat 50 =50 p.
Plank 60 sn =60 p.
Adım 20149 = 2014
Toplam =2124
Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarSabah yol ve okul menüsü aksam normal menü
Sabah
Tost ekmeğine 1 tost
Cay
İkindi
7-8 Vişne
2 galeta
Aksam
1 küçük firinda patates
80 gr firinda tavuk
Hosgeldin canimCanım arkadaşlarıma merhabaZipzip- kaptanım senin için şişmanladım da geldim bak . Malum bebeğim 3 aylık ancak gece fırsat bulupta yazdım. İnşallah tüm arkadaşlarım iyisinizdir. Bol eksiler sağlıklı günler dilerim.
Gecmis olsun canimGünaydınnnn babam annem ve 2 kızımdan sonra şimdide ben grip oldum gözler burun
Yuruyusumu yapmışım Dukan bıramı hazırlıycam aksam da kabagı yıdımmı yarın tartıyı mutluluktan mest etmeyı duşunuyorumGünaydın kızlaar, yarın büyük günnn, bu günü iyi değerlendirelim
Elektronik eşya şans işi derler hep tabi ama bence mantıklı canım, şimdiden hayırlı olsun ne alırsan.oZaman hıc heycan aramıyım profılo alıyım sagol canım benim
Oooo süpersin canım, afiyet olsun bol eksi getirsinYuruyusumu yapmışım Dukan bıramı hazırlıycam aksam da kabagı yıdımmı yarın tartıyı mutluluktan mest etmeyı duşunuyorum
Hoş geldin canım...Canım arkadaşlarıma merhabaZipzip- kaptanım senin için şişmanladım da geldim bak . Malum bebeğim 3 aylık ancak gece fırsat bulupta yazdım. İnşallah tüm arkadaşlarım iyisinizdir. Bol eksiler sağlıklı günler dilerim.
Benımde cok dokuldu yanlardan acılmaya bıle basladı cozum bulamazsam sac ektıtıyım diyorumBayildim cok guzel olmuş. Ah ah şu kafamda saç kalsaydi bende boyatcaktim :'(
Kesinlikle yeni al cnm. Arkadaşımın da benzer oldu ev yanıyordu. Aman dikkatoZaman hıc heycan aramıyım profılo alıyım sagol canım benim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim tatlımBen 53 dustugum zaman öyleydi hatta belimin kemikleri belli oluyordu popomdaki kemikler batıyor gibiydi
Gelsinler takım boş kalmasın
sardunya1038 canım çok tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım kaptanım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımMassalah tebrik ederim canımsardunya1038
Günaydın canimGünaydın canim
Sagol canimAfiyet olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?