Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canim. 2 haftadir adam akilli sporum yok maalesef... Ama menümü eksiksiz veriyorum

Eline sağlık canım
Ben normalde wc ye çıkamam ama kuruttugum kiraz saplarini 15 20 tane attim cezveye 5dk falan kaynattim sonra kapattım icine 1tane sallama yesil cay attim demlenince ictim 3kere wcye ciktim halaaa karnim gurulduyo isterseniz deneyin
Yaa ne guzel cok sevindim canim bol bol kiraz sapi kurut

Ben normalde wc ye çıkamam ama kuruttugum kiraz saplarini 15 20 tane attim cezveye 5dk falan kaynattim sonra kapattım icine 1tane sallama yesil cay attim demlenince ictim 3kere wcye ciktim halaaa karnim gurulduyo isterseniz deneyin
Dun bende evdeki kirazlarin saplarindan kaynattim ictim guzel etki ediyor gercekten

Patlıcan biberleri kizarttim domates sosunu yaptim tabaga aldim hazirladim herneyse,benim firin yuksekte 2kariş falan var camasir makinasiyla arasinda dedim camasirlari atayim makina ya elimi uzattim deterjan almak için yumusaticınin kapagi açık kalmis kizartmanin ustune dökul
Emegimemi ugrastigimami yanayim malzemeler çöp oldu onami koca aç kaldi onamiayyy delircem

Güldüğüme bakma canim yaa kötü olmus emegin boşa gitmis

Ellerine sağlık canım

Emeğine sağlık

Emeğine ellerine sağlık canım. Yine 2. Sıradayım inanmıyorum ya . Bu işe çözüm bulmam lazım bir an önce olmuyor bana yakışmıyor gerilerden gitmek
Eski ortim yaktın ortalığı bu ne hız maşaallah

6 temmuz sali menü

11.00
Peynirli yumurta
1 dilim ekmekle tost
2 salatalik
Nescafe

Ara. Balkabağı puding(seker yok)

Ara turk kahvesi 1 kare bitter

17.30
5 kofte
1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Afiyet olsun canım

Ay cok üzüldüm ya. Bu sicakta birde kizartma ile ugrasmak

Senin için sevindim de evdekilere kötü olmuş...
Bayılırım yaz kizartmasina üç senedir tadına bakmadım eve de yapmadım
Ben zaten yemicektim abla corba yaptim kendime ama dedim tadina bakayim iykide bakmisim yoksa adam yumoş yumoş ölcekti sonra 2.ci koca aricaktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…