- 9 Ocak 2012
- 15.206
- 29.343
- 798
Saol cnm. Hiç deme acayip yorucu oluyor. Eve gidince yürüteç almam farz oldu. 6 ayı da dolar 7 ye başlarken koyarım artık.Sorma canim yaa yeter dedik ama dinlemiyor ki :))
Kolay gelsin canım
Merhaba canim
Allah kolaylik versin bebeginle kucakta olunca tum gun zor oluyordur
Büyük kızımın doğumgünü 4 yaşı bitiriyoruzKimin dogum günü canim
Cuma gününe kadar yemicem canim söz verdim kendime
Gecen senede yapmistik canim annemler köyde kalıp biz eve geçince iyi oluyor hazir yemek gibi sadece pisiriyorum :))Elinize saglik. Hic yapmadim mantibayramda sarma sarmak bile dusunduruyo beni. Birde kv arefe gelecekmiş, ben önden yapayim diye bekliyo galiba
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaslari olsunBüyük kızımın doğumgünü 4 yaşı bitiriyoruz
Benimki şuan oyle oldu ya. Surekli bacaklarimiza dolaniyor al beni al beniSaol cnm. Hiç deme acayip yorucu oluyor. Eve gidince yürüteç almam farz oldu. 6 ayı da dolar 7 ye başlarken koyarım artık.
Patavatsız ona kaldı sanki! Hiç sevmem böyle insanları. İki küçük bebeyle bir ihtiyacın var mo diyeceklerine dediğine bak.Of birde mutfak halisina yumurta kirdimiyiki önden yikamamisim onu da gece yatmadan atacam makinaya artik yarin pogacayi kazasız yaptiktan sonra sererim aslinda düşünüyorum. Bunca temizlik vs neden kim icin diye. Sonra eniştenin ya Büşra koltuklarinda baya kirlenmiş dedigi aklima geliyor
Ozaman simdiden doğum günü kutlu olsun canimBüyük kızımın doğumgünü 4 yaşı bitiriyoruz
Hadi yaBenimki şuan oyle oldu ya. Surekli bacaklarimiza dolaniyor al beni al beni
Kalabalikla guzel oluyor da yalniz zir geliyor banaGecen senede yapmistik canim annemler köyde kalıp biz eve geçince iyi oluyor hazir yemek gibi sadece pisiriyorum :))
Sarmayi da gecen sardik yedik bile ama ikiside zor isler yaa sar sar bitmiyor
Evet evet yırtarsin bir yürüsundeHadi yaemeklerse yırtarım diyordum
Ah ahHadi yaemeklerse yırtarım diyordum
İlk kez böyle birşey dedi valla bende uzuldum ve şaşırdımPatavatsız ona kaldı sanki! Hiç sevmem böyle insanları. İki küçük bebeyle bir ihtiyacın var mo diyeceklerine dediğine bak.
Mümkünse de görüşme öyle enerji emicilerle cnm
Cocuklar buyudugunde yenilersin canimBirde almisim pembe koltuk.artik silsemde rengi bozardi
O zamana kadar sağ kalirlar inşallahCocuklar buyudugunde yenilersin canim
Gerçekten mi ? Bilmem,Selam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.
Afiyet olsun canım çoook severimm yanında tırnaklı pide ooof ama sen yeme tabi pide
canım içinde un ekmek vs yok, hatayda çok yapılır tavsiye ederim iyi bir yerde denk gelirsen ye bence, ekmek kontrolü yapılrısa diyette yenmesi bence sorun değildir
selam canım, ülke genel hava durumu çok tuhaf gidiyor gerçekten
canım bu ingiliz tuzu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam @Elhan ablamın kötü bi anısı vardı.. çok tehlikeli diye aklımda kalmıştı
Evet evet yırtarsin bir yürüsunde
Haha oğluşum 8 yaşında çok da akıllı maşAllah hiç aklımda kalmamışAh ahsen baya unutmuşsun belli
Daha koltuk sildiğimi hatırlamıyorum cnm. Yıkat mis gibi oluyor. Canına yazık yılda bir iki yeterBirde almisim pembe koltuk.artik silsemde rengi bozardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?