Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm;
Sabah 9

1 haş yum peynir 4 zeytin salatalık havuç 1 hamur kızarması 1 çilek recelinin çileği

Ara 15
1 hamur kızartması

Akşam 6
Kabak çorbası😁
1 tk fıstık ezmesi (ben yaptımdı) (regl öncesi hezeyanlar)

Su; 3lt
Afiyet olsun canım kizartmalar olmamis bide hamur

Zipzip- Zipzip-
Screenshot_20210706-195551_Instagram.jpg

Patlıcan biberleri kizarttim domates sosunu yaptim tabaga aldim hazirladim herneyse,benim firin yuksekte 2kariş falan var camasir makinasiyla arasinda dedim camasirlari atayim makina ya elimi uzattim deterjan almak için yumusaticınin kapagi açık kalmis kizartmanin ustune dökul :işsiz:
Emegimemi ugrastigimami yanayim malzemeler çöp oldu onami koca aç kaldi onami:KK70::KK70::KK70:ayyy delircem
Emeğine yan.bu sıcakta kızartma zor iş. 🤦‍♀️

Bilme miyim 😬Oturma grubum çöp oldu. Biraz da aylişim işesin s.çsın sonra atarım 🤣🤣
Geçen instada bi yazı görmüştüm

Bizim çocuğumuz olunca hayatımız değişmeyecek o bize uyum sağlayacak diyorduk gibi bişey vardı devamıda
Şuan deişmeyen tek şey oturma gurubuona da biraz daha işesin öyle değiştircez😅😅😅😅

Ben normalde wc ye çıkamam ama kuruttugum kiraz saplarini 15 20 tane attim cezveye 5dk falan kaynattim sonra kapattım icine 1tane sallama yesil cay attim demlenince ictim 3kere wcye ciktim halaaa karnim gurulduyo isterseniz deneyin
Eşim hala kiraz getirmedi isteyeyim getirsin bugün taze saptan da olur hedalde

O değilde oğlan bile kabız olmuş 3gündür yapmıyodu

Eşim hala kiraz getirmedi isteyeyim getirsin bugün taze saptan da olur hedalde

O değilde oğlan bile kabız olmuş 3gündür yapmıyodu
Simdi kirazin faydalarini okudum sapini atmayin kurutun kirazida yiyemediniz kaldi kenarda onlarida kaynatin atmayin karin yaglarina kabizliga iyi geliyo diyo

Back