Evde mi yapıyorsun sporunu. Bende evde yapıyorum atlamalar zıplamalar var onlara çare bulamadım aşağıdakileri kolluyorum. Evde olmadıkları zaman atlayıp zıplıyorum ama rahat değilim açıkçası. Aşağıda depom var 1 ay içinde oraya düzenleyip orayı spor salonu haline getirmeye karar verdim. Bakalım başarabilecek miyim. Çünkü depom dolu . Ve orayı seçip çöpü çöpe atmak gerek. Aaaafffff bir sürü işim var. Sizler nasıl çare buldunuz .Kızlar selam bugün istanbulda acayip yağmur var çok serin oh tam spor yapmalik sıcakta spor çekilmiyor
Benim dediğim İngiliz tuzunu denedin mi ? Doktora gittiğimde de vermişti bana bu ingiliz tuzunu. Gerçekten içtin mi ne var ne yok çıkartıyorsun . Acayip rahatlama hissediyorsun. Tadına tuz sadece . Tuzlu oluyor ama rahatlamaya değer. . İnşaallah şifana wc ne kavuşursun.Sinemaki yi de önermiyolar hazır çayların içindekini bile tavsiye etmiyolar
Açlım otu çıkartıyo wc ye ama tam bi rahatlama değil devam etmem galiba pek içime sinmedi kuru kayısıya talim incir ve zeytin yağı karıştırıp yiyolardı onu denerim belki
Selam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.Günaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
Afiyet olsun canım çoook severimm yanında tırnaklı pide ooof ama sen yeme tabi pideCordelia canim akşam bir tane bundan yedim sence kaç kalori dir bende 140 kalori gösteriyor daha fazla bekliyordum ben
Kağıt kebabı
canım içinde un ekmek vs yok, hatayda çok yapılır tavsiye ederim iyi bir yerde denk gelirsen ye bence, ekmek kontrolü yapılrısa diyette yenmesi bence sorun değildirİçeriğini bilmeden tahmin etmek çok zor köfte gibi birşey mi o? Kaç gram gelir tahmini?
selam canım, ülke genel hava durumu çok tuhaf gidiyor gerçektenKızlar selam bugün istanbulda acayip yağmur var çok serin oh tam spor yapmalik sıcakta spor çekilmiyor
canım bu ingiliz tuzu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsamBenim dediğim İngiliz tuzunu denedin mi ? Doktora gittiğimde de vermişti bana bu ingiliz tuzunu. Gerçekten içtin mi ne var ne yok çıkartıyorsun . Acayip rahatlama hissediyorsun. Tadına tuz sadece . Tuzlu oluyor ama rahatlamaya değer. . İnşaallah şifana wc ne kavuşursun.
Çay olarak tüketmeyeceksın sinemakiyi nane kekik gibi baharat şeklinde kullanacaksınSinemaki yi de önermiyolar hazır çayların içindekini bile tavsiye etmiyolar
Açlım otu çıkartıyo wc ye ama tam bi rahatlama değil devam etmem galiba pek içime sinmedi kuru kayısıya talim incir ve zeytin yağı karıştırıp yiyolardı onu denerim belki
Hoşgeldin. Geçmiş olsun ne olduSelam kızlar
1 haftadir hiç girmedim sosyal medyaya.
umarim iyisiniz :)
Tatile çıktık başımızda gelmeyen kalmadı ama yine de güzel geçti tatilimiz iyi tarafa düşündüm hep tatildeyken
Sizler nasılsınız :)
Onu tamamen unuttumBenim dediğim İngiliz tuzunu denedin mi ? Doktora gittiğimde de vermişti bana bu ingiliz tuzunu. Gerçekten içtin mi ne var ne yok çıkartıyorsun . Acayip rahatlama hissediyorsun. Tadına tuz sadece . Tuzlu oluyor ama rahatlamaya değer. . İnşaallah şifana wc ne kavuşursun.
hoşgeldim migim, neler oldu merak ettim :)Selam kızlar
1 haftadir hiç girmedim sosyal medyaya.
umarim iyisiniz :)
Tatile çıktık başımızda gelmeyen kalmadı ama yine de güzel geçti tatilimiz iyi tarafa düşündüm hep tatildeyken
Sizler nasılsınız :)
Duruma anlattımhoşgeldim migim, neler oldu merak ettim :)
Inan bilmiyorum canım doktora da sormak aklıma gelmedi muayene etti ve ilaç yazdı sadece haftaya tekrar gel dedi bakalım ne olacakKist falan olabilir mi çok geçmiş olsun asla ihmal etme kuzum
Sağol kuzum insaAllahGeçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey yoktur.
Sağol canımGeçmil olsun canım
Canım emzirme dururumum yok emzirdigim dönem mastit olmuştum da o da çok kötüydü su an ne sebep bilmiyorumGünaydın canım yaklaşık bir ay önce benim de oldu öyle bir ağrı ve şişlik 4 -5 güne geçti ben emziriyorum ama ona bağladım
Aplam çok sağol ama emzirmiyorum 1,5 yıldan fazla olmuştur yani yine de süt olur mu kiTombalagim geçmiş olsun...tedavin inşallah güzel sonuçlar verir .korkma bitanem. Süt yapmıştır o ağrıyı...
Yok canım uzun zaman oldu bırakalıGeçmiş olsun. Emzirme durumu var mi
Çok sağol kuzum insaAllahSelam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.
Afiyet olsun canım çoook severimm yanında tırnaklı pide ooof ama sen yeme tabi pide
canım içinde un ekmek vs yok, hatayda çok yapılır tavsiye ederim iyi bir yerde denk gelirsen ye bence, ekmek kontrolü yapılrısa diyette yenmesi bence sorun değildir
selam canım, ülke genel hava durumu çok tuhaf gidiyor gerçekten
canım bu ingiliz tuzu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsamElhan ablamın kötü bi anısı vardı.. çok tehlikeli diye aklımda kalmıştı
Evet canım aynen öyle her yeri sel götürüyor yazın kışı kışın yazı yasıyoruzSelam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.
Afiyet olsun canım çoook severimm yanında tırnaklı pide ooof ama sen yeme tabi pide
canım içinde un ekmek vs yok, hatayda çok yapılır tavsiye ederim iyi bir yerde denk gelirsen ye bence, ekmek kontrolü yapılrısa diyette yenmesi bence sorun değildir
canım bu ingiliz tuzu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsamElhan ablamın kötü bi anısı vardı.. çok tehlikeli diye aklımda kalmıştı
Canım genelde evde yapıyorum Koşu bandım var yada leslie yapıyorum vakit bulursam disarda yürüyorum Koşu bandının sesi aşağı gidiyor napayim gündüz yapınca sıkıntı yok gece kullanmıyorum leslie de hiç ses olmuyor zıplama horlama olmadığı için yalnız ayakkabı giyilirse olmaz aşağı çok ses gider senin gibi yerim olsa degerlendiririm kesin çok iyi fikirEvde mi yapıyorsun sporunu. Bende evde yapıyorum atlamalar zıplamalar var onlara çare bulamadım aşağıdakileri kolluyorum. Evde olmadıkları zaman atlayıp zıplıyorum ama rahat değilim açıkçası. Aşağıda depom var 1 ay içinde oraya düzenleyip orayı spor salonu haline getirmeye karar verdim. Bakalım başarabilecek miyim. Çünkü depom dolu . Ve orayı seçip çöpü çöpe atmak gerek. Aaaafffff bir sürü işim var. Sizler nasıl çare buldunuz .
Sırf kıymadan yapılmış baharat vardı içindeİçeriğini bilmeden tahmin etmek çok zor köfte gibi birşey mi o? Kaç gram gelir tahmini?
Bence lavaska birlikte 300 kalori vardır.Sırf kıymadan yapılmış baharat vardı içinde
Kaç gram hiç bilmiyorum lavaşın içinde yedim
Teşekkür ederim canımSelam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.
Teşekkür ederim yine Eskişehire kaldık o haldeYok. Kesinlikle önermiyorum
Geçmiş olsum cnm, utrasyon yapmadı mı? Enfeksiyonal bir şey gördğ ki antibiyotik vermiş. İçini ferah tut, kötü bile olsa en önemlisi ferahlık, ama her şey iyi olcakGünaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
Teşekkür ederim canımBence lavaska birlikte 300 kalori vardır.Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?