Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar selam bugün istanbulda acayip yağmur var çok serin oh tam spor yapmalik sıcakta spor çekilmiyor
Evde mi yapıyorsun sporunu. Bende evde yapıyorum atlamalar zıplamalar var onlara çare bulamadım aşağıdakileri kolluyorum. Evde olmadıkları zaman atlayıp zıplıyorum ama rahat değilim açıkçası. Aşağıda depom var 1 ay içinde oraya düzenleyip orayı spor salonu haline getirmeye karar verdim. Bakalım başarabilecek miyim. Çünkü depom dolu . Ve orayı seçip çöpü çöpe atmak gerek. Aaaafffff bir sürü işim var. Sizler nasıl çare buldunuz .

Benim dediğim İngiliz tuzunu denedin mi ? Doktora gittiğimde de vermişti bana bu ingiliz tuzunu. Gerçekten içtin mi ne var ne yok çıkartıyorsun . Acayip rahatlama hissediyorsun. Tadına tuz sadece . Tuzlu oluyor ama rahatlamaya değer. . İnşaallah şifana wc ne kavuşursun.

Selam canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir. Şifa diliyorum sana tatlım benim.
Cordelia canim akşam bir tane bundan yedim sence kaç kalori dir bende 140 kalori gösteriyor daha fazla bekliyordum ben
Kağıt kebabı
Afiyet olsun canım çoook severimm yanında tırnaklı pide ooof ama sen yeme tabi pide
İçeriğini bilmeden tahmin etmek çok zor köfte gibi birşey mi o? Kaç gram gelir tahmini?
canım içinde un ekmek vs yok, hatayda çok yapılır tavsiye ederim iyi bir yerde denk gelirsen ye bence, ekmek kontrolü yapılrısa diyette yenmesi bence sorun değildir
Kızlar selam bugün istanbulda acayip yağmur var çok serin oh tam spor yapmalik sıcakta spor çekilmiyor
selam canım, ülke genel hava durumu çok tuhaf gidiyor gerçekten
canım bu ingiliz tuzu ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablamın kötü bi anısı vardı.. çok tehlikeli diye aklımda kalmıştı

Çay olarak tüketmeyeceksın sinemakiyi nane kekik gibi baharat şeklinde kullanacaksın

Hoşgeldin. Geçmiş olsun ne oldu

Onu tamamen unuttum
Aktarda bulunur demi
Pazara çıkabilirsem bugün dönüşte alayım

Kist falan olabilir mi çok geçmiş olsun asla ihmal etme kuzum
Inan bilmiyorum canım doktora da sormak aklıma gelmedi muayene etti ve ilaç yazdı sadece haftaya tekrar gel dedi bakalım ne olacak
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey yoktur.
Sağol kuzum insaAllah
Geçmil olsun canım
Sağol canım
Günaydın canım yaklaşık bir ay önce benim de oldu öyle bir ağrı ve şişlik 4 -5 güne geçti ben emziriyorum ama ona bağladım
Canım emzirme dururumum yok emzirdigim dönem mastit olmuştum da o da çok kötüydü su an ne sebep bilmiyorum
Tombalagim geçmiş olsun...tedavin inşallah güzel sonuçlar verir .korkma bitanem. Süt yapmıştır o ağrıyı...
Aplam çok sağol ama emzirmiyorum 1,5 yıldan fazla olmuştur yani yine de süt olur mu ki
Geçmiş olsun. Emzirme durumu var mi
Yok canım uzun zaman oldu bırakalı
Çok sağol kuzum insaAllah

Evet canım aynen öyle her yeri sel götürüyor yazın kışı kışın yazı yasıyoruz

Canım genelde evde yapıyorum Koşu bandım var yada leslie yapıyorum vakit bulursam disarda yürüyorum Koşu bandının sesi aşağı gidiyor napayim gündüz yapınca sıkıntı yok gece kullanmıyorum leslie de hiç ses olmuyor zıplama horlama olmadığı için yalnız ayakkabı giyilirse olmaz aşağı çok ses gider senin gibi yerim olsa degerlendiririm kesin çok iyi fikir

Teşekkür ederim canım
Lavaşın içinde yedim bende
Birdakine pideyle yerim

Geçmiş olsum cnm, utrasyon yapmadı mı? Enfeksiyonal bir şey gördğ ki antibiyotik vermiş. İçini ferah tut, kötü bile olsa en önemlisi ferahlık, ama her şey iyi olcak

Bence lavaska birlikte 300 kalori vardır. Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Gaziantep çadırı gelmiş bizim meydana orda yedik her zaman yiyeceğim birsey olmadığı için 300 kalori birsey olmaz diyorum kendi kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…