Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah
1 muz

Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik

Ara
1 kalık kuru dut
Filtre kahve

Akşam
Yoğurtlu kabak salatası

Ara
Filtre kahve
1 kuru kayısı
Afiyet olsun canım 1kalık neki

Yarin doğumgünü var sabahtan yetisemicem diye cok stres oldum. 3 makina camasir vardi. Biri katlandi diğeri kuruyor digeri yikanacak 🙄😅 kurabiye yaptim yarinda pogaca ve patates pastasi yapicam. Yemekte olsun diye kofte yaptim. Büyük kiz uyursa pişircem 😭 sonra banyo kaliyor teferruatli. Uyurlarken yapabilirsem yapıcam, kalirsa da akşam eşim gelince yapcam artik🙈

Merhaba gençler.
Pek aktif olamıyorum kusura bakmayın. Bebeğim hiç durmuyor pertiz.
Unutmuşum valla bebek bakmayı 7 yıldan sonra. Kızım pusette duruyordu ama kucakçı yaptı teyzeleri olan bana oldu.
Bu arada kendime bir elbise aldım 40 beden tam oldu. Diyete başlamakla çok iyi etmişim kocaman durduruyormuşum ama insan bazen farkında bile olmuyor işte

Takim sakin yine bugun 6 ya kadar bosum yazarim bol bol 😅😅
Manti yaptik yine bu sefer annemle ikimiz yaptik 3 saat :-)
Elinize saglik. Hic yapmadim manti 🤭 bayramda sarma sarmak bile dusunduruyo beni. Birde kv arefe gelecekmiş, ben önden yapayim diye bekliyo galiba

Yarin doğumgünü var sabahtan yetisemicem diye cok stres oldum. 3 makina camasir vardi. Biri katlandi diğeri kuruyor digeri yikanacak 🙄😅 kurabiye yaptim yarinda pogaca ve patates pastasi yapicam. Yemekte olsun diye kofte yaptim. Büyük kiz uyursa pişircem 😭 sonra banyo kaliyor teferruatli. Uyurlarken yapabilirsem yapıcam, kalirsa da akşam eşim gelince yapcam artik🙈
Kimin dogum günü canim

Çok tehlikeli 🤣🤣 kendini çok mahrum bırakma tadımlık ye birşeyler sonra patlama olmasın. Sana uygun birşeyler de yap cnm. İyi ki doğmuş prenses nice sağlıklı yaşları olsun inş

Genemi mantı genemi🙄
Sorma canim yaa yeter dedik ama dinlemiyor ki :))
Kolay gelsin canım 🥰
Merhaba gençler.
Pek aktif olamıyorum kusura bakmayın. Bebeğim hiç durmuyor pertiz.
Unutmuşum valla bebek bakmayı 7 yıldan sonra. Kızım pusette duruyordu ama kucakçı yaptı teyzeleri olan bana oldu.
Bu arada kendime bir elbise aldım 40 beden tam oldu. Diyete başlamakla çok iyi etmişim kocaman durduruyormuşum ama insan bazen farkında bile olmuyor işte
Merhaba canim🥰
Allah kolaylik versin bebeginle kucakta olunca tum gun zor oluyordur

Of birde mutfak halisina yumurta kirdim 😵😵😵 iyiki önden yikamamisim onu da gece yatmadan atacam makinaya artik yarin pogacayi kazasız yaptiktan sonra sererim🤦🏻‍♀️ aslinda düşünüyorum. Bunca temizlik vs neden kim icin diye. Sonra eniştenin ya Büşra koltuklarinda baya kirlenmiş dedigi aklima geliyor 😳

Çok tehlikeli 🤣🤣 kendini çok mahrum bırakma tadımlık ye birşeyler sonra patlama olmasın. Sana uygun birşeyler de yap cnm. İyi ki doğmuş prenses nice sağlıklı yaşları olsun inş
Cuma gününe kadar yemicem canim söz verdim kendime

Back