- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sıkıldı kimse muhabbet etmiyo
Afiyet olsun canım 1kalık nekiMenüm
Sabah
1 muz
Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik
Ara
1 kalık kuru dut
Filtre kahve
Akşam
Yoğurtlu kabak salatası
Ara
Filtre kahve
1 kuru kayısı
Takim sakin yine bugun 6 ya kadar bosum yazarim bol bolCanım sıkıldı kimse muhabbet etmiyo![]()
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
1 muz
Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik
Ara
1 kalık kuru dut
Filtre kahve
Akşam
Yoğurtlu kabak salatası
Ara
Filtre kahve
1 kuru kayısı
Kasik sanirim gecen menusunde kasik olarak yaziyordu :))Afiyet olsun canım 1kalık neki
Genemi mantı genemiTakim sakin yine bugun 6 ya kadar bosum yazarim bol bol
Manti yaptik yine bu sefer annemle ikimiz yaptik 3 saat![]()
Nebilim ben degisik sekilde yiyolarsa yoresel falanmi dedimKasik sanirim gecen menusunde kasik olarak yaziyordu :))
Elinize saglik. Hic yapmadim mantiTakim sakin yine bugun 6 ya kadar bosum yazarim bol bol
Manti yaptik yine bu sefer annemle ikimiz yaptik 3 saat![]()
Kimin dogum günü canimYarin doğumgünü var sabahtan yetisemicem diye cok stres oldum. 3 makina camasir vardi. Biri katlandi diğeri kuruyor digeri yikanacakkurabiye yaptim yarinda pogaca ve patates pastasi yapicam. Yemekte olsun diye kofte yaptim. Büyük kiz uyursa pişircem
sonra banyo kaliyor teferruatli. Uyurlarken yapabilirsem yapıcam, kalirsa da akşam eşim gelince yapcam artik
![]()
Afiyet olsun canım 1kalık neki
Afiyet olsun canim![]()
Teşekkürler kızlar.Kasik sanirim gecen menusunde kasik olarak yaziyordu :))
Çok tehlikeliYarin doğumgünü var sabahtan yetisemicem diye cok stres oldum. 3 makina camasir vardi. Biri katlandi diğeri kuruyor digeri yikanacakkurabiye yaptim yarinda pogaca ve patates pastasi yapicam. Yemekte olsun diye kofte yaptim. Büyük kiz uyursa pişircem
sonra banyo kaliyor teferruatli. Uyurlarken yapabilirsem yapıcam, kalirsa da akşam eşim gelince yapcam artik
![]()
Sorma canim yaa yeter dedik ama dinlemiyor ki :))Genemi mantı genemi![]()
Kolay gelsin canımYarin doğumgünü var sabahtan yetisemicem diye cok stres oldum. 3 makina camasir vardi. Biri katlandi diğeri kuruyor digeri yikanacakkurabiye yaptim yarinda pogaca ve patates pastasi yapicam. Yemekte olsun diye kofte yaptim. Büyük kiz uyursa pişircem
![]()
Merhaba canimMerhaba gençler.
Pek aktif olamıyorum kusura bakmayın. Bebeğim hiç durmuyor pertiz.
Unutmuşum valla bebek bakmayı 7 yıldan sonra. Kızım pusette duruyordu ama kucakçı yaptı teyzeleri olan bana oldu.
Bu arada kendime bir elbise aldım 40 beden tam oldu. Diyete başlamakla çok iyi etmişim kocaman durduruyormuşum ama insan bazen farkında bile olmuyor işte
Cuma gününe kadar yemicem canim söz verdim kendimeÇok tehlikelikendini çok mahrum bırakma tadımlık ye birşeyler sonra patlama olmasın. Sana uygun birşeyler de yap cnm. İyi ki doğmuş prenses nice sağlıklı yaşları olsun inş