Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmil olsun canım

Açlık otu pek etkili olmuyor canım sana tavsiyem sinemakiyi oguterek baharat şeklinde kullanman, aclık otuda bır çeşit sınemakı ama sınemakı olarak satılan daha etkili

Günaydın canım yaklaşık bir ay önce benim de oldu öyle bir ağrı ve şişlik 4 -5 güne geçti ben emziriyorum ama ona bağladım

Açlık otu pek etkili olmuyor canım sana tavsiyem sinemakiyi oguterek baharat şeklinde kullanman, aclık otuda bır çeşit sınemakı ama sınemakı olarak satılan daha etkili
Ben çözümü probiyotik le çözdüm her gün bir bardak kızlar

Şuan balkona oturdum kuşburnu çayımı manzaraya karşı yudumluyorum çok yoruldum suyum çıktı valla.Kaç kere in çık in çık kızı sağlık ocagına götrdüm büyüğü kursa kötrdüm derken kanter içinde kaldım.Kurs işi kilo vermeme yarayacak gbi evden çık merdiven çık bir sokakta yokuş çık bide kursun yanında annemler onların evede çıkarsam 3 kat son nefesi veriorum artık

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz

Sinemaki yi de önermiyolar hazır çayların içindekini bile tavsiye etmiyolar

Açlım otu çıkartıyo wc ye ama tam bi rahatlama değil devam etmem galiba pek içime sinmedi kuru kayısıya talim incir ve zeytin yağı karıştırıp yiyolardı onu denerim belki

Tombalagim geçmiş olsun...tedavin inşallah güzel sonuçlar verir .korkma bitanem. Süt yapmıştır o ağrıyı...

Geçmiş olsun. Emzirme durumu var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…