Gunaydin canimGünaydın kızlar
Herkese hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar ❤
Günaydın kızlar
Günaydın guzellerGünaydın
Geçmil olsun canımGünaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
İçeriğini bilmeden tahmin etmek çok zor köfte gibi birşey mi o? Kaç gram gelir tahmini?Cordelia canim akşam bir tane bundan yedim sence kaç kalori dir bende 140 kalori gösteriyor daha fazla bekliyordum ben
Kağıt kebabı
Açlık otu pek etkili olmuyor canım sana tavsiyem sinemakiyi oguterek baharat şeklinde kullanman, aclık otuda bır çeşit sınemakı ama sınemakı olarak satılan daha etkiliAçljk otu bezelyeye benziyotadı da kötü ama çok berbat değil içilir
İlk gün için harika sonuç verdi diyemem ama wc ye çıkartıyo az da olsa bakalım bu hafta ne yapcak
Kimi hergün içebilirsin diyo kimi gün aşırı ne yapsam bilemedim
Günaydın canım yaklaşık bir ay önce benim de oldu öyle bir ağrı ve şişlik 4 -5 güne geçti ben emziriyorum ama ona bağladımGünaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
İç malzeme leri köfteyle hemen hemen aynıİçeriğini bilmeden tahmin etmek çok zor köfte gibi birşey mi o? Kaç gram gelir tahmini?
Ben çözümü probiyotik le çözdüm her gün bir bardak kızlarAçlık otu pek etkili olmuyor canım sana tavsiyem sinemakiyi oguterek baharat şeklinde kullanman, aclık otuda bır çeşit sınemakı ama sınemakı olarak satılan daha etkili
Açljk otu bezelyeye benziyotadı da kötü ama çok berbat değil içilir
İlk gün için harika sonuç verdi diyemem ama wc ye çıkartıyo az da olsa bakalım bu hafta ne yapcak
Kimi hergün içebilirsin diyo kimi gün aşırı ne yapsam bilemedim
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kizlar
eveetttEksidesin sanirim canim cok gecmis olsun minige
Hoşgeldin canımHoşbuldum teşekkğr ederim
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmazGünaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
Sinemaki yi de önermiyolar hazır çayların içindekini bile tavsiye etmiyolarAçlık otu pek etkili olmuyor canım sana tavsiyem sinemakiyi oguterek baharat şeklinde kullanman, aclık otuda bır çeşit sınemakı ama sınemakı olarak satılan daha etkili
Tombalagim geçmiş olsun...tedavin inşallah güzel sonuçlar verir .korkma bitanem. Süt yapmıştır o ağrıyı...Günaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
Geçmiş olsun. Emzirme durumu var miGünaydın kıslarbugün yola çıkacaktık ama çıkamadık maalesef doktora gitmem gerekiyordu sağ mememde koltukaltina doğru yayılan bir ağrı az da olsa acı vardı dün randevum vardı gittim doktora 2 mememide muayene etti eliyle ağrıyan tarafta şişlik ve sertlik olduğunu söyledi ilk önce antibiyotik tedavisine başlayalım dedi haftaya pazartesi tekrar gel dedi insaAllah önemli birşey yoktur yani olayın telaşıyla detaylı da soramadım benim gibi bu durumu yasayan var mı kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?