- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bu sene köylerde soba isi hiç bitmedi valla ya.Dogru diyon kapatip gidelim
Dikkat et canim kendine temmuz ayi bile soguk geciyor
Biz yine sobayi yaktik köyde:)
Ihlamur hastalandigimda iciyorum sadece onun disinda kolay kolay icmem
Keşke herkesin telefonundan sinsice girip baksam nerde napiyolarSen zaten burdasin sorun olmayanlarda
Sabah 56 geldim kaptanımKac kilo aldin bakayim
Bence bende ondan aldim. Saati önemsemiyorum oğlanı parka götürüyorum gelince yiyorum falan geç oluyorAksam yemegini gec yemekten dolayi 2 kilo aldim
Koruyorsun ne guzel canim insallah hep korumayı basarirsinSabah 56 geldim kaptanımbu ayarda gidersem iyi, kendimi hala tutuyorum bi ucunu kaçırsam aynı olurum cunku
SinsirellaBu sene köylerde soba isi hiç bitmedi valla ya.
Keşke herkesin telefonundan sinsice girip baksam nerde napiyolardürter gelin takima derdim
Sabah 56 geldim kaptanımbu ayarda gidersem iyi, kendimi hala tutuyorum bi ucunu kaçırsam aynı olurum cunku
Gece ekmek yiyomusunNeyse yarından itibaren az yicem
Cok etkiliyor gec yemek birde burda daha erken uyuyorum tum yediklerim uzerimde kaliyorBence bende ondan aldim. Saati önemsemiyorum oğlanı parka götürüyorum gelince yiyorum falan geç oluyor
Ay insallah kaptanım. Kışı da bu kilolarda atlatırsam insallah ondan sonra hiç korkmam. Kışın daha cok yiyorum yaz aylarına göre çünkü. Kışa çok var demeyinKoruyorsun ne guzel canim insallah hep korumayı basarirsin
Bir miktarGece ekmek yiyomusun
Ay insallah kaptanım. Kışı da bu kilolarda atlatırsam insallah ondan sonra hiç korkmam. Kışın daha cok yiyorum yaz aylarına göre çünkü. Kışa çok var demeyin
Bir 11111111 bukadarmiBir miktar
Efendim canimSinsirella
Ya ama köy havasını özledim. Ayrıca uyumak ne güzel koyde, insan dinleniyor bi guzelCok etkiliyor gec yemek birde burda daha erken uyuyorum tum yediklerim uzerimde kaliyor
Atlatirsin canim 1 aydan fazla oldu korudun devamida gelirAy insallah kaptanım. Kışı da bu kilolarda atlatırsam insallah ondan sonra hiç korkmam. Kışın daha cok yiyorum yaz aylarına göre çünkü. Kışa çok var demeyin
Yok yaa o kadar yemiyorum buranın ekmegini sevmiyorum pekBir 11111111 bukadarmi
Heee iyi ozaman ekmek te sıkıntı varsaYok yaa o kadar yemiyorum buranın ekmegini sevmiyorum pek
Inşallah kaptaniimmAtlatirsin canim 1 aydan fazla oldu korudun devamida gelir
Hep aynı terane kışın kilo alimı sadece bize özgu anasını satiyimOlsun ben yine de korkuyorum kışın kilo almaktan
Sabah 6 dan sonra uyuyamiyorum 2-3 gundur yetiyor uykumu almis uyaniyorumEfendim canim
Ya ama köy havasını özledim. Ayrıca uyumak ne güzel koyde, insan dinleniyor bi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?