Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 biber
Domates biber kavurması yağsız
1 kaşık çökelek 2 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilimtb ekmeği

Ara yok

Öğle 1 kase dövme çorbası

Ara 1 dilim karpuz 1 mürdüm eriği

Akşam 1 karnıyarık fırında közlenmiş olarak yaptım
1 küçük kase ayran
Yarın dilim tb ekmeği

Akşam çayının yanında 1 kuru incir içine ceviz

80 ml probiyotik yoğurt

3 litre su

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Afiyet olsun canım

Mesaji yeni gördüm eksin cok guzel tebrik ederim canım 🤩🤩
Teşekkür ederim canım 😘😘😘😘
İyiyim canım sen nasılsın 🤗🤗
Iyiyim ben de kuzum ..
Bayadır pek sohbetlerde göremiyorum seni ondan merak ettim 🤩🤩
Burda normalden fazla yedim, ve normalden az su yeşil çay vs içtim. Ama cumaya kadar telafi edip mezun olacağım bu hafta.

Yaaa ben de bana bu +700 nerden geldi diyordum demek ki sen göndermişsin, rica etsem bir kısmını geri alır mısın😂

Arkadaşı olan insanın burda işi ne 😂😂
Ben de öyleyim, ankarada ailemden kimse yok, eşimin ailesinden dayısı var onlar gelmez biz arada gideriz, iş arkadaşım yok zaten 2-3 ay anca gittim işe anlarada, apartmandan kimseyi tanımıyorum zaten komşuculuk da pek sevmem (kapıcı hariç - arada o bahçeye çağırır, şimdi yönetici olduk pek yüz göz olmaman gerek dedi eşim🤔), üniden 1-2 arkadaşım var, ya boşanmış ya çocuksuz ben 2 çocukla başlarını şişirmek istemem, uzak da oturuyorlar. O yüzden yüzyüze kimseyle görüşemiyorum. İstanbulda her gece dışarı çıkardım, samsunda çocuksuz hep arkadaşlarla gezerdim, şimdi eve tıkılmış tek derdim çocuklar gibi hissediyorum ki öyle, biriyle dılarda buluşup kahve içmeyi gerçekten çok özledim.
Yok canım yok ben almayayım..
Sen onu sevmedigin birine gönder 🤣🤣🤣🤣

ikiside değil temüzlük yapıyoreee

Misafire bişey yapamıcam hazır börek var erken gelirse yemek vakti olursada ya hazılarım ya dışardan
Aramadım gelcen mi abla diye
Sikiside ne kiz🤣🤣🤣
Kimseye bisey yapma yemesinler

Back